DV2024 Sohbet Odası
-

google'ı açıyoruz her yerde green card reklamı. arkadaş bu sene rekora koşacağız heralde
-
@kuzey, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@crazycells Müsadenizle bir şey sormak istiyorum. Başvuru sırasında kullandığımız fotoğraftan dolayı vize mülakatında ret alma durumu olabilir mi?
baskasinin fotosunu kullanmadiginiz surece (fotograftan tanindiginiz surece) bunun olmamasi lazim.
-
@gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@crazycells Müsadenizle bir şey sormak istiyorum. Başvuru sırasında kullandığımız fotoğraftan dolayı vize mülakatında ret alma durumu olabilir mi?
Kazanan kişinin başvurusunda kullandığı fotoğraf zaten geçerli ve doğru bir fotoğraf olduğu için elenmemiş ve kazanmıştır. Dolayısıyla bu sebeple ret almazsınız.
Oraya bir fotograf yuklediginiz surece onceden elenmezsiniz, merak etmeyin. Fotograftan elenme durumu sadece konsoloslukta, konsolos inisiyatifi ile olabilir. Turkiye'de bugune kadar bu nedenle red alindigini duymadik.
Bu, sagda solda cirit atan araci kurumlar insanlari fotograflar hakkinda o kadar korkutuyorlar ki ( basvuranlarin %60'i, %70'i, %80'i hatali basvuru nedeniyle eleniyor diyerek) bu bilgiler sizleri de etkiliyor... Oysaki gecmis yillarin talihlilerinin nasil fotolarla vize aldigini biliyoruz...
-
@Kara-Kartal hakkaten de haberini yapmislar...
milliyet gibi ulusal bir gazete ve haber sitesinin Green Card cekilis programinin haberini yapmasi garip geldi...
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Kara-Kartal hakkaten de haberini yapmislar...
milliyet gibi ulusal bir gazete ve haber sitesinin Green Card cekilis programinin haberini yapmasi garip geldi...
Önceki senelerde de hem başvuru hem sonuç açıklanmalarda haber yapmışlar. Mâlum gündemde ne var, nereden click alırız derdinde oldukları için garipsemiyorum.
-
@crazycells, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@gnollzy, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Kazanan kişinin başvurusunda kullandığı fotoğraf zaten geçerli ve doğru bir fotoğraf olduğu için elenmemiş ve kazanmıştır. Dolayısıyla bu sebeple ret almazsınız.
Oraya bir fotograf yuklediginiz surece onceden elenmezsiniz, merak etmeyin. Fotograftan elenme durumu sadece konsoloslukta, konsolos inisiyatifi ile olabilir. Turkiye'de bugune kadar bu nedenle red alindigini duymadik.
Bu, sagda solda cirit atan araci kurumlar insanlari fotograflar hakkinda o kadar korkutuyorlar ki ( basvuranlarin %60'i, %70'i, %80'i hatali basvuru nedeniyle eleniyor diyerek) bu bilgiler sizleri de etkiliyor... Oysaki gecmis yillarin talihlilerinin nasil fotolarla vize aldigini biliyoruz...
Teşekkürler bilgilendirme için :folded_hands:
-
@crazycells Teşekkür ederim.
-
Formu doldururken doğum yeri kısmına şehri yazdım ama kimlik belgelerimde sadece ilçe şeklinde yazıyormuş bu elendiğim ya da eleneceğim anlamına mı geliyor? 🥺
-
@tezekos, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Yeni ve ilk defa başvuru yapan arkadaşların hayallere kapılıp gittiğini gözlemledim. Türkiye de yaşamaya devam edeceksiniz gibi düşünerek planlarınızı ve geleceğinizi planlayın arkadaşlar. İlk başvuru veya onuncu başvuru fark etmiyor. Loto bu bilgisayar seçim yapıyor. Çok büyük hayal kırıklığı yaşarsınız diğer türlü. Umut bağlamayın hayatınızı yaşamaya devam edin. Size tavsiyemdir. Milli piyango ile aynı mantıkta çalışıyor. İmzamda görülüyor sanırım 10 yıla yaklaşıyorum yavaştan. Başvuru vs. de yapmadım.
Bizimde eşimle ilk başvurumuz, sanki kesin çıkacakmış gibi hissediyor insan :) Resmen ana gündemimiz oldu, foruma bakmadığım, evde sohbetini etmediğimiz gün olmuyor. Yeni bir yaşama giden yolda anne karnındaki bebek gibiyiz. Özellikle bu sene pasaport şartının kaldırılması ve çok fazla reklam olmasıyla beraber başvuru sayısının çok artacak olması umudumuzu zedeledi ama hala içimizde yeşeriyor ve heyecanlandırıyor. Bunu bastırmakta pek mümkün değil, çıkmaz ise üzüntüde kaçınılmaz. :)
-
@animehime94 bu kadar takılmayın hayati bir hata değil ki şu anda zaten sen hangi bilgiyi yazarsan yaz kabul edecekler. Kazandığın zaman dolduracağın ds260 formunda asıl hata yapma ki zaten bu hataların yapılmaması için 3-4 gün öncesinden boş ds260 paylaşıcam herkes sakin sakin hazırlar.
-
Günaydın, hepimiz için güzel bir gün olsun 🙏
-
@sytahmt Günaydın🙋🏻♂️
-
Günaydınlar :sign_of_the_horns_medium_skin_tone: :star:
-
@Ahmet-Tiryaki, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Youtube da lafura sharlen diye bir kadin var tam green card profesoru olmus..kendi 2 defa kazanmis. Erkekk karfesine basvuru yapmis kazanmis. Annesine basvurmus kazanmiss.erkek kardesinin 1 yil onceki remini kullanip kazanmis. Resmin tarihini degistirmis🤣🤣🤣
Bahsettiğiniz kişiyi bulamadım paylaşabilir misiniz
-
@A-Samoglu inanmayın böyle şeylere :D başvuru formu daha başka nasıl doldurulabilir. yalan bilgi ile mi dolduracak yalan bilgi ile %100 elenme garantili :D kelimenin sonunda sürekli mış, miş, muş, müş, geçmiş zaman eki kullanıyor.
-
@Ahmet-Tiryaki Resmin tarihini değiştirmese de olurmuş zaten, hepsi hurafeden başka bir şey değil, şans işi kimisine ilk seferinde çıkar kimisinde 15. seferinde bile çıkmaz
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@A-Samoglu inanmayın böyle şeylere :D başvuru formu daha başka nasıl doldurulabilir. yalan bilgi ile mi dolduracak yalan bilgi ile %100 elenme garantili :D kelimenin sonunda sürekli mış, miş, muş, müş, geçmiş zaman eki kullanıyor.
Click bait diye tabir edilen bazı video başlıkları atılıyor youtube da sanki sitede bug varmış gibi ilk seferde gc kazanmış kişi çıkıp video koyuyor. İllaki birilerine tek seferde çıkacaktır şans bu neticede. Bunlarda buradan para kazanma derdinler. Denk geliyor anasayfa da böyle kanallar o yüzden merak ettim.
-
@HitMachine ilk başvurular da hep nama cıkıcak hissi olur 5.başvurum hala aynı his vardı ama bu yıl artık yalan oldu cok belli :(
-
şimdi magnum canlı çekiliş yayını 1 kişiye 2021 model maserati araç vereceklerdi. Toplam katılımcı sayısı 15 milyon 864 kişi artık green kart için kaçı görürüz bilemiyorum.
-
Cevap: DV2024 Sohbet Odası
Selamlar başvuruyu yaptik hayirlisiyla burdanda bilgiler edinebiliriz gibi geliyor bana
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
28
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum