DV2024 Sohbet Odası
-
@Blacksocks sıkıntı yok benimkide 10 gün filan ptt de bekledi istersen gidip elden al ben enson gelmeyince dağıtım merkezine gittim elden aldım
-
Merhabalar,
Bende geldim, yerime oturayım. :grinning_squinting_face:
-
@Sencerium Anladım hocam sağolasın. İş yüzünden de gidemiyorum maalesef sadece hafta içi açık :(
-
@Sencerium çok teşekkürler
-
@diablo_ercan inss o yil bu yiilll sansimiz dönsün hahahha :D
-
Yanlış bilgi. doğum ülkesinde değil, yasal oturumu olan ülkede mülakata girecek.
örnek : ben almanya doğumluyum ama almanyada giremiyorum çünkü yasal oturumum yok.
-
@cdzdcd hangi ülkeden bağlanıp yaparsanız yapın başvurunuzu önemli değil, ister amerikadayken başvurun ister irandayken ister ingiliteredeyken farketmez. Olurda kazanırsanız DS260 formunuzu doldururken şu anda oturumunuzun olduğu noktayı seçip orada mülakata girebilirsiniz yada vatandaşı olduğunuz ülkeyi seçebilirsiniz. Rusyada hangi vize tipiyle bulunduğunuzu bilemiyorum fakat oturum izniniz varsa orada mülakata girmeyi seçebilirsiniz normalde tabii şu anki savaş vs durumları nedeniyle rusyada mülakat olanaklı değil
-
@Emre-Kurtulmuş anladım, teşekkürler, çalışma vizem ve oturma iznim var burada ama dediğiniz gibi kendi ülkemde girmek şayet kazanırsam daha avantajlı olacaktır.
-
Kimsede demiyorki 148 gün kaldı diye :) gençler bi titreyip kendinize dönün yahu :)
-
@Sencerium ramazan bayramı geçsin ondan sonra ayçanın şarkısı gibi olacak burası
-
Bu ileti silindi! -
Yılbaşında 126 gün kalmış olacak o zaman hep beraber jingle bells şarkısını söylemeye başlarız :)
-
@Sencerium Hocam askerlikte şafak sayan erler gibi oldu sizin ki
-
banada @ilkerkaynar90 aşıladı yoksa gayet güzel hiç saymadan işime gücüme bakıyordum :)
-
@Sencerium eyvah :) ben saatini saydığımı farkettim zormuş gerçekten çok yavaş ilerliyor geçmiyor hiç ;) youtube da içerik kalmadı tüketecek.. artık work and travel ile gidenlerin heyecanlarına geçtim oda 1 aya bitmiş olur :) rüyamda costco’da üyelik alıp alışverişe başlıyorduk en tatlı yerinde uyandım mutsuz kalktım.. allah sabır versin :)
-
@ilkerkaynar90 ben dün rüyada range rover pazarlığı yapıyordum tam 20.000 dolara anlaşmıştık ki telefonun alarmı çaldım gerçek dünyaya geçiş yapıp işe geldim :)
-
@Sencerium Ben genellikle bu tarz rüyaları pazar günü görüyorum çok şanslıyım hiç bölünmüyor 😊
-
@Erkand Ya sen nasıl bir kralsın mutlu rüyaları pazar saklıyorsun öyle :) Topluca pazar günü abd rüyası görmeye varmısınız :) :) :)
-
Selamlar,greencard sürecini beklreken 22 yaşında biri olarak ilk yurtdışı seyahatimi nereye yapmamı önerirsiniz? Pasaport bomboş :).
Vizesil ülkelerden mı başlamalıyım yoksa şengen vs mi? Yardımcı olanlara teşekkürler -
@Furkan-Aydın sen turist vizesine mi başvuru yapacaksınız green kart icin yurtdışı seyahat istenmiyor hangi vizeye göre bunu sordun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum