DV2024 Sohbet Odası
-
@goyro666 uğurlu sayım 7 2027ye kalmasında hayaller 😅😅
-
SON DAKİKA
Yılbaşından sonra pasaport harçlarına zam geliyor.
10 yıllık pasaport 1700 TL'den 3800 TL'ye yükseliyor.
Amerika yolcularına duyurulur. :)
-
@waterman, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@goyro666 uğurlu sayım 7 2027ye kalmasında hayaller 😅😅
aman sus Allah korusun :D benimde 7 çünkü
-
@melihguney, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
SON DAKİKA
Yılbaşından sonra pasaport harçlarına zam geliyor.
10 yıllık pasaport 1700 TL'den 3800 TL'ye yükseliyor.
Amerika yolcularına duyurulur. :)
Selamlar, pasaport süresi en fazla ne kadar varken yeni pasaporta başvurabiliyoruz, bilen var mı acaba?
-
@Don-t-Worry-Be-Happy son kullanmaya kadar ki kısmı zaten yeni pasaporta dahil ediyorlar en fazla gün olayını 199 nüfus müşteri hizmetleri ara oraya sorabilirsin.
-
Merhaba. Fotoğraf dv.lotterme sitesinde uyarı veriyor. görüntü genişliği veya yüksekliği izin verilen 1200 pikselden daha büyük diye uyarı veriyor fakat greencard photocheck sitesinde her şey düzgün görünüyor. Yardımcı olur musunuz rica etsem
-
@melihguney aynen okuduklarımdan bazıları işlemleriniz varsa halledin arkadaşlar
-B sınıfı ehliyet 1.116 TL'den 2.489 TL'ye,
-Yurt dışı telefon harcı 2.732 TL'den 6.090 TL'ye,
-10 yıllık pasaport 1.703 TL'den 3.837 TL'ye yükselecek... -
@deniz16, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@melihguney aynen okuduklarımdan bazıları işlemleriniz varsa halledin arkadaşlar
-10 yıllık pasaport 1.703 TL'den 3.837 TL'ye yükselecek...Ağzım açık kaldı.
İnşallah bu kart bu sene çıkar da bu cehennemden bir an önce defolup gidebiliriz ne diyeyim artık.
Başvuru döneminin de sonuna geliyoruz yavaş yavaş. Mayıs ayını iple çekiyorum resmen. Herkese iyi şanslar dilerim. Umarım bana çıkmasa bile bu forumun üyelerine çıkar bol bol.
-
@Atlantis00 @crazycells abi rica etsem acaba sana atabilme şansım var mı kontrol edebilmen için
-
arkadaşlar şaçlarım bu şekilde oluyor kabul olur mu ? -
@waterman 2+0+2+3= 7 yapiyor hahahahaha :D bu yill gidiyoruz ins arkadaslar hazirliklarinizi yapin
-
@melihguney Suriyeli, afgan vb mülteci olamadık canım ülkemizde. Kendi vatandaşına bukadar bindiren başka bir milletin devleti var mı? Kabilede bile olmayan vergi maşallah bizde gani.
Kabile olsak, afedersiniz g..ü sildiğin yaprağa vergi vermekten farkmız yok. -
@Bulliv hahahahaah valla güzel örnek traji komik kusurabakmayin gülmeden edemiyorum ne demisler izahi olmayan seylerin mizahi olur. :D
-
Elinizi çabuk tutun. Pasaportu başvurusu yapmayanlar hemen başvursun. Ben bunu ön görerek geçen hafta 10 yıllık pasaport başvurusu yaptım. @melihguney
-
@Kekw :) Pasaport şartını bizimkiler erkene aldı :)
-
@Don-t-Worry-Be-Happy bildiğim kadarı ile 6 ay kala ve cipli pasaportlarin pasaport sürenizi uzatmak isteyip de eski kalan süreye dahil edemiyorsunuz.
-
@deniz16, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
-10 yıllık pasaport 1.703 TL'den 3.837 TL'ye yükselecek...daha dün yazıldım ehliyete zam gelmeden alayım dedim :D
-
@goyro666, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman 2+0+2+3= 7 yapiyor hahahahaha :D bu yill gidiyoruz ins arkadaslar hazirliklarinizi yapin
senin matematiğine gurban :D ağzından bal damlıyor bal :D
-
@BeratD, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
arkadaşlar şaçlarım bu şekilde oluyor kabul olur mu ?Olmaması için bir neden göremedim. Kabarmasından dolayı mı dedin ki?
-
@Lossantosdy :smiling_face_with_sunglasses: :cat_face_with_tears_of_joy:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum