Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Mayıs 9 18 yaşını doldurucam

• Merhabalar mayıs 9 da 18 yaşını doldurucam ehliyetim passaportum vs yok şuan ki greencard a başvuru yapabilirmiyim acaba zaten süreç uzun sürüyor birde şuan 5 6 bin dolar bulur belki ilerde 10 bin dolar olur süreç bitmeden sizce başvurayımmı ayrıca bana eyalet önerebilirmisiniz kiralar gözümü korkutuyor şimdiden couchsurfing gibi uygulamalarda kalacak yer ayarlasam ilk başta olur mu sizce 5 10 günlük alışmak için ? şimdiden teşekkür ederim.

• daha amerikayla ilgili en ufak bi bağlantın yok kirayı nasıl yapıyım diye soruyorsun.bende yılbaşı piyangosunu kazandığım zaman hangi renk ferrari alırım onu düşünüyorum.sen bi önce greencardı kazan ondan sonra çok zamanın olacak merak etme.kaldıkı çıkma olasılığı %1 den düşük demek istediğim kendini kaptırma sonra büyük yıkılırsın

• @metert peki başvurabilirmiyim şuan bir sıkıntı çıkarmı 5 6 bin dolar yeterli olurmu eğer ki çıkarsa sonuçta ilk seferinde çıkan insanlar var

• şuan lise mezunuysan yada bu yıl 12. sınıfı okuyorsan başvurabilirsin.dostum onu kastetmedim en ufak bir şey yok kirayı merak ediyorsun onu diyorum .

• @metert anladım 12 de okuyorum 17 yaşındayım mayıs 9 doğumluyum peki şuan ne kadar para lazım olur tüm işlemler ve para göstermek için parayı göstermek için banka hesabımı olması lazım pasaportumda yok şuan ilk ne yapmalıyım ?

• sadece başvur bekle .

• @metert passaport almama vs gerek yokmu ingilizcemi geliştirip para biriktirim dimi ama ancak 5 bin dolarım olur eğer kazanırsam yüksek ihtimal kazanamıcam senin de tahmin ettiğim gibi ancak kazanırsam tam olarak en az ne kadar para lazım mülakkata vs elenmek istemiyorum yardımcı olurmusun lütfen ?

Benzer Başlıklar

• 0 Oy
    2 İleti
    473 Bakış
    crazycellsC
    @ahmet-furkan Ebeveyn başvurusunda çocuğu 20 yaşında olup green card çıkınca 21 olursa ne olur? içinde söyledi: Selam ebeveyn başvurusunda 20 yaşında olup çıktığı zaman 21 e girerse haktan yararlanabilir mi acaba? https://yesilkartforum.com/forum/topic/666/gocmen-vize-ve-21-yas-siniri-problemi
  • 18 yaşında amerikaya gitmek

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    21
    0 Oy
    21 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    @voom 18 yaşında amerikaya gitmek içinde söyledi: @crazycells peki şuan 17 yaşındayım lise son okuyorum greencard başvurusu yapmadan yapmam gerek birşey varmı ingilizceyi geliştirmek dışında ve eğer kazanırsam en az kaç bin dolar lazım bütün masraflar için ve hangi eyalet fiyat performans açısından iyi hem iş imkanı hem eğlence hem ucuzluk açısından 18 yaşındayım hangi işleri yapabilirim garsonlar iyi kazanıyormuş diyorlar sadece iyi bir hayat sürmek istiyorum bana yol gösterirseniz sevinirim çok saolun tekrardan :) hayir, cekilis icin bir sey yapmaniza gerek yok, ama ABD'de yasama baslamak icin ingilizce ogrenip, para biriktirmenizi tavsiye ederim. Bu sordugunuz diger sorularin cevaplari zaten forumdaki konularda halihazirda cok detayli sekilde anlatiliyor, ilgili kategorilerden bilgi almak istediginiz basliklari bulup cevaplari takip etmenizi oneririm.
  • Gocmen Vize ve 21 Yas Siniri Problemi

148
    1 Oy
    148 İleti
    18k Bakış
    C
    @Serapp teşekkür ederim. Gerekli düzenlemeleri yaptım.
  • DS260 16 Yasindan Beri Ikamet Ettigimiz Adresler

2
    1 Oy
    2 İleti
    959 Bakış
    crazycellsC
    @aero 2018 mi? 2019 mu? Eger 2018 ise sorunuzu surada sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/72/dv2018-2018-green-card-lotosu-aşamaları Eger DV2019sa, DS260 formuyla ilgili sorularinizi su konuda sorabilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k