@nuhkan34 yas 40 . 21 yildir universite ogrencisiyim
-
İşin en kötü yanıda resmi bir açıklama yapılmıyor olması. Hepimiz bir bilinmezi bekliyoruz malesef.
-
-
-
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
Arkadaşlar herkese günaydın. Yahu bağımlılık yapıyor site işe geldim gelir gelmez forumu açtın eğer kovulursam sizin yüzünüzdendir

-
@goyro666 hay yaşa.
varsa kaderinde toplam da 10 kişi başvursa çıkmaz. milyonlar başvursa çıkar bilemeyiz. -
@Sencerium dostum aynı durumdayız. öncesinde girer haber kanallarını okurdum şimdi foruma girip yararlı bilgileri okuyorum. az kaldı ocak ayından sonra şubat zaten 2 hafta çekiyor mart ayı'da şubat'ın yerini doldurur nisan bekleme ve bahar ayı mayıs'ta inşallah güzel haberleri alırız.
-
@cdzdcd
vallahi helal olsun 149 günü sayende 1 hafta sonra bitecekmiş gibi hissettim
çok iyi bir yaklaşım 
-
@Sencerium eyvallah dostum

bu arada ben rusya'dan GC başvurusu yaptım. ama vnp ile bağlanmak zorunda kaldım sanırım isveç üzerinden bir ağ ile bağlandım. GC çıktığı zaman rusya'da mı mülakata katılıyorum yoksa yine ankara mı. erken bir soru oldu ama kafamı kurcalıyor. isveç falan da olabailir mi. zaten rusya ile ilişkiler kötü benim olasılık hakkaten nasıl olur bilmiyorum.
forumda bu konu ile ilgili mutlaka paylaşım vardır ama forum haritası beni ürküyüyor ve karışık geliyor. aramaya nasıl inanırım bilmiyorum

-
Merhabalar. Pasaportum 5 gündür PTT şubesinde bekliyor henüz dagıtıma çıkmadı. Sorun var mıdır sizce? Bilgisi olan varsa sevinirim
-
Babaannesi oğluma pijama almış üstünde New York yazıyo. Kendi kendime İstanbul'da yazabilirdi Paris'te ama New York yazıyo Allah'ım bu bı işaret mi diyorum
iyi değilim sanırım 
-
@cdzdcd yalnız çok iyi bı bakış açısı bi an için içim rahatladı
️ -
@cdzdcd sen doğduğun ülkeyi esas alarak mulakatını gerçekleştireceksin yani ankarada
-
@Blacksocks sıkıntı yok benimkide 10 gün filan ptt de bekledi istersen gidip elden al ben enson gelmeyince dağıtım merkezine gittim elden aldım
-
Merhabalar,
Bende geldim, yerime oturayım.

-
@Sencerium Anladım hocam sağolasın. İş yüzünden de gidemiyorum maalesef sadece hafta içi açık

-
@Sencerium çok teşekkürler
-
@diablo_ercan inss o yil bu yiilll sansimiz dönsün hahahha

-
Yanlış bilgi. doğum ülkesinde değil, yasal oturumu olan ülkede mülakata girecek.
örnek : ben almanya doğumluyum ama almanyada giremiyorum çünkü yasal oturumum yok.
-
@cdzdcd hangi ülkeden bağlanıp yaparsanız yapın başvurunuzu önemli değil, ister amerikadayken başvurun ister irandayken ister ingiliteredeyken farketmez. Olurda kazanırsanız DS260 formunuzu doldururken şu anda oturumunuzun olduğu noktayı seçip orada mülakata girebilirsiniz yada vatandaşı olduğunuz ülkeyi seçebilirsiniz. Rusyada hangi vize tipiyle bulunduğunuzu bilemiyorum fakat oturum izniniz varsa orada mülakata girmeyi seçebilirsiniz normalde tabii şu anki savaş vs durumları nedeniyle rusyada mülakat olanaklı değil
-
@Emre-Kurtulmuş anladım, teşekkürler, çalışma vizem ve oturma iznim var burada ama dediğiniz gibi kendi ülkemde girmek şayet kazanırsam daha avantajlı olacaktır.
-
Kimsede demiyorki 148 gün kaldı diye
gençler bi titreyip kendinize dönün yahu 
-
@Sencerium ramazan bayramı geçsin ondan sonra ayçanın şarkısı gibi olacak burası
-
Bu ileti silindi!
Benzer Başlıklar
125
60.7k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.7k