Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.7m 1.7k

  • @waterman o acı tecrübeyle insan öğreniyor valla hani bir söz var anlamak yaşamaktan geçer diye cuk oturuyor buraya. piyango bileti misali çıkmadan borca harca giren olur mu yani hayatını tamamen adayan olmamalı hee verdiler de biz mi reddettik :)


  • Eşim ve kendim için ayrı ayrı bugün 08.54 de başvurularımızı yaptık. Herkese bol şans dilerim.


  • @barisakkaya nasıl yaptınız asla sistem3 giremiyorum ben

  • ⭐⭐⭐

    @sanaldeniz vpn kullanın


  • @waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @tanhanr DV çekilişi tamamen şans maalesef ve bu biz şans olayına kendimizi cok kaptırırsak bknz: 2022 yılında büyük bi depresyona girmiştim. Kendimi toparlamak cok zor oldu pandemi, ekonomik kriz, okulu bırakmak zorunda kalmam beni intihara kadar sürüklemişti. Her eyaleti inceler yeni yaşamımı sanki Mayıs ayında tescilleyecekmişim gibi saat tam 19.17de sonuçlara bakmıştım. Koskoca bi has not been selected yazıyordu. Demem odur ki kesinlikle hayatınızı mayıs ayına göre fikslemeyin. Aşırı üzüntü yaşarsınız çıkmazsa he çıkarsa ne ala sizin adınıza bütün forum sevinir :)

    Hocam bütün her şeyi bu çekilişe göre planlamayı zaten doğru bulmuyorum. B ve C planı her zaman olmalı.Tüm ümidi ve yaşantıyı bu çekilişe bağlar ve kesin çıkacak mantığı ile hareket ederseniz zaten uzun süreli depresyona girer Türkiye'de ki hayatımız bir dönem zindan olur. Zor bir çekiliş ama asla imkansız değil.

    Fakat madalyonun diğer tarafına baktığımda ise mutlaka araştırma yapmak gerekiyor. Hazırlıklı olmak ve kazandığımız taktirde neleri yapmamız gerektiğini mutlaka bilmemiz gerekiyor. Kazandığımız taktirde bu sayede en az 2-0 önde başlayacağız. Kendimizi aşırı kaptırmadan araştırma yoluna girer ve çıktığı taktirde planları yapan ve izlenecek yolu bilen kafa da olursak herşey daha sağlıklı ilerler.

    Eminim parası veya özgüveni olmayan binlerce kişi bu başvuruyu yaptı. "Çıkarsa bakarız" düşüncesi ile hareket ediyorlar ama çıkarsa ve hazırlıklı ve imkanları. olmadıkları için elenirler ise o kişiler için daha büyük depresyona sebep olacaktır diye düşünüyorum.

    Ben planımı yapıp araştırıyorum. Çıkarsa elim güçlü. Araştırmalarım ve planlarım sayesinde çıkması durumunda her şey daha rahat ve basit olacak.

    Çıkmazsa da (kendi adıma konuşuyorum)en fazla 3 gün üzülürüm. Gelecek sene başvurusunu kovalamaya başlarım:)

  • ⭐⭐⭐

    @emine06, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @barisakkaya nasıl yaptınız asla sistem3 giremiyorum ben

    Alttaki videoyu izledin mi?

    Formu kaydede kaydede ilerleniyor. Daha sağlıklı oluyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=mR00DG-jua8

  • ⭐⭐⭐

    @Blacksocks bu yılda çıkmazsa üniversite eğitimim ile gitmeyi planlıyorum acıkcası. Zamanında okuduğum okulun hazırlık döneminin bir kısmını ABD’de geçirme imkanı tanıyordu. Bütün masrafları da onlar karşılıyordu. Gerekirse o okula tekrardan başlayıp devam ediyorsa bu imkanlarını kullanarak bişeyler yapmak benim ikinci yolum.


  • dv lottery sitesinde şuan service unavailable yazıyor nasıl başvuru yapıcaz


  • @tanhanr Ankara disindaki diger konsolosluklarda mulakata girmek mumkun, ancak bu durumda o konsoloslugun dosyanizi kabul etmesi gerekiyor. Islemleri ABD icerisinde yapmak da mumkun ve bu islem AOS olarak geciyor. Her Iki durumda da dosyanizin, aciklanan bultende current olmasi lazim.


  • Maalesef fotoğrafçının yaptığı bir hata sonucu başvurumu yapamıyorum, fotoğrafı düzelttirip başvuracağım ancak son gün bu gün mü yoksa yarın da dahil mi merak ediyorum, yardımcı olur musunuz?


  • @waterman “Yok Öyle Umutları Yitirip Karanlıkta Savrulmak. Unutma Aynı Gökyüzü Altında Bir Direniştir Yaşamak” sözünü sana armagan ediyorum :D bu yil bizdeee gc arkadaslar yoksa da bi yolunu buluruz merak etmeyin bir sürü vize türü var kafaya koyduktan sonra yapilir


  • @Blacksocks ya hazirlik asamasinda zor olan bir sey yok ki hani paran falan yoksa okey de para derdi yoksa bi aileniz cocuk mocuk yoksa valla kafa rahat yani 6 ay oturup neyi arastiracam ciksin aticam kendimi sectigim bi eyalete hic umrum olmaz sonra sanki degistiremezsin mi diyorlar istemezseniz oraya gidince degistirirsiniz :D


  • başvuru yapamayan arkadaşlar ben de gece saatlerce denedim olmadı diğer siteleri kapatın sadece yeni bir gizli sekme açın ve oradan devam edin bunu yaptığımda direkt ilk seferde kolayca başvuru yapabildim birisi vpn önermiş onu da deneyebilirsiniz ayrıca ne kadar sağlıklı bilgi bilmiyorum ancak başka forumlarda yurtdışındaki arkadaşları aracılığıyla başvuru yapanlar da varmış diğer ülkelerde site sorunsuz açılabiliyormuş hepsini denemeye bakın herkese bol şans


  • Selamlar, sonunda dün sabah 10.45 gibi eşimle birlikte başvurularımızı yaptık. Bu sene 2. başvurumuz, geçen seneki gibi büyük bir umut yok içimde :) Canıgönülden isteyen herkesin şansı bol olsun...


  • @emine06 forumda ip link paylasildi orada


  • merhaba fotoğraf ile ilgili birisi özelden yardımcı olabilirmi acaba


  • Herkese merhaba malesef bu sene son güne bıraktık başvuruyu ve şuan giriş yapamıyorum
    Yardımcı olabilecek biri varmı


  • @Aas20 vpn ile romanyaya bağlanırsan başvuru sitesi açılıyor


  • @waterman vpn kullanmak mantıklımı bilmiyorum, bütün bilgiler kaydediliyor, ipde kaydediliyordur problem olabilir bence


  • @WhiteK bir de psaport 2 ayda geldigi falan yok aslinda basvurunuzu yaptiktan sonra kendiniz teslim alacaginizi soyleyin. Ankara kriminal polis dairesi golbasinda elden teslim alabilirsiniz 1 hafta icinde. Pasaport cikiyor kargo posta mevzusundan patliyor. Ve formda pasaporta gerek yok. Heveslerini kacirmayin kimsenin


Benzer Başlıklar

  • DV2027 Sohbet Odası

    Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    4k
    24 Oy
    4k İleti
    201k Bakış
    Onur KürekçiO
    @yusuf-çetin Pasaport ve 1 dolar ücret olacak
  • DV2025 Sohbet Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    17k
    1
    36 Oy
    17k İleti
    1m Bakış
    ebaris86E
    @TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz. https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
  • DV2022 Sonuç Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    906
    6 Oy
    906 İleti
    53k Bakış
    Ferhat 977F
    @ersinusa
  • DV2022 Bekleme Odası

    Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    22k
    1
    45 Oy
    22k İleti
    2m Bakış
    istalinI
    Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası @Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız.. "kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.] konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen. https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin :)
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

Çevrimiçi

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k

İleti

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum