Hayallerinin gerçek olmasını isteyen herkese Merhaba, bilge birinin dediği gibi İSTİKRARLI HAYAL HAKİKATİN TAA KENDİSİDİR KORKUNU YEN HAYALİNİ YAŞA... Üye olduğumdan beri her sayfasını okuyorum kazananların kaybedenlerin inananların hemen hemen herkesin hayatının bir parçasını...
Ve bende kendimden bir parçayı yazmak sizinle paylaşmak eğer gerçek olursa burada bir delil olarak kalmasını istiyorum.42 yaşındayım belki bir çoğunuzun abisi yaşında kiminizle de aynı yaştayım.11 ülke gezdim kimisinde 1 ay kimisinde 10 gün kaldım gördüm ama hiç ülkeden temelli gitmeyi bu kadar arzulamadım .Ben kadere inananlardanım ve insan önündeki binlerce kader yolundan istediğini seçtiğini zanneder ama Yaradan kaderimizi değiştirebildiğimize inanmamızı istiyor bence kaderimiz neyse onu yaşıyoruz ve bu bize bölük parça kare kare resimler halinde rüyalarımız da gösteriliyor, eminim ki içinizden bu yazıları okurken deli kırık yada manyak lan dediğiniz olacaktır ama bana inanın ben binlerce kere hayatımın her anında başıma gelecek kaderi rüyalarımda hep gördüm bölük bölük olsa da zaten bunları buraya yazmamda ki yegane amaç kendime olan inancımın bir delilidir ve sizinle paylaşıp belki sizin de görüp anlam veremediklerinize bu sayede belki bir anlam katmış olurum. Rüyalarınıza inanın Hz Musa döneminden bu zamana kadar rüyalarımızın tabiri Adem oğluna bizlere verilmiş en büyük lütuf bence. Ve evet Ben rüyamda gördüm ve kazananların arasında olacağım ve bu yazdıklarım da delili olsun. Umarım kader hepimize bizim için en hayırlısı ve en istediğimizi yaşatıp gerçek kılmayı nasip eder.
Kalın sağlıcakla...