DV2024 Sohbet Odası
-
Hanımlar beyler 144 gün kalmış la :)
-
@ilkerkaynar90 @Erkand niye söylemiyorsunuz yahu
-
sevigli @Sencerium evet az kaldı yılbaşını atlattıktan sonra geresi su gibi akar:)
-
@Sencerium şafak atmıyor yerinde sayıyor sanki...
-
meksika'ya 3 tandığım gitti. ilk giden neandertal 100 dolarlık alışveriş yapınca diğer iki sapiens'te aynı yolladan gittiler. alım gücü çaydırıcı oldu. ben de bir ara düşünmedim değil ama aile olunca hemen vazgeçtim. legal olmasını istiyoruz. bu yolla giden herkese çok saygım var koşullalar ne yazık ki bunu gerektiriyor. kimse bir yaştan sonra amerika rüyasına bu kadar geç başmamak istemez. ülkenin son 4-5 yılı kaos anlatmaya gerek yok. çılgınlar gibi barbükü partisi yapmak nenden istemeyelim. bu bir idea değil ama öyle.. bugün türkiyede bir ev bir araba 200 bin dolardan aşağı alamıyorsun. yıllarını çöp etmen gerekiyor açlığın sınırında yaşaman gerekiyor. kahretsin ama öyle. GC ile bu muuhabbetleri yapmak düşler kurmak içimizde kalan insanlığımızın güzellikleri aslında iyiki varsın dostlar, bugün duygusal bir günüm çok konuşmak istemiyorum herkese sevgi saygı mutluluklar..
-
@cdzdcd yahu panik yok yapmayın arkadaşlar hep beraber abd de barbaküde yapıcaz çılgın havuz partileride :)
-
peki ailesinden tanıdığından biri kaçak gitse, bize sıkıntı yaratır mı??
-
@Sencerium of off harika olur zaten en kısa sürede ( en az 1 yılı bulur ) bir barbükü yapalım
-
@Lossantosdy hahaha kardes sen neden taktin bu kadar kacak gidenlere hayir hic bir sey olmaz herkes kendinden sorumlu kimse sana kendi yapmadigin bir seyden suclama da bulunamaz
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy hahaha kardes sen neden taktin bu kadar kacak gidenlere hayir hic bir sey olmaz herkes kendinden sorumlu kimse sana kendi yapmadigin bir seyden suclama da bulunamaz
Takarım çünkü bizim kaderimizi onlar belirliyor, bu kadar neden ret veriliyor sanıyorsun onlar yüzünden, valla elimden gelse Abd ye kadar şikayetçi olurum :D
-
@goyro666 o can sıkıntısından kendi kendine fazla düşünmekten her şeye anlam yüklemeden oluyo bunlar :) fotoğraf konusu, başvuruların ücretli olması gerek konusu , pasaport şartı konusu, iltica edenler bla bla bunlar mayıs 8 e kadar en az 20 kere daha hortlayacak konular :D
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@goyro666 o can sıkıntısından kendi kendine fazla düşünmekten her şeye anlam yüklemeden oluyo bunlar :) fotoğraf konusu, başvuruların ücretli olması gerek konusu , pasaport şartı konusu, iltica edenler bla bla bunlar mayıs 8 e kadar en az 20 kere daha hortlayacak konular :D
:D öyle
başvuru bi nevi ücretli zaten :D fotograf çektiriyorsun :D para gidiyor yine :D :D -
@cdzdcd kesinlikle katiliyorum size, ben de artik kacanlara saygi duyuyorum ve anliyorum, acikcasi kalanlar ya agir psikolojik sorunlar ile bogusuyor ya da gencecik cocuklar intihar ediyor veya birsürüü borc icinde yasayan ölü gibiler ... bu vaziyete gelmisse denesin ya hayata bir kere geliyoruz bu elestirenler kiralari ödemiyor , yardim da etmediklerine göre oturduklari yerden kinamamali bence ... isi gücü normel olanlar da mutsuz , sinirli insanlar arasinda huzuru yok. kazandigi parayla da birikim yapan sayisi azdir herhalde
-
@Lossantosdy öyle deme ya o tehlikeleri özellikle aile ile kacanlar aliyorsa keyfi verilen , macera olsun diye cikilan bir yol olmadigini düsünüyorum . Biz de ins GC ile gideriz ...
-
@tolgasatir gecen yine biri foto soruyordu direk laptopu kapattim artik görünce bana da fenalik geliyor :D
-
@Lossantosdy öyle deme ya o tehlikeleri özellikle aile ile kacanlar aliyorsa keyfi verilen , macera olsun diye cikilan bir yol olmadigini düsünüyorum . Biz de ins GC ile gideriz ...
Hadi bakalım inşallah
-
@Erkand yapilacak ugras bulunca zaman hizli ilerliyor tavsiye ederim. En iyisi bu kis ayinda bol bol cok parcali puzzle yapmak :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@goyro666 müdür 2 rapor veriyor kafamı kaldıramıyorum zaten eve gidince de sıpa bırakmıyor bu ara giremez oldum ben foruma bile mesela :D
-
@goyro666 aynen dostum bedavaya gitmiyorlar elbette. bu şartları düşününce bazen aklıma Charlie Caplin'in Altına Hucum filmi gelir. o kadar severim ki bu filmi, canım sıkıldığında izlediğim iki filmden biridir herkese tavsiye de ederim.
-
@Erkand yapilacak ugras bulunca zaman hizli ilerliyor tavsiye ederim. En iyisi bu kis ayinda bol bol cok parcali puzzle yapmak :beaming_face_with_smiling_eyes:
ben oyun oynamaktan yanayım :) pc yada ps fark etmez
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum