DV2024 Sohbet Odası
-
Sevgili adminler. Daha önce ABD dil okulları ile ilgili bir araştırmam olmuştu. Ücretler, süreçler vs. Özellikle NJ ve LA için. Forum içerisinde paylaşmayı düşünüyorum. Tecrübesi olan ya da taze bilgisi olanlar da eklemeler ve düzeltmeler yaparak katkıda bulunabilir.
Uygun bir başlık ön görürseniz oraya direkt paylaşayım. İyi yol gösterebilir diye düşünüyorum. Selamlar @crazycells @gucarslan -
171 gün... vay be zaman akip gidiyor :D
-
@eyuphanyl teşekkürler fikriniz için. Aslında bir yandan linkedn üzerinden ş başvurusu da yapıyorum ama sponsor bulma imkanım olmadı. Çalıştığım alan da abd de epey yüksek bir pazar aslında. elektrik elektronik mühendisiyim 3 senedir spesifik olarak endüstriyel otomasyon ve yazılım-robotik alanında çalışıyorum. fakat dediğim gibi sponsor bulma işini ya ben beceremedim yada hakikaten düşük bir ihtimal
-
@Lossantosdy inşallah sana da çıkar ama sen yinede çocuk sahibi olmak için bekleme, sonuçta biyolojik saat beklemiyor. yinede en iyisini sen bilirsin hakkında hayırlısı olsun.
-
Hevesi kaçan tayfa burda mı gene 🥹 hiç başvurmamış gibi hissediyorum ya bi türlü kendime gelemiyorum 🙄
-
@waterman en güzeli bu mood bence zaten diger türlü insan sariyor
-
https://www.youtube.com/watch?v=TPbgQjNg_GY hayaller country hayatlar avm de keko rep konseri
-
Az önce alt komşumla resmen polislik oldum. Sessiz olun diyorum aşağıya sopayla vuruyorum bir türlü susmuyor etmiyorlar. Sabahın köründe işe gidicektim vardiyamı değiştirmek zorunda kaldım resmen nasıl insanlar bunlar anlamak cok zor 🙄 sözleşmem bitsinde taşınayım şurdan diye iple cekiyorum valla 😒
-
Hocam şerefsiz çok. Benim tepemde de adam temizlik ayagına günboyu halısız yeri bir aletle süpürgemsi bişey kazıyor. Yukarı çıktım durumu söyledim. Aşagı inmiş annemi oglunla ugrasırım diye tehtit etmiş. biriki ay sonra Aşagıda görünce bu sefer tekrarlayınca busefer mahkemeye verdi ustune yurumus tehtit etmişiz. bir sene bizi sinir etti resmen hem suclu hem güclü hem kültürsüzlerden biktik Mahkeme tabiki bizi suclu bulmadı.. Bende sulh cezaya mhakeme açtım busefer. içeriye ses dinleme aleti koyduruyorum, Kallavi bir cezayı zevkle kitletecem kendilerine ve ayrıca evlerine izolasyon yaptırtma cezası
-
@istanbuladami merhaba, bu başlığı kullanabilirsiniz; https://yesilkartforum.com/forum/topic/287/abd-de-dil-okulu-fiyatları-konaklama-i20-ve-diğer-maliyetleri/
teşekkürler.
-
@waterman aradığım yorum. Bende de garip bir his var. Nerde o Eylül ayı sohbetleri. Başvuru başladı başlayacak muhabbetleri. Şu an aşırı derecede hevesim kaçmış durumda
-
@hasnotben al benden de o kadar. durgunluk var ağırlık çökmüş gibi.
-
@diablo_ercan açıklanmadan önce şeker bayramı var yersiniz baklava şekerleri zımba gibi olursunuz.
-
şuan çekirdek kadro kaldı onlarda yıllardır başvurduğundan bir sakinlik var :)
-
@tolgasatir zaten yıllardır forumun kaderi bu menfaatçiler bir de gönüllüler olarak 2 ye ayrılıyor. Menfaatçiler başvuru öncesi 2 gün öncesinden başlayarak son başvuru tarihine kadar buradalar sonra buhar olup giderler. Aynı kişiler açıklanmadan 1-2 gün öncesinden gelirler bu sefer uzun kalırlar mülakata gidene kadar burada takılırlar.
-
@ayvalik10 hiç bizim gibi bekçilere de çıkmıyor ama ya 🤭 Hep hop ne oluyor diyenler gelip alıp gidiyor. Kızımın söylemine göre haklıksız ☺️
-
@Hyller amerika da şu anda sorunlar var pandemiden sonra daha yavaş yavaş kendine geliyor ondan dolayı çıkmıyor. Bu sene çıkacak çünkü bu kadar beklettik artık sizleri de davet edelim diyecekler. Hatta senin numara 20k altında olacak.
-
@ayvalik10 kesin kesin bekliyorlar 🤭 Birimiz gitse daha ne ben geçtim bizden sen git yoldaş
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir zaten yıllardır forumun kaderi bu menfaatçiler bir de gönüllüler olarak 2 ye ayrılıyor. Menfaatçiler başvuru öncesi 2 gün öncesinden başlayarak son başvuru tarihine kadar buradalar sonra buhar olup giderler. Aynı kişiler açıklanmadan 1-2 gün öncesinden gelirler bu sefer uzun kalırlar mülakata gidene kadar burada takılırlar.
aynen öyle bende bu başvuru sürecinde çok yaklaşmıyorum özellikle bazı başlıklara sadece eski dostlar yazınca girip bakıyorum. zaten site üye artış sayıları bi ekim kasım da birde mayısda patlama yapıyor.
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Hyller amerika da şu anda sorunlar var pandemiden sonra daha yavaş yavaş kendine geliyor ondan dolayı çıkmıyor. Bu sene çıkacak çünkü bu kadar beklettik artık sizleri de davet edelim diyecekler. Hatta senin numara 20k altında olacak.
valla kendimden çok sen git istiyorum abi :) @Hyller de gitsin tabi de :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum