DV2024 Sohbet Odası
-
@Serkan-BEREKET mükemmel kılavuza talimatlara göre fotoğraf özellikleriniz uyuyor. "Dosya boyutu 240 KB’a eşit (kilobayt) ya da 240KB’ın altında olmalıdır" Kb'ta takılmayın bunda bir sıkıntı yok. iyi şanslar.
-
@greygoose, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@samilkrt x bir fotoğrafçıya gerek yok. Herhangi bir fotoğrafçıya gerekli özellikleri anlatırsanız çekim yapacaktır.
teşekkur edrim
-
@Burak-Orhan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhabalar. Saçım uzun olduğu için günlük hayatımda lastik toka takıyorum. Bu şekilde fotoğraf sıkıntı oluyor mu. Var mı bilgisi olan.
Kulaklar gözükecek şekilde temiz topla. Hiiiç bir şey olmaz.
-
@waterman Boyle insanlar Amerika'da da yapamaz bana kalirsa. Amerika'da tek olucaz enihayetinde, arastirmak yerine kolaya kaciyorlar.
-
@celica fazla ön yargılı olmadı mı sizce ?
-
arkadaslar unıversite okuyorum bu donem bitebilir veya bitmeyebilir. okul kısmı işaretlemeliyim
-
@samilkrt farketmez 2 durumda uyar size degree diyebilirsiniz.
-
selamlar başvurumu yaptım ama aklıma takılan bir soru var, yukarılarda da muhabbeti dönmüş o yüzden sorayım dedim. Çekilen fotoğrafı https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker da kontrol ettim ve hiçbir sorun çıkmadı. Kafamı kurcalayan ise fotoğrafçı arkaplanı shopla beyaz yaptı ve düzgün de yapmış, yakınlaştırınca belli olmuyor kontrol ettim. Bir de bazı yerlerde saçın kabarık kısımlarını bastırmak için oraları aşağı doğru çekti ki https://dvlottery.me/dv-lottery-photo-checker şuradan geçer not alalım ve aldık da. Bu belirsiz oynamalar risk teşkil ediyor mu?
-
@Mertoidvania Photoshop ile fotoğrafta düzenleme yapılması yönergelerde diskalifiye sebebi olarak belirtilmekte ancak diğer üye arkadaşların diğer postlarda örnek olarak gösterdiği fotoğraflarda teoride diskalifiye olması gereken birçok kişi de green card talihlisi olmuş. Bence riskli bir başvuru gerçekleştirmişsiniz ancak en net bilgiyi, bu konuda daha bilgili arkadaşlar verecektir elbet.
-
@celica, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@waterman Boyle insanlar Amerika'da da yapamaz bana kalirsa. Amerika'da tek olucaz enihayetinde, arastirmak yerine kolaya kaciyorlar.
Buraya ögrenmek için giriliyor zaten.
-
@Burak-Orhan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhabalar. Saçım uzun olduğu için günlük hayatımda lastik toka takıyorum. Bu şekilde fotoğraf sıkıntı oluyor mu. Var mı bilgisi olan.
Saç, yüzünüzü kapatmadığı sürece hiçbir sıkıntı değil. Amaç saçınızla sizi tanımak değil. Estetik ameliyatlarla bile değiştiremeyeceğimiz yerler baz alınıyor güvenlik sistemleri tarafından. Zaten bu yerler üzerinde değişiklik olduğunda fotoğraf kabul edilmiyor.
-
@greygoose cevabınız için teşekkür ederim. bakalım ne olacak artık bir şey yapmak için çok geç. tek tesellim yapılan shopun önemsiz derecede küçük olması, dediğim gibi yüzümün şeklini ya da başka bir noktasını değiştirmedi. neden elendiğimiz de yazmıyor gerçi ama umarım bu sebepten elenmem :)
-
merhaba, 20 yasindayim. su anda amerikadayim. ailem turkiyede. bu sene 3.basvurum olacak. anne ve babam da basvuracak ve boylelikle 3 hakkim olmus gibi bir sey olacak.
fotograf kontrol aracini kullanirken Image is overly compressed. Please use a compression ratio that is less than 20:1 hatasi aliyorum. ne yapmam gerek yardimci olur musunuz ? -
@haticeymen, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Bizde esimle basvurduk bu yil.sanki kazanackmisiz gibi bir his herkezde var mi sadece bizdemi var? cok farkli bi hava var evde.sanki kazanip gidicekmisiz gibi moda girdik.simdiden eyaletlere bakiyoruz,evimizi esyalarimizi planliyoruz ,ds260 form nasil doldurcaz,ya case no yuksek olursa vs..bu forum gercekten ilac gibi cikmayan tesellisini burada gideriyor,cikanlar zaten forumla yatiyor kalkiyor.allahim sen bak gor halimize😅
bu ilk basvurularda olan kronik bir vaka. "has not been selected" yazısını görünce gerçek dünyaya hoşgeliyorsunuz. ama olsun hayallerinizin tadını çıkarın.
-
Şu fotograf olayına çok takılmışlar bir çogu benim 7 inci başvurum olucak benide terettütlere sokuyorsunuz.bu sene böyle bir yogunluk olucagına tahmin etmiştim.ama fotograf işini bu kadar büyütülmesi benide şaşırttı.forumda bir çok örnekler.hatta videolar, abd yaşayan forum müdahilleri var...Aslında bunun altında yatan nedeni Herkes biliyor herkes bir umut peşinde.daha iyi bir ülkede yeni bir hayata sıfırdan başlamak ..o yüzden fotograf olayına takılmayın dogru adımlarla yapınız.sonrası 2023 mayıs bekleyin dilerim herkese çıkarrr..şimdiden bütün forum ailesine bol şanslar diliyorummm.
-
Günaydınlar, dün başvuruyu yaptık artık pusuya yatıp bekliyoruz :nerd_face:
-
Fotoğraf çekilirken saçımda toka olsa problem olur mu? Fakat toka gözükmeyecek şekilde. Ayrıca rica etsem acaba fotoğrafın hangi özelliklerde olduğunu gösteren bir ekran görüntüsü vardı onu yollayabilir misiniz rica etsem?
-
@Atlantis00 gösterdiğim linkte detaylıca anlatılmış.
https://youtu.be/vuTO1-gX_ss -
@hasnotben Hocam iş yerindeyim izleyecek durumda değilim şu an ve gün arasında fotoğraf çektirmeye gideceğim hızlıca. Acaba direkt olması gereken özelliklerin olduğu bir SS var mı? Çok teşekkür ederim bu arada
-
@Serkan-BEREKET günaydın resimleri photo tool programı ile düzenlemeyen kişiler eğer kontrol etmek için bu programa yüklediğin zaman hata alıyorsan sorun yok doğrusu bu hata alman eğer hata almıyorsan zaten sorun var demektir. Neden bu hatayı alıyorum diyorsan aşağıdaki yazımı okuyabilirsin.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4303/dv2023-sohbet-odası/5562
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
43
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum