DV2020 bekleme odası
-
@alper41 hafifse sorun olmaz :)
-
@zeus tşekkürler
-
10'lar kulübüne hoşgeldim
-
@zeus teşekkürler
-
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@ahmedcaliskaan DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim. Üniversite hayatıma abd de devam etmek ve üzerinde durduğum bi proje için (orda değer göreceğini düşünüyorum) Bu yıl dv2020 ye başvurdum. Ailem adına başvuru yaparsam ve onlardan birine çıkarsa benimde kazandığım anlamına geliyor bunu biliyorum ama Anne ve babam Amerika’da yaşamak istemiyor. Eğer onlardan birine çıkarsa ben tek gidebilir miyim? Veya annem veya babam bir kereye mahsus benimle giriş yapıp kartımı aldıktan sonra onlar bi daha dönmemek üzere gitse neler olur? Bu konuda nasıl senaryolar izleyebiliriz. olmaz gibi geldi ama araştırmalarımda bunun net bi cevabını bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim
Anneniz veya babaniza cikarsa, sizinle beraber ABD'ye ilk girisi yapip sonrasinda geri donebilirler, ancak o sekilde GC alabilirsiniz. Cekilis talihlisi vize almazsa, diger aile uyeleri de alamiyor.
Arkadaş 19 yaşında ?
-
Öncelikle herkese merhabalar foruma yeni kayıt oldum.
Bu sene ilk kez gc başvurusu yapacağım ancak aklıma takılan bir kaç sorum var umarım yanıtlarını bulabilirim. İlk sorum doğum yeri ile ilgili olacak. Benim doğum yerim kimliğimde Üsküdar olarak geçmekte ancak bazı yerlerde direk ili yazanlar var veya ilçeyi yazanlar var. Ben hangisini yazmalıyım? Diğer sorumda fotoğrafla ilgili olacak. Ben pasaportum için çekildiğim biyometrik fotoğrafı kullanacağım belirlenen şartlarda editledim fotoğrafı ama kabul edilir mi bunu nasıl anlayacağım?
Herkese bol şans diliyorum umarım bu sene sizin seneniz olur! :) -
yaş 17 başvurumu yaptım hayırlısı
-
Sayın @crazycells. Fotoğraftan elenme kısmı biraz ilginç geldi bana. Şimdi başvurduk ve confirmation number elimizde. Başvurular açıklanmadan mı fotoğraf yüzünden eleme oluyor ve çekilecek kişiler arasına giremiyorsunuz? Yoksa fotoğraftan elenme dedikleri sey konsoloslukta vize görüşmesinde mı oluyor? Ki böyle bir durum söz konusu olmuş mu açıkçası bilemiyorum.
-
@crazycells pardon pardon tam tersi city icin il yani şehir ismi province icin'ise ilçe girmisim sorun olurmu
-
Herkese merhaba arkadaşlar. Geçen yıl başvuru yapmıştık kısmet değilmiş. Bakalım inşallah kısmet bu seneye, ama bu defa Türkiye yerine Amerika'da beklemeyi planlıyoruz bakalım. Bu arada çıkarsa eğer işlemleri Amerika'dan devam ettirebiliyor muyuz?
-
Dikkat etmemiz gereken en önemli başvuruda nelere dikkat etmemiz lazım yardımcı olur musunuz?
-
@aslananil DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Bu sene ilk kez gc başvurusu yapacağım ancak aklıma takılan bir kaç sorum var umarım yanıtlarını bulabilirim. İlk sorum doğum yeri ile ilgili olacak. Benim doğum yerim kimliğimde Üsküdar olarak geçmekte ancak bazı yerlerde direk ili yazanlar var veya ilçeyi yazanlar var. Ben hangisini yazmalıyım? Diğer sorumda fotoğrafla ilgili olacak. Ben pasaportum için çekildiğim biyometrik fotoğrafı kullanacağım belirlenen şartlarda editledim fotoğrafı ama kabul edilir mi bunu nasıl anlayacağım?
Herkese bol şans diliyorum umarım bu sene sizin seneniz olur! :)Evet, resmi belgelerde nasil geciyorsa o sekilde doldurun. Uskudar yazmaniz daha dogru olur.
Asagidaki video'nun 17. dakikasindan sonrasini izleyerek fotografinizi kendiniz cekilise uygun hale getirebilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=vuTO1-gX_ss&t=1020s -
@teacher DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Sayın @crazycells. Fotoğraftan elenme kısmı biraz ilginç geldi bana. Şimdi başvurduk ve confirmation number elimizde. Başvurular açıklanmadan mı fotoğraf yüzünden eleme oluyor ve çekilecek kişiler arasına giremiyorsunuz? Yoksa fotoğraftan elenme dedikleri sey konsoloslukta vize görüşmesinde mı oluyor? Ki böyle bir durum söz konusu olmuş mu açıkçası bilemiyorum.
Fotograflarla ilgili kistaslar siyah/beyaz kadar acik degil, dolayisiyla basvuruya bir insan yuzu eklediginiz surece mulakat oncesi elenmeniz pratikte mumkun degil.
Hayir, bugune kadar kendi fotografini yukleyip elenen birine denk gelmedim.
-
@mavi12 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells pardon pardon tam tersi city icin il yani şehir ismi province icin'ise ilçe girmisim sorun olurmu
problem olmaz, kazaninca DS260 formunda duzeltebilirsiniz.
-
@thementor DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Herkese merhaba arkadaşlar. Geçen yıl başvuru yapmıştık kısmet değilmiş. Bakalım inşallah kısmet bu seneye, ama bu defa Türkiye yerine Amerika'da beklemeyi planlıyoruz bakalım. Bu arada çıkarsa eğer işlemleri Amerika'dan devam ettirebiliyor muyuz?
Evet, ilgili konu surada:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak/1 -
@kadirdilek DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Dikkat etmemiz gereken en önemli başvuruda nelere dikkat etmemiz lazım yardımcı olur musunuz?
Su video'dan yardim alabilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=wLogL3z-lLQ -
Başvurdum, ellerim titredi başvuruyu yaparken; bencillik gibi olmasın ama o kadar çok istiyorum ki bana çıkmasını :( Eskiden cinsiyet değiştiren insanların aslında bir erkektim ama kadın bedeninde yaşıyordum türevi açıklamalarını görürdüm. Aynı şeyleri hissediyorum Türkiye'de yaşıyorum ama ruhum Türk değil. Umarım ben de zincirlerimi kırarım bu çekilişin ardından. Herkese iyi şanslar diliyorum, umarım bana çıkmasa bile gidebilecek olanlara çıkar.
-
@crazycells teşekürler tüm cevaplariniz icin
-
@crazycells DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@aslananil DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Herkese bol şans diliyorum umarım bu sene sizin seneniz olur! :)Evet, resmi belgelerde nasil geciyorsa o sekilde doldurun. Uskudar yazmaniz daha dogru olur.
Asagidaki video'nun 17. dakikasindan sonrasini izleyerek fotografinizi kendiniz cekilise uygun hale getirebilirsiniz:
https://www.youtube.com/watch?v=vuTO1-gX_ss&t=1020sTeşekkür ederim değerli bilgileriniz için başvurumu tamamladım. Umarım ilk başvurusunda kazananlar kervanına katılırım:)
Herkese tekrardan bol şans! İyi forumlar. -
Öncelikle herkese merhaba. Bu sene ilk defa basvuru yapacağım daha doğrusu yapmak istiyorum. Şöyle ki 20 bin dolar koşulunu sağlayamıyorum veya bir mülk sahibi de degilim. Mülakatlara kadar ne olur bilinmez ancak durum böyleyken başvurmalı mıyım sizce. Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkürler.
Not: Üniversite mezunu işsiz biriyim 😁
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum