Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

aracı acenta olmadan staj işlemlerini yürütmek (iş ve konaklama için sponsor ile anlaşıldı)


  • Merhaba arkadaslar, Ben gastronomi son sinif ögrencisiyim. Bu yaz work and travel ile Amerika’da idim. Kardesim ise gastronomi staj programi ile gitti ve suan hala orada. Calistigi restoranin sefi ile Amerikadayken görüstüm ve bana orada calisabilecegimi söyledi. Yani is ve konaklamam hazir. Evrak islerini kendim halletmek istiyorum cunku acentalara o kadar anlatmama ragmen bana paket sunup onun üzerinden konusuyorlar. Bu konuda nasil bir yol izleyebilirim evrak islerini kendim ilerlerebilmem mümkün mü ya da sadece evrak islerini de yardimci olan bildiginiz yerler var mi? Yardimci olursaniz sevinirim.

  • ⭐⭐⭐

    Size yapılan iş teklifi nasıl oldu? H1B vizesi ile mi yoksa direk eb3 yolundan mı yoksa tekrar J1 mi almayı düşünüyorsunuz. Veya Yesil kart çekilişini mi kazandınız? Şirket size hangi vize türüyle gelebileceğinizi anlattı mı? Çünkü şirketler sponsor olurken göçmenlik avukatını genelde kendileri tutuyor ve bütün masrafları kendileri karşılıyor. Daha spesifik kendinizi açıklarsanız fikirlerimizi söyleyebiliriz.


  • @waterman j1 vizesi staj programi ile gitmek istiyorum. Restoran burada calisabilirsin dedi ama masraflar yine bana ait. Aslinda tam olarak sormak istedigim isim ve konaklamam hazirken Türkiye’den herhangi bir acenta ile anlasmadan prosedürleri kendim ilerletebilir miyim?


  • merhaba aynı şeyi merak ediyorum. bir mühendislik öğrencisi olarak şirketi kendim ayarladım, onay almam durumunda aracı acente veya sponsor olmadan kendim vize işlemlerini halletmem mümkün müdür? anlaştığım kurum konsolosluğun sponsorları arasında yok. Ayrıca listedeki sponsorlar ile kendim iletişime geçerek bana sponsor olmalarını istemem ve onlarla anlaşmam gibi bir şey mümkün olur mu? yardımcı olursanız çok sevinirim.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

130
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

426.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum