DV2023 Sohbet Odası
-
@tolgasatir aynen öyle eyalete pahalı diyorlar ama dediginiz gibi kazancin da fazla
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkan-Gürsoy öyle abi dediğin gibi gidip görmek gerekiyor biz de gidemedigimiz icin ortalama fiyatlari analiz ediyoruz 🙄
bu saatten sonra da çok zor gibi geliyor vize olayları falan.
-
@tolgasatir Bu durum arz-talep gibi gidere göre mecburi dengeleniyor sanki. Mecburi olarak. Çünkü işverenler personel bulabilmek için o maaşı vermek zorunda kalıyor. Çalışanın da giderlerini karşılayabilmesi için o maaşa ihtiyacı var. Dediğiniz gibi paralel bir durum.
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@tolgasatir Bu durum arz-talep gibi gidere göre mecburi dengeleniyor sanki. Mecburi olarak. Çünkü işverenler personel bulabilmek için o maaşı vermek zorunda kalıyor. Çalışanın da giderlerini karşılayabilmesi için o maaşa ihtiyacı var. Dediğiniz gibi paralel bir durum.
yani hem maaş açısından hemde ticaret açısından da öyle, insanlar o bölgelerde daha çok kazandıkça daha çok harcıyorlar ticaret yapanlar uber yapanlar bile daha çok kazanıyor bu noktada :)
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkand, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
@Erkan-Gürsoy öyle abi dediğin gibi gidip görmek gerekiyor biz de gidemedigimiz icin ortalama fiyatlari analiz ediyoruz 🙄
bu saatten sonra da çok zor gibi geliyor vize olayları falan.
Maalesef.. Hakkimizda hayirlisi, yine insanin icinde ufak da oksa bir umut var.
-
@sanaldeniz merhaba neden sıra gelmez sizce ?
-
@sanaldeniz Bunu söylemek için henüz erken. Konsolosluğun ocak ayı sonrası performansına bakmak lazım.
-
@sanaldeniz 7.300 rakamı 73.000 olarak mı okudun da sıra gelmez diyorsun. Anlamadık kaldı ki nisan - mayısta currrent oluyor tüm numaralar eşit şansa sahip oluyor.
-
@ayvalik10 haklısınız 73000 okumuşum galiba...
-
@ayvalik10 haklısınız.
-
Merhabalar, eşim DV2023 talihlilerinden, forumu da çok yakın zamanda takip etmeye başladık. Forumdan edindiğimiz bilgiyle KCC'ye case durumumuzu sorgulamak için mail gönderdik ve 4. tip dönüş aldık. Ocak'ta numaramız current oluyor zaten ve bu durumda Ocak ayı içerisinde mülakat alma şansımızın yüksek olduğunu düşündük.
Ancak çok sevinmeden önce yine de forumdan destek alalım dedik doğru mu anladık diye. :) 4. tip mail alıp (DS260'ı görece geç doldurabildiğimiz için) halen mülakat alamama durumumuz olabilir mi sizce? Yoksa bu mail mülakat geleceğini neredeyse kesinleştirir nitelikte midir? Yardımcı olabilirseniz çok seviniriz.
-
@gedappa Öncelikle tebrikler. DV2023 Talihli Kayıt Formu doldurarak Telegram grubumuza katılırsanız sürecinizi daha yakından takip edebilirsiniz. Ocak ayı mülakatları geçtiğimiz günlerde dağıtıldı halihazırda tekrar bir ocak ayına dağıtım pek beklenen bir şey değil şu anda, dağıtılabilir mi tabii olabilir fakat ihtimali düşük gözüküyor. Bir sonraki dağıtım önümüzdeki haftalarda şubat bültenin açıklanmasıyla birlikte şubat ayı için yapılır yüksek ihtimalle. Şu anki dağıtımlarda şu ana kadar Ankara ilk bülten rakamı olan 5700CN ye kadar olan kişilere mülakat vermeye devam etti. Şubat dağıtımlarında nasıl bir yol izlenir tabii ki bilemiyoruz göreceğiz.Numaranız cut off içine girdi ve 4. tip mail aldınız diye bir sonraki dağıtımda hemen mülakat alacağınız anlamına gelmiyor maalesef submit tarihinizin genele göre geç olması bu süreci sizler için biraz uzatabilir
-
@gedappa Hayırlı olsun. Bu durumda her şey Konsolosluğun DV için ayıracağı slot sayısına bağlı. Ne kadar ayırırlarsa o kadar kişi mülakata çağrılacaktır.
Bu arada Case Number'ın son iki rakamını gizlemeniz yeterli. -
Tüm forum yöneticilerine ve forum üyelerine merhabalar,
Forum'a fazla yorum yazma fırsatım olamadı, ama güncel olarak takip etmeye çalışıyorum. Bizim 09 Ocak 2023 te Varşova'da mülakatımız var. 21 Aralık için de sağlık kontrolü için de randevu aldık. Forum da daha önce Varşova'ya ait bir mülakat deneyimi göremedim(ya da ben bulamadım). Bu nedenle deneyimlerimi, başından sonuna kadar anlatmayı planlıyorum ki Varşova'da mülakata girecek talihlilere faydası olsun. Sağlık kontrolünden sonra görüşmek üzere, selamlar... -
Merhabalar. DS 260 doldururken 16 yaştan sonra adres bilgileri kaç aydan fazla olanları yazmamız gerekiyor? Mesela üniversitedeyken bir senede 2-3 yurt değiştirmiştim yada Erasmus ile 5 ay yurtdışında kalmıştım. Önceden tşk.
-
Merhabalar! DS260 doldururken adres bilgileri kaç aydan fazla olanları yazmamız gerekiyor? Çünkü üniversiteside bir yılda 2-3 kez yurt değiştirmiştim yada Erasmus için 4 aya başka ülkeye gitmiştim. Önceden tşk.
-
@Murat-Toktonaliev DS formunu doldururken adreslerinizi belirtirken kaldığınız bütün adresleri belirtmeniz gerekiyor bir ay kuralı yok bu konuyla alakalı, ama tabii ki özellikle şehir dışında okuyan öğrencilerin bazı durumlarda mesela yeni yerleşeceği eve geçene kadar bu ev arama sürecinde arkadaşlarında kaldığı geçici vs durumlar olabiliyor bunları yazmanıza gerek yok. Erasmus için gittiğiniz ülkedeki adresinizi yazmanız gerekir
-
Bu ileti silindi! -
Ds 260 formunda talihlinin eşi ve çocukları ike ilgili ne türlü sorular var arkadaşlar
-
@aemte Aşağıdaki başlıkta ilk sayfada hem yazılı hem de görsel anlatımlar var Videoyu izler ya da Green Card Başvuru Paketini inceleyebilirsin.
DV2023 (2023 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum