DV2024 Sohbet Odası
-
@gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman 2+0+2+3= 7 yapiyor hahahahaha :D bu yill gidiyoruz ins arkadaslar hazirliklarinizi yapin
Eşimin doğum günü ayın 12’si. 2023’den 0’ı at. Ne kaldı? 2-2-3. 2x2x3 ne yaptı? 12. O zaman dv2024 kazananları arasındayız biz de 🤣
mhpnin işine döndü bu olay :D :D
-
ciddi sormuştum fotoğraf konusunda bayağı bir korkuttular anlın açık değil diye "olur" gibi cümleler kullansaydınız içim rahat etmezdi ilk defa insanların dalga geçmesine sevindim
-
@Kekw Şuan e-devletten randevu aldım ücretleri görünce eşim ve kendim için
-
@gnollzy evrendeki hiçbir şey rastlantıya dayananmaz hahahhaha iste bakiinn ,cifte kutlama yaparsiniz artik :D
-
@gnollzy evrendeki hiçbir şey rastlantıya dayananmaz hahahhaha iste bakiinn ,cifte kutlama yaparsiniz artik :D
ona bakılırsa bende 12.ay dogdum :D her türlü gidiyoruz işte :D
inşallahhhh -
@BeratD bu korkutmalar hep ajanslara para verin diye ya da dolandiricilarin isi oyuna gelmeyin :D
-
@Lossantosdy 777 333 3 6 9 444 artik ne varsa aliyoruz kabul ediyoruz nolur gidelim hahahha :D
-
@hadi-BE :D :D :D sakalamis bence ciddi sordugunu sanmiyorum :grinning_face_with_sweat:
Yeni kayıt olmuş. O yüzden şaka yapmadım. Cidden sordum valla :/
-
@goyro666 kılavuzu okuma şartı gelmeli. :D
-
@Lossantosdy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman 2+0+2+3= 7 yapiyor hahahahaha :D bu yill gidiyoruz ins arkadaslar hazirliklarinizi yapin
Eşimin doğum günü ayın 12’si. 2023’den 0’ı at. Ne kaldı? 2-2-3. 2x2x3 ne yaptı? 12. O zaman dv2024 kazananları arasındayız biz de 🤣
mhpnin işine döndü bu olay :D :D
Hahahaha evet biraz 🤣🤣
-
Bavulu ne zaman başlayalım hazırlamaya? 9-10 Mayıs gibi hazırlasak geç kalmayız de mi 🤣🤣
-
@gnollzy amaann ne bavulu ya bi sirt cantasi valla tüm alacaklarim hahahaaha :D
-
@goyro666 nasıl yani çekilişi kazanınca posta ile gc kartını, uçak biletini, amerika kalacağımız evin tapusunu, kullanacağımız arabanın anahtarını yollamıyorlar mı ne sırt çantası ne bavulu 🥴
-
@diablo_ercan hahahahha :D
-
@Lossantosdy 777 333 3 6 9 444 artik ne varsa aliyoruz kabul ediyoruz nolur gidelim hahahha :D
aldım kabul ettim olduu :D
-
@gnollzy amaann ne bavulu ya bi sirt cantasi valla tüm alacaklarim hahahaaha :D
Komple evi sığdırırım bavula :D
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@goyro666 nasıl yani çekilişi kazanınca posta ile gc kartını, uçak biletini, amerika kalacağımız evin tapusunu, kullanacağımız arabanın anahtarını yollamıyorlar mı ne sırt çantası ne bavulu 🥴
DS260 formu zaten bunlar için değil mi? Hangi bölgede, hangi özelliklerde ev istiyoruz? Single house mu condo mu? Hangi marka araç tercih ediyoruz? Hangi saatlerde mesai yapmak istiyoruz? Maaş beklentimiz nedir? Business class mı first class mı uçmak istiyoruz gibi gibi soruları sorarak ona göre hazırlamıyor mı zaten? Yoksa başka ne amacı olabilir ki DS260 formunun yani kalkıp sabıka kaydımızı vs soracak değiller ya.
-
@gnollzy aaa çok mantıklı :D :D ahaaha çok iyi ya
-
Arkadaşlar fotoğrafım 1500×1500 piksel ve 96 dpi. Herhangi bir sorun olur mu? Greencard photocheckten kontrol ettiğimde kabul ediyor?
-
@Atlantis00, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Arkadaşlar fotoğrafım 1500×1500 piksel ve 96 dpi. Herhangi bir sorun olur mu? Greencard photocheckten kontrol ettiğimde kabul ediyor?
Ah be arkadaşım özelden de yazdım güven sorunun yoksa yolla ayarlayalım diye. Ben de senden mail bekliyorum 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum