DV2020 bekleme odası
-
Bu ileti silindi! -
@mrfirat İlk mesajda yazmıştım , düzenleme yapmadım daha diye boyutlandırınca oda olur. Sorun aslında ikisinde aynı foto , fotoğrafçı beyaz fon u dijital yapmış arkaya dikkatli bakılırsa saç aralarından belli oluyor
-
Merhaba arkadaşlar. Henüz başvuruda bulunmadım bir kaç sorum olacak yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Birinci sorum 7 yıldır uzman çavuşum, başvuru formunu doldururken meslek kısmına asker yazmam bir sıkıntı çıkarırmı ? İkinci sorum hem kendime hemde eşime ayrı ayrı başvuruda bulunabiliyormuyum ? Yoksa ben başvurduğum için eşime başvuru yapmamam mı gerekiyor ?
-
@raskoln meslek konusunda herhangi bir bilgiye sahip değilim ancak siz ve eşiniz ayrı başvurular yaparsanır şansınızı artırmış olursun.
-
Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak şöyle ki; bir avrupa ulkesine gidiyorum nir hafta sonra ve green card başvuru süresi devamini ordan takip etmek durumundayim. Ben başvuruyu burdan yapip cikmasi durumunda(inşallah gercekten isteyen herkese cikar ) devamindaki prosudurleri ordan takip edebilirmiyim .mulakat vs.
-
@ayhan-karagoz-vm DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
- kez fotoğraf çektiriyoruz ancak eşimin fotosunu gc programı bir türlü kabul etmiyor. biyometrik ve gc standartlarında çekmemize rağmen. fikri olan var mı?
çektirmiş olduğunuz fotoları bu sitede https://www.idphoto4you.com/ ayarlayarak denedinizmi
-
Bazen umutsuzluğa kapılıyor insan veya çıksa da tek başıma nasıl yaparım diyor sonra bir şöyle dışarıya cikayim diyor, bir haber izliyor ve bütün umutsuzluklar yerini umuda bırakıyor, gayret arkadaşlar, bize de çıkabilir, biz de gidebiliriz...
-
Herkese merhaba 21 yaşındayım kendi adıma Green carta başvurdum hem annem hemde babam için ayrı ayrı başvurmak istiyorum sorum şu ben kendi adıma başvurmuştum fakat anne ve babam adına formu doldurken yine kendi bilgilerimi girmek zorundayım bu diğer başvurum için sıkıntı yaratmaz mı? Çünkü 2 tane başvuru oluyor benim bilgilerim ile
-
arkadaslar merhaba soyisimimizde i ve ü harfleri var ve bı pasaportumuz yok buyuk harflerle ıngılızcemı yazmam gerekıyor
-
Selamlar herkese bu sene herşey gönlümüzce olur inşallah ..
-
@raskoln meslek ile ilgili birşey söyleyemiyorum ama siz ve eşiniz için ayrı olarak başvurabilirsiniz. Eş bilgisi olarak ikinizde birbirinizi gireceksiniz zaten, şansınız 2 katı olur.
-
Fotoğrafçıya gidiyorum foto için bilmem gereken önemli kriterler nelerdir ?
-
@gmz3535 illa büyük harf olacak diye bir durum yok, sadece ingilizce karakterler kullanın. ü yerine u gibi.
-
@iacar sagolun peki bu elcılıgın sıtesınden foto uygunmu bakamıyorum acmıyor ne yapmamız lazım
-
@gmz3535 rica ederim, https://www.greencardphotocheck.com/tr/index.php buradan kontrol edebilirsiniz.
-
Tecrübeli bir arkadaş cevap verebilirmi ? Şartlarım zaten uyuyor mezuniyet belgem falan ama benim merak ettiğim, 7 yıldır askeri personelim. Meslek bölümüne asker yazmam bir sakınca doğururmu ?
-
@Raskoln sakıncayı bilmem de mesleğiniz ne ise onu yazmanız en doğrusu olur.
-
Askerlik dışında bir mesleğim olmadı. O zaman serbest meslek yazayım. Sonuçta meslekle ilgili bir şartları yok.
-
@raskoln yalan beyanınız ortaya çıkarsa direk elenirsiniz bence bu şekilde yapmayın.
-
@Raskoln meslek sormuyor ki size şuan başvuru formu. Sadece en son bitirdiğiniz eğitim seviyesi.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum