(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@denizci10, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@prowl adli sicil kaydında çıkmıyorsa yazmasın. ben olsam çıksa da yazmam da tabii orasına siz karar verin artık.
iki şekilde adli sicil kaydı var. normal sicil kaydı alınca çıkmıyor. ama adli sicil kaydı resmi kurum seçince her şey çıkıyor arkadaşta.
siz evrak teslimi yaparken hatırlıyor musunuz hangi adli sicili aldınız? Bu bilgiye ulaşırsam ona da o şekilde rahatlıkla dönebilirim
-
@prowl böyle bir durumda adli sicil kaydinda büyüj ihtimalde cıkar. B2 de adli sicil kaydi istenmiyor ama parmak izi alınıyor böyle bi durumda yalan beyan verilmiş olabilir. Görüsme iyi gecse bile pasaportu eline aldıgında vize basilmamiş olabilir ap’ye kalma durumu var bunu bi avukata sorun derim
-
@prowl alacaksanız zaten ingilizce olanı alacaksınız ki orada her şey çıkıyor. Ben adli sicil kaydı dahil bir belgeye bakıldığını görmedim.
-
@Ping-PONG Bilgi için sağolun.
-
@Rhonster inanaamiyorum ben senin amerikada oldgunu siteye girmedigim zamanlar heralde gercekten suan ogrendim cok seviiinnndimm yehuu nerelerdesin napiyosunn..
-
@ahsenaydgdu Şuan Türkiye'de. Geçici gelmiş geri dönmüş.
-
@Kekw, içinde söyledi: (B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
@Ping-PONG Bilgi için sağolun.
Yani tavsiye edilen bişey olmadığı için söylemek istemiyorum. Sonra kafanıza dert olur acaba bundan mı red yedim diye. Var yolu ama kötü sonucu olabilir.
Sallama pasaport numarası girip. Geldiğinde doğrusunu girebilirsiniz.
Bir defaya mahsus değişiyor. Ama bu mevcut pasaport girilmişken yenileme pasaport için vesaire bir hak.
Kalkıp eski pasaportunuzu sorarlar salladığınız dumır gibi kalırsınız.O yüzden yok diyip geçtim. 🙃
-
@Rhonster çok sevindim sizin adınıza tebrik ederim :) tam benim profil, inşallah o güzel cümle herkese nasip olur :)
-
Ben belgeleri e-devletden barkodlu çıkartıyorum bunlar aslı yerine geçer herhalde değil mi? Bakmıyorlarmış ama hazrılıklı olmakta fayda var diye düşünüyorum.
-
@gucarslan Sorduğum farklı ülkelerden aldığımız vize bilgileri. Bilgiler için teşekkür ederim. Nasılsa pasaportta var :) Dün öyle bir merak uyandı diye sordum. Teşekkürler hocam.
-
@ahsenaydgdu an itibari ile Türkiye deyim yine geleceğim ama sen tam olarak nerdesin LA deydim geçen hafta ondan öncede SF
-
@Rhonster @ahsenaydgdu kurulacak yeni mahalle için yer bakıyor :)
-
Yaklaşık 3 hafta önce başvurduğum pasaportum elime ulaştı, pasaport sürelerini merak edenler için bir not düşelim. 28 ekimde başvurmuştum.
Elinizi çabuk tutun 10 senelik 4k paraya yaklaşacak nerdeyse😪 -
merhaba arkadaş şirket çalışanı olarak b1/b2 vizesi görüşmesinde konsoloslukta iş için seminere gidiyorum dediğimizde konsolosluk onay verse bile daha sonra şirket ile iletişime geçiyor mu bu personeliniz iş için mi gidiyor diye bilgi almak için böyle birşey duydum daha önce başına gelen var mı ?
-
@ikercass hayır geçmiyorlar
-
@denizci10 bir arkadaş sonradan red alan kişiler ondan dolayı dedi şaşırdım bende :)
-
@ikercass evet oluyor. ama şirketleri aradıkları için değil
-
@denizci10 teşekkür ederim
-
merhaba, önümüzdeki haftalarda annem, babam ve ben abd'de yaşayan ablamı ziyaret etmek için b1/b2 vizeye başvurmayı düşünüyoruz, ancak bazı sorularım var.
1- acaba uçak biletlerinin alınmış olması gerekiyor mu?
2- ablamın evinde kalacağımız için hotel rezervasyonu vs gösteremeyeceğiz doğal olarak, bu bir sorun yaratır mı?
3- kalacağımız gün sayısının kesin ve net belli olması gerekiyor mu? seyahat tarihi daha uzak olduğu için tahmini kalacağımız sürenin 10-15 gün kadar olduğunu söylemek başvurunun reddedilmesine sebep olur mu?
4- üç kişi (annem, babam, ben) beraber randevu alıp görüşmeye beraber girebiliyor muyuz acaba?bilgili arkadaşlar cevaplayabilirse çok sevinirim. green card hakkında bu kadar bilgilenmişken, turist vizesini unutmuşum :grinning_squinting_face:
-
@gokayK 1-Hayır, 2-hayır, 3-hayır net olması gerekmiyor ve bu olumsuz durum yaratmaz ama tavsiye de etmem, 4-evet
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum