DV2024 Sohbet Odası
-
@tanhanr Ankara disindaki diger konsolosluklarda mulakata girmek mumkun, ancak bu durumda o konsoloslugun dosyanizi kabul etmesi gerekiyor. Islemleri ABD icerisinde yapmak da mumkun ve bu islem AOS olarak geciyor. Her Iki durumda da dosyanizin, aciklanan bultende current olmasi lazim.
-
Maalesef fotoğrafçının yaptığı bir hata sonucu başvurumu yapamıyorum, fotoğrafı düzelttirip başvuracağım ancak son gün bu gün mü yoksa yarın da dahil mi merak ediyorum, yardımcı olur musunuz?
-
@waterman “Yok Öyle Umutları Yitirip Karanlıkta Savrulmak. Unutma Aynı Gökyüzü Altında Bir Direniştir Yaşamak” sözünü sana armagan ediyorum :D bu yil bizdeee gc arkadaslar yoksa da bi yolunu buluruz merak etmeyin bir sürü vize türü var kafaya koyduktan sonra yapilir
-
@Blacksocks ya hazirlik asamasinda zor olan bir sey yok ki hani paran falan yoksa okey de para derdi yoksa bi aileniz cocuk mocuk yoksa valla kafa rahat yani 6 ay oturup neyi arastiracam ciksin aticam kendimi sectigim bi eyalete hic umrum olmaz sonra sanki degistiremezsin mi diyorlar istemezseniz oraya gidince degistirirsiniz :D
-
başvuru yapamayan arkadaşlar ben de gece saatlerce denedim olmadı diğer siteleri kapatın sadece yeni bir gizli sekme açın ve oradan devam edin bunu yaptığımda direkt ilk seferde kolayca başvuru yapabildim birisi vpn önermiş onu da deneyebilirsiniz ayrıca ne kadar sağlıklı bilgi bilmiyorum ancak başka forumlarda yurtdışındaki arkadaşları aracılığıyla başvuru yapanlar da varmış diğer ülkelerde site sorunsuz açılabiliyormuş hepsini denemeye bakın herkese bol şans
-
Selamlar, sonunda dün sabah 10.45 gibi eşimle birlikte başvurularımızı yaptık. Bu sene 2. başvurumuz, geçen seneki gibi büyük bir umut yok içimde :) Canıgönülden isteyen herkesin şansı bol olsun...
-
@emine06 forumda ip link paylasildi orada
-
merhaba fotoğraf ile ilgili birisi özelden yardımcı olabilirmi acaba
-
Herkese merhaba malesef bu sene son güne bıraktık başvuruyu ve şuan giriş yapamıyorum
Yardımcı olabilecek biri varmı -
@Aas20 vpn ile romanyaya bağlanırsan başvuru sitesi açılıyor
-
@waterman vpn kullanmak mantıklımı bilmiyorum, bütün bilgiler kaydediliyor, ipde kaydediliyordur problem olabilir bence
-
@WhiteK bir de psaport 2 ayda geldigi falan yok aslinda basvurunuzu yaptiktan sonra kendiniz teslim alacaginizi soyleyin. Ankara kriminal polis dairesi golbasinda elden teslim alabilirsiniz 1 hafta icinde. Pasaport cikiyor kargo posta mevzusundan patliyor. Ve formda pasaporta gerek yok. Heveslerini kacirmayin kimsenin
-
@Dinçer-Küçük, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy kaçak gidip iltica mı edecek? yoksa kaçak mı yaşıyacak?
vallahi o kadarını bilemem sadece eşimi aradı hellalik istedi vedalaştı okadar, yani bi tek o yolla gittiğini biliyoruz
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Hyller bu kadar ABDde yasamak isteyip başvuruyu son güne bırakmak cok anlamsız geliyor. Hiç mi zamanınız olmadı asıl ben merak ediyorum. 10 dakika sürmeyen bi başvuruyu bu kadar son günlere atmak garip geldi demek ki düşündüğünüz kadar ABD’de yasamak istemiyorsunuz
açıldığı gün ilk 20.dakikasında başvuruyu bitiren ben :)
-
@Atlantis00 fotoğraf mail Farklı olsa bile mi
-
@barisakkaya merhabalar greencard başvurusunda pasaport şartı yok ancak çekiliş kazanılması durumunda ds260 formu doldurulurken pasaport bilgilerine ihtiyaç var. son zamanlar da pasaport çıkartmak isteyenlerin randevu alamadığı, randevu alsa bile sürecin uzadığı ile ilgili havadan bilgiler vardı doğruluk payını bilmiyorum söylentiler bu yönde. Ayrıca Ocak 2023ten itibaren pasaportlara da zam gelecek. Ama şimdi, ama 1 ay sonra belki de keyfinize göre ocakta pasaportu alın daha sonrası ne olur bilinmez. çekiliş kazanılması durumunda pasaport elinizin altında olmazsa telaşa kapılan çok olur. herkes şey kafasında çekiliş kazanalım sonra bakarız. sen sonra bakarsın da ds260 sonra bakmaz :D
dakika 5:30 pasaport bilgilerinin olduğu kısım
https://www.youtube.com/watch?v=KH88Z3vC16o&ab_channel=YesilkartForum -
@Aas20, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese merhaba malesef bu sene son güne bıraktık başvuruyu ve şuan giriş yapamıyorum
Yardımcı olabilecek biri varmıGönderileri okuyarak geri git. Sanırım 5-10 sayfa geride bununla alakalı yazılar var.
-
@sanaldeniz evet denediğimde vpn'i aktif edip operadan giriliyor.
-
@diablo_ercan pasaport konusu tamamen şehir efsanesi durumunda ortalama 1 ay içerisinde çıkıyor belki 5 gün önce belkide 5 gün sonra zaten çıksa bile randevu tarihi vs olaylarını düşününce şimdiden başvuruyu yaparsanız o güne hazır olur. Tavsiyem alacaksanız 10 yıllık alın uğraşmayın daha sonra.
-
@emine06 Opera yüklediğinizde ayarlardan vpn'i açmanız ve bağlantıyı america ya çevirmeniz gerekiyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum