DV2024 Sohbet Odası
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
nasilsiniz arkadaslar bi ugramadim bir sürü mesaj olmus , tartisma cikmis noluyor ya :D
bişi yok bişi yok bişi yok :D
-
@Lossantosdy geri dönüyom o zaman bir sey olursa bana haber edin :D
-
:D
-
@goyro666 hiç sorma oku oku bitmedi :D
-
@Ballistix, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
:D
hocam bunun sitesini atabilir misiniz? rica etsem.
-
@yenihayaletadam Hocam şuan bulunduğunuz sitenin en üstünde bu sayacı görebilirsiniz. göremediyseniz sayfayı yenileyin veya tarayıcı değiştirip deneyin. anasayfada görünmüyor bu arada.

-
@Hermitus yok bende gözükmüyor hatta bugün de sordum bulamıyoruz linkini :)
-
@yenihayaletadam, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Hermitus yok bende gözükmüyor hatta bugün de sordum bulamıyoruz linkini :)
Sanırım script ile siteye gömülü. Ama özelden br link atacağım. Direkt sayaç çıkıyor.
-
herkese merhaba ben bir şey sormak istiyorum yardımcı olur musunuz. ben üniversitemde yapılan bir program gördüm staj için abd gönderiyorlar kalıcak yer uçak biletleri cep harçlığı vize masrafları vs her şeyi onlar karşılıyor şartları karşılıyorum ama bir şartta green carda başvurmamak yazıyor. ben geçenlerde yapmıştım sizce şimdi programa başvursam bir sorun olur mu onlar sistemden falan görür mü. normalde göremiyorlar diye bişey okumuştum sanırım sadece green card sana çıkarsa görülüyor ve başka vize türleri ile yurt dışına çıkamıyorsun diye biliyorum. bilgisi olan cavplayabilir mi.
-
@mert75 greencard işlemleri süresince yalnızca dv2024 programında belirtilen hususlar incelenir, üniversite ile aranızda olan protokol Açık Kaynaklı veri olmadoğı için isteseler de ulaşamazlar
-
@mert75 green carda başvurmak derken burda kastedilen sizin adınıza USCIS üzerinden herhangi bir göçmenlik başvurusu olup olmadığı. Eğer böyle bi durum yoksa sorun çıkmaması lazım.
-
@uykucu @waterman şunu merak ediyorum bu program üniversitenin yapmış olduğu bir program abd dış işleri bakanlığının belli bölümler için yapmış olduğu bir program yani bu şartı abd istiyor sanırsam. eğer ben başvurmadım dersem ve vize görüşmesinde bu gözükürse kötü olur eğer sorulursa başvurup başvurmadığımı hatırlamıyorum dicem orda başvurduğum gözükürse en azından yalan beyanda bulunmamış olucam. ama benim merak ettiğim şu vize görüşmesinde herhangi bir sorun olmıcaktır maddi bir gelir göstermemede gerek yok çünkü onlar sponsor oluyor çünkü. ama green carda başvurduğum sistemden gözükür mü onu merak ediyorum.
-
-
@mert75 niye böyle bir sart var ki ya ne garip :D
-
@goyro666 geri dönmez de ondan
-
@ayvalik10 sanırım yanlış anladınız burada üniversite sorun çıkartıyor ve gc ye başvurmayın diyor, üniversite ve ABD konsolosluğu aynı veri tabanını kullanmadığı için sorun olmaz
-
@uykucu üniversite vize için konsolosluğa başvuru yapmıcak mı senin bilgileri konsolosluğa vermicek mi konsolosluk haricinde vizeyi nasıl alacak üniversite
-
-
@ayvalik10 hahahha beni de gönderseler dönmezdim mantikliymis :cat_face_with_tears_of_joy:
-
@ayvalik10 hocam peki bir kere bile başvurmuş olmak bizi yakmış olmuyor mu o zaman. atıyorum 3 sene önce green carda başvurdum ve bu sene turist vizesi için mülakata gittiğimde bunu önüme çıkarabilirler demek doğru mu anladım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum