DV2024 Sohbet Odası
-
@Sencerium 1.9 nasıl buldunuz anlatırmısınız :))
-
@SUAT-GUNAY benimde planım bu ola ki bir gün gidecek olursak turist veya kalıcı :) özellikle benim sıpa için :D
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
bu arada daha demin basit bir kerat cetveli hesabıyla kazanma sansımızı %1.9 buldum. Tabi bu benim için 3,8 demek :)
3,8% biraz fazla. önceki yıllar kaba hesapla ülkeler bazında 1% gibi oluyordu GC çıkma olasılığı. Kaç kişi başvuru yaparsa yapsın kabaca buna geliyordu ortalaması.
en önemli yüzde bu yüzde bence. bu oran aynen devam ederse kötünün iyisi ama TR'ye çıkma sayısı bu oranda devam etmeyip, sayı olarak geçmiş yılların sayılarında kalırsa o zaman daha da zorlaşır demektir. -
Geçenlerde aklımda bir şey geldi. Dedim ki kazanma durumunda şöyle bir şey yapayım. Sonra buradan yazayım da hoşuna gidip kullanan olur. Bence sürpriz sonlu hoş bir şey 😁
Öncelikle hiç bir fotonun altında açıklama vs yapmıyoruz. Sadece foto ya da isterseniz 1 - 2 diye isimlendirilebilir.
Kazandığımı öğrendiğimde elimle 1 yapıp bir selfi. Fotoları örnek olsun diye şeettim.

Randevu aldığımda elimle 2 yapıp bir selfi.
Sağlık raporunu aldığımda elimle 3 yapıp bir selfi.

Vize aldığımda elimle 4 yapıp bir selfi.
Son gönderiye geldik. Son gönderi de hem foto hem de kısa video/gif olacak. Havalimanında ya da uçağa bindiğimde elimle 5 yapıp bir selfi. Ardından pozisyonu hiç bozmadan el sallayan kısa bir video.
Bence sürecinizi kimseye anlatmadığınız zaman son gönderi ile beraber sağlı sollu tokat gibi olacaktır. 😂😂
Umarım ben de dahil uygulayanı bol olur.
-
@SUAT-GUNAY yok ya 3.8 hanımla benim toplam oranımız :) ikimizde başvuru yaptıkta
-
@tolgasatir günaydin cuma günü oldugu icin süperim :D
-
@Sencerium abi %1.9 olsaydı eğer çoktan çıkardı her başvuran için bu şans %0.0000000001 gibi bir şey. %1.9 demek hatta %1 demek atıyorum 300 bin kişilik listede her seçtikleri kişiden sonra liste döngüye girer senin adın 5-10 kere yazar ihtimalin artar. bu yüzde çok düşük ki zor çıkıyor. (yüzdeler, liste felan örnek içindi her hangi bir resmiyeti yok. çekiliş bilgisayar ile yapılıyor)
-
@hadi-BE hahaha valla bi an son foto hareket ceken bir el falan bekledim :D
-
@goyro666 o çıkmayınca :D
-
@Sencerium gc beklemeden birakin bence saglik bu ertelemeye gelmez :D
-
@hadi-BE beğendim ve yazdım aklıma, gerçi greencard çekilişi için ümitli değilim ama diğer yöntemlerde de kullanılabilir:thumbs_up_light_skin_tone:
-
@diablo_ercan hahahah inss buralar öyle fotolarla dolmaz da el sallayan foto atariz :D :D
-
@goyro666 o fotoğraf olmayacak. bu sene birlikte kazanıp gidiyoruz uçakta cam kenarı benim kavgası felan :D böyle paylaşımlar atacağız o günler yakın. https://www.instagram.com/p/CleZumvKbWR/
-
@hadi-BE fikir çok süpermiş olurda kazanırsak müsaadenizle bu fikri çalabilirim
-
@diablo_ercan insssss bro valla cikssiiinnn team hazir :flexed_biceps_light_skin_tone: :flexed_biceps_light_skin_tone: :flexed_biceps_light_skin_tone: :flexed_biceps_light_skin_tone:
-
gelin hiç gc beklemeylim zaten herkes gitmek için yer arıyor eee az cok herkeste bir birikmiş var. Her 2 kişi bir firma kuralım eb2 alıp gidelim :) sonrasına Allah kerim :)
-
@Sencerium E2 de %51 şartı var ama EB2 farkı ne tam bilmiyorum :)
-
yüzde 50 yahu ben 51 diye bir yerde görmedim
-
@Sencerium, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
yüzde 50 yahu ben 51 diye bir yerde görmedim
If a business, at least 50 percent of the business must be owned by persons with the treaty country’s nationality.
aynen sanırım 50 geçen farklı bir konu da arkadaşar %51 demişlerdi ordan aklımda kalmış.
-
Arkadaşlar ds 260 formunda talihlinin eşi ve çocukları ike ilgili ne türlü sorular var acaba.Onlar içinde ayrı ayrı ds 260 mı dolduruluyor acaba
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum