DV2020 bekleme odası
-
Arkadaşlar merhaba başvuru formunda eğitim kısmında meslek lisesi mezunu olan birinin 4. Seçeneği işaretlemesi uygun olurmu?
-
fotoğrafın arka fonu beyaz mı olacak, bileniniz var mı?
-
@lordbolton evet arka fonun beyaz olması gerekiyor
-
@engin eğer Mayıs ayında şans yüzünüze güler ise ds 260 formunu doldurmadan önce pasaportunuzu çıkartabilirsiniz
-
@baris1405 Olmaz. (3) High school diploma olmalı bence.
-
açık öğretim lisesi biteren biri hangi okulu işaretlemeli ?
-
@gözde DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@engin eğer Mayıs ayında şans yüzünüze güler ise ds 260 formunu doldurmadan önce pasaportunuzu çıkartabilirsiniz
Peki o formu doldurma süresi içerisinde pasaport çıkıyor mu? Yani önce pasaportumu alıcam, daha sonra ds260 formunu doldurmam mı gerekiyor?
-
@engin ds260 formunu doldurmadan önce elinizde pasaportunuz olması gerekiyor
-
@baris1405 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Çok teşekkürler. Şimdi pasaport nasıl çıkartılır onu araştırayım. Teşekkür ederim tekrardan.
-
@birumut high school. (3)
-
Açık lisede okuyorum sonuçlar açıklanana kadar mezun olucam ben high school no degree işaretlicem inş. şans düşmüyodur
-
Merhaba, ben de bu yıl ilk defa çekilişe katılacaklardanım. Belki daha önce sorulmuştur ama ben aramama rağmen net bir cevap bulamadım internette. 1982 Almanya doğumluyum ama TR vatandaşıyım ve TR de yaşıyorum. Başvuru formundaki 6. Soruya "YES" cevabını mı vermeliyim? (Sanırım Almanya çekilişe katılıma uygun ülkeler listesinde) Şimdiden herkese bol şanslar diliyorum. Saygılar.
-
@engin DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
@baris1405 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Çok teşekkürler. Şimdi pasaport nasıl çıkartılır onu araştırayım. Teşekkür ederim tekrardan.
Su konuyu inceleyebilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1414/t-c-pasaport-turleri -
@birkan1907 DV2020 bekleme odası içinde söyledi:
Merhaba, ben de bu yıl ilk defa çekilişe katılacaklardanım. Belki daha önce sorulmuştur ama ben aramama rağmen net bir cevap bulamadım internette. 1982 Almanya doğumluyum ama TR vatandaşıyım ve TR de yaşıyorum. Başvuru formundaki 6. Soruya "YES" cevabını mı vermeliyim? (Sanırım Almanya çekilişe katılıma uygun ülkeler listesinde) Şimdiden herkese bol şanslar diliyorum. Saygılar.
uygundur.
-
@mrfirat öyle bir kriter yok şans düşmez bu programın amacı herkese eşit haktır zaten .
-
-
@tanti 😀
-
@crazycells ne güzel söylemişsiniz. Keşke insanlarımız böyle bir lotoya başvuru yapmadan önce, orada hem maddi hemde manevi olarak hayat kurabilecek durumda olup olmadıklarını bilip öyle başvursa. Bir sürü gerçekten hemen gidebilecek insanların seçilme olasılıkları düşmese. Bu sene en büyük temennim, canı gönülden isteyen ve gidecekleri kesin olan insanlara çıkması.
-
Arkadaşlar saat kaçta başvurular açılacak bilgisi olan var mı?
-
enflasyon yüzde 25 olduğu bir ülkede doların yılbaşından beri yüzde 40 artış gösterdiği bir ülkede 1 gün sonrasının belirsizliği ile yaşayan insanlar 1 yıl sonrası için
gidip gidemeyiceğini bilmeleri imkansız.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum