Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız
-
@crazycells Forumun mobile sürümü için de bir çalışma var mıdır?
-
@entelman Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
@crazycells Forumun mobile sürümü için de bir çalışma var mıdır?
Siz gozunuze carpan hatalari ya da degismesini istediginiz ozellikleri belirtin isterseniz, yeni surumde kontrolunu yapalim sayin @entelman
NodeBB'yi zaten "mobile first design" motto'sundan dolayi sectik :) mobil surumde bazen hatalar genelde en guncel surumde iOS kullanilmadigi icin oluyor.
-
@crazycells Mesela aynı konuyla ilgili birden fazla yeni başlık açıldığında belki engelleme koyulabilir. Başlık yazarken altta zaten var olanı sütun şeklinde çıkarabilir.
-
Başlık altında quick reply kutusu var, bu kutuda atıf, alıntı gibi araçların kullanıldığı araç çubuğu yok. Bu normal reply ekranında var ama oraya ulaşmayı sağlayan bir tuş/bağlantı da yok. Bu ekrana ancak başka bir girinin altındaki "alıntı"ya tıklayıp cevap vererek ulaşabiliyoruz veya ben bulamadım başka bir yolunu...
-
@saulgoodman Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Başlık altında quick reply kutusu var, bu kutuda atıf, alıntı gibi araçların kullanıldığı araç çubuğu yok. Bu normal reply ekranında var ama oraya ulaşmayı sağlayan bir tuş/bağlantı da yok. Bu ekrana ancak başka bir girinin altındaki "alıntı"ya tıklayıp cevap vererek ulaşabiliyoruz veya ben bulamadım başka bir yolunu...
Sanirim en asagida ortadaki "cevap" tusunu ariyorsunuz sayin @saulgoodman . Eger kisa bir bilgi vermek amaciyla hizli cevap vermek istiyorsaniz "quick reply" tusunu kullanabilirsiniz, eger kisiye cevap vermek ya da alintilamak istiyorsaniz sag ustteki yuvarlagin icindeki "cevap" ve "alinti" tuslarini kullanabilirsiniz, eger uzun veya detayli bir cevap yazmak istiyorsaniz asagidaki yuvarlagin icindeki "cevap" tusunu kullanabilirsiniz.

-
@crazycells Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
@saulgoodman Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Sanirim en asagida ortadaki "cevap" tusunu ariyorsunuz sayin @saulgoodman . Eger kisa bir bilgi vermek amaciyla hizli cevap vermek istiyorsaniz "quick reply" tusunu kullanabilirsiniz, eger kisiye cevap vermek ya da alintilamak istiyorsaniz sag ustteki yuvarlagin icindeki "cevap" ve "alinti" tuslarini kullanabilirsiniz, eger uzun veya detayli bir cevap yazmak istiyorsaniz asagidaki yuvarlagin icindeki "cevap" tusunu kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim, alttaki cevap tuşu aradığım şeydi. Nedense gözümden kaçmış.
-
Sadece belirli bir başlık içinde nasıl arama yapabiliyoruz?
-
Sadece belirli bir başlık içinde nasıl arama yapabiliyoruz?
kategori ya da alt-kategori olarak yapabilirsiniz, tek bir konu icinde nasil yapacaginiza bakmam lazim, daha sonra burayi guncellerim...
yukarida sol taraftaki arama tusuna tiklayarak su sayfadan secim yapabilirsiniz:
-
Selamlar!
1-) Mobilde Yan Kisimda Secenekler Kisminda Arama Tusundan iki tane yerine 1 tane olabilir
*
2-) Yesil Kart Forum Simgesine Tiklayinca Direk Foruma Atsa Super olur Cunku Asiri Ugrastiriyor oradan oraya girmede Ozellikle TelefondaSaygilar! :)
-
@m-turk Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Selamlar!
1-) Mobilde Yan Kisimda Secenekler Kisminda Arama Tusundan iki tane yerine 1 tane olabilir
*
2-) Yesil Kart Forum Simgesine Tiklayinca Direk Foruma Atsa Super olur Cunku Asiri Ugrastiriyor oradan oraya girmede Ozellikle TelefondaSaygilar! :)
-
Tamamdir, notumu aldim.
-
Su an uygun oldu mu? diger kisimlar kullanima acildiginda daha rahat ulasilabilsin diye bu sekilde yapmistik ama sizin gibi baska arkadaslar da logonun forum ana ekranina yonlendirilmesi gerektigini dusunuyorlar. Dediginiz gibi mobil kullanim icin bu sekilde olmasi daha uygun olur.
-
-
@crazycells Tesekkur Ederim Beni Dikkate Aldiginiz Icin Suan Bence Daha Iyi Oldu
-
Forum, bilgisayarda çok iyi çalışıyor ancak mobilde yaşadığım bir sıkıntı var. Sayfayı aşağı kaydirirken sürekli sağdan çıkan menü açılıyor ki bunun nedenin capraz aşağı çekmemden dolayı olduğunun farkına vardım. Ancak benim gibi sorunu yaşayanların olduğunu düşünüyorum.
Bu değerlendirme Android ve Chrome üzerinden...
-
@luckstar Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Forum, bilgisayarda çok iyi çalışıyor ancak mobilde yaşadığım bir sıkıntı var. Sayfayı aşağı kaydirirken sürekli sağdan çıkan menü açılıyor ki bunun nedenin capraz aşağı çekmemden dolayı olduğunun farkına vardım. Ancak benim gibi sorunu yaşayanların olduğunu düşünüyorum.
foruma giris yapip dener misiniz bir de?
-
@crazycells Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
@luckstar Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
foruma giris yapip dener misiniz bir de?
Giriş yapılı kullanıyorum. Bir değişiklik oldu mu anlayamadım belki de düzgün kaydırmaya başladığımdan olabilir artık açılmıyor o sağ menü.
-
Mobilde üst kısımdaki kırmızı ve yeşil başvuru ve bağış kutucuklarından dolayı kaydırma yapılamıyor aşağı doğru. Her sayfada olunca ister istemez takılıyor sayfa. Fazla önemi yok ama forum daha rahat kullanılır düzeltilirse.
-
@lonestar Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Mobilde üst kısımdaki kırmızı ve yeşil başvuru ve bağış kutucuklarından dolayı kaydırma yapılamıyor aşağı doğru. Her sayfada olunca ister istemez takılıyor sayfa. Fazla önemi yok ama forum daha rahat kullanılır düzeltilirse.
tamamdir, arkadaslara iletiyorum. Ben su an iki farkli telefondan denedim ama sorun yasamadim, hangi o.s.'i kullaniyorsunuz acaba? Bunu da bildireyim...
Bu arada o kutucuklar 2 hafta sonra kalacak zaten :) bilginize.
-
@lonestar Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
tamamdir, arkadaslara iletiyorum. Ben su an iki farkli telefondan denedim ama sorun yasamadim, hangi o.s.'i kullaniyorsunuz acaba? Bunu da bildireyim...
Bu arada o kutucuklar 2 hafta sonra kalacak zaten :) bilginize.
Doğru ya! :)) Ama yeniden gelecek büyük ihtimal. Android 7 / Chrome 69
Şöyle düzelteyim. Kaydırılabiliyor sayfa fakat onlara dokunulursa kaymıyor sayfa. -
Ben mi beceremedim yoksa olmuyor mu? Bilemedim.
Kullanıcı adımızı değiştirebiliyor muyuz? -
@serkanb Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız içinde söyledi:
Ben mi beceremedim yoksa olmuyor mu? Bilemedim.
Kullanıcı adımızı değiştirebiliyor muyuz?Hayir sayin @SerkanB , maalesef kullanici adinizi kendiniz degistiremiyorsunuz. Eger degistirmek icin makul bir nedeniniz varsa bana yazabilirsiniz, tek seferlik olmak uzere degistirebiliriz :)
-
@crazycells şu an böyle bir talebim yok :) ilk üye olurken gmail kullanmıştım baktım tam adım yazıyor o zaman farkına vardım. Sonra o üyeliği silip manuel üye oldum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum