Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Amazon için hazır depo

İlan ve Duyuru
13 5 1.1k 9

Benzer Başlıklar

• İş İlanı - Boston çevresinde mobilya ve dekor mağazası

İlan ve Duyuru i̇ş fırsatı
    1
    0 Oy
    1 İleti
    93 Bakış
    F
    Merhaba, Westwood Massachusetts’teki bir mobilya mağazası için temel sorumlulukları satış ve müşteri hizmetleri olacak, bunun dışında mağazanın düzenli ve başarılı bir şekilde çalışmasına bizimle birlikte yardımcı olacak bir iş arkadaşı arıyoruz. Çalışma izni olan, İngilizce iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, çalışkan, satış ve müşteri hizmetleri alanında çalışmak isteyen adayların iletişime geçmelerini rica ederim. Haftada 30+ saat, asgari ücret + satış komisyonu. İlginiz için peşinen teşekkür ederim. Saygılar, selamlar.
  • Kiralik Oda (Austin, Texas)

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    151 Bakış
    Elia CelikE
    Merhabalar, Austin merkezde oda kiralama hizmeti veriyorum. Her yere yurume mesafesinde olan binamiz ile yuruyerek Capitol binasina 10, River Walk'a 14 dakika uzakliktadir. Ilgilenenler bana buradan veya +18478685381 numaram uzerinden ulasabilir. Whatsapp da kullanmaktayim.
  • HAZIR KURULU EV ESYALARIMIZI SATIYORUZ

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    394 Bakış
    M
    teşekkürler, özelden yazacağım uygun vakitte.
  • En Yakın İş için Hemen Amazona Gidin

İlan ve Duyuru
    9
    1 Oy
    9 İleti
    908 Bakış
    hayallerabdH
    WaT için bulunduğum dönem Albertsons marketinin alışveriş kartını kullandığım için hala mail gelmeye devam ediyor.. az önce "We're Hiring - Apply Today" diye bir mail geldi.. sanırım ıp dolayısıyla ben linki açamıyorum (google üzerinden de firmanın sitesine ulaşamadım) ama Amerika'da olup iş arayan arkadaşlar bir sitesine girip kontrol ederlerse özellikle şu sıkıntılı dönemde, belki size göre de bir pozisyon vardır..
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k