DV2024 Sohbet Odası
-
@melihguney bu konu ile alakalı bir şey okumuştum yada izlemiştim tam olarak hatırlamıyorum.
Sanırım şöyle birşey vardı casenumber alındıktan sonra USA içerisinde başvuru yaparak ben zaten şu anda buradayım diyerek greencard başvurunu ordan yapabiliyorsun tabi bunun belirli bir koşulları vardır ama nasıl işler o prosodür bilmiyorum bunu araştırmakta fayda var. Malum bizim ülkemizde casenumber alındıktan sonra sıra gelmediği için şansını kaybeden çok kişi oluyor.
-
Destek ekibi mudahale etti, farkli bolgelerden ulasilmaya basladi (Kuzey Avrupa, U.S. Dogu yakasi, ve Dogu Asya)
Tesekkurler @crazycells :)
-
Herkese merhaba arkadaşım başvuru esnasında dogum yerine yaşadığı ilçeyi yazmış bu sebepten ötürü elenir mi cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler.
-
Site duzeldi... Basvurular aliniyor... TR ip adresi ile girisler yapildi. Sorun yok. Herkese hayirli olsun. Umarim cikmasi en hayirli kime ise ona cikar Allah tan dilegim...
-
Ben halen giriş yapamıyorum.
-
Bahsettiginiz "Ankara, Turkiye disindaki bir U.S. konsoloslugunda mulakata girme" deneyimlerini su basliktaki (ozellikle sonlara dogru) iletilerde okuyabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4299/dv2022-mülakat-deneyimleri
_
Ornek; sn. @ridvansahin9 'in surecin bitimine 3 gun kala (27 Eylul) Barbados'tan mulakat alabilmesi: -
@Sharm çok teşekkür ederim direk açıldı problemsiz yaptım
-
@Sharm ay inşallah düşünmesi bile çok mutlu ediyo😂
-
@Sharm kendimi gördüm sanki geceden beri o kadar çok girdim ki başvuru sayfasına hala arada girme ihtiyacı hissediyorum
-
arkadaşlar her konuda umutsuzluktan nasıl çıkıyorsunuz
-
@emine06 inanın dun akşamdan beri bende oyleydim butun gece denedim olmadı hala ing karakterle yazıyorum hatta ☺️
-
@melihguney, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tanhanr Case number ile başka ülkede girmen bağlantılı değil. Evet başka ülkede mülakata girebilirsin fakat ülkendeki case number'a göre ilerliyor her şey. Yoksa herkes basıp gider başka ülkede mülakata girer.:)
Durum pek bu dediğiniz gibi değil. Case number ülkeye göre değil kıtaya göre dağılıyor aslında. Biz ülke olarak avrupa grubunda yer alıyoruz. Örneğin siz Belçikadasınız case 30k. TRde daha 10binler randevu alırken sizin çoktan vizenizi almış olma ihtimaliniz var(casa no current olmuş olması koşuluyla). Bununda sebebi çok az başvuru olması sebebiyle belçikadaki konsolosluğa pek iş düşmüyor ve çok hızlı ilerliyorlar. Fakat siz bunun için canınızın istediği ülkeye gidip randevu alamazsınız. O ülkede yasal olarak yaşıyor olmanız gerekir. Zaten başvurudada hangi ülkede yaşıyorsunuz diye soruluyor. Doğum yerinize göre case no alıyorsunuz ama yaşadığınız yerde mülakat alıyorsunuz.
-
@yenihayaletadam insanı hayata bağlayan şey umut etmek pes etmek yok
-
@ismail-yüksel 😂😂😂
-
@emine06 umarım çıkar ya heyecanla mayisi bekliyorum şimdi bakalım zaman ne gösterecek 😂
-
Bişey soracağım. Az önce bir başvuru yaptım başvuru kontrol aşamasında ekrana başvuru kodu gelmezse tekrar başvurun dedi ve ekrana bişey gelmedi tekrar başvuru yaptım oldu şimdi. Mükerrer başvuru olmamıştır değil mi?
-
Bugün tüm gün siteyi açmayı denedim ancak servis dışı uyarısı veriyordu. Akşam 17:20 itibariyle site açıldı ve başvuruları sorunsuzca yapabildim.
Başvuru yapamamış olanlar deneyebilir.
-
:D
Acaba benzer ama aslinda basvuru yapilmayan bir web sitesi kursak ve ara sira onu kullansak withdrawal syndrome atlatmakta yardimci olur mu? -
@Sharm aynı stresi bünyem kaldırmayabilir akşamdAn beri 15 yaş yaşlandım
-
@Sharm aslında olablir üzerimizdeki heyecani atmış oluruz artı sık sık deneme yaparız başvuru dönemi olmadagi zamanlardada 😅
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum