DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Watch-Movies, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Sevgili forumdaşlar bir sorum vardı ve kafama çok takıldı green card başvuru sırasında adres ile igili . Sorum şu ; adres bilgimi girerken sokak no mu 34010 gireceğime 34010 Nolu sokak no :12 diye girdim acaba sıkıntı olurmu ????

    Hocam kişisel bilgilerde bir hata yoksa. Adres kısmı çok da mühim değil diye okuyorum her yerde. Bu sebeple için rahat olsun. Bu adresimize bir posta gelmeyecek zaten.

  • ⭐⭐

    @kendinifavlayan açıkçası ben son 10 yıldır TR'de nefes alan herkesin başka bir yerde başarısız olacağına inanmıyorum. Burada bile bir şekilde çalışıp geçimimizi sağlıyorsak diğer ülkelerde çok rahat düzenimizi kuracağımıza inanıyorum. He zorluk çekmeyecek miyiz? Tabii ki çekeceğiz sonuçta bilmediğimiz ülke, bilmediğimiz kültür ancak biraz dişimizi sıkıp sabredince en geç 1-1,5 yılın sonunda işleyen bir çark kurarız.


  • @kendinifavlayan vallahi bende öyle umuyorum ama kafama takıldı forumdaşlara sorayım en iyisi dedim .


  • @animehime94, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Lossantosdy 27 yaşındayım en büyük hayalim dünyayı gezip ait olabildiğim bir yer bulmak. Ama yürüme engelli olduğum için sürekli önyargıyla karşılaşıyorum ve küçümseniyorum. Ailem bile başarılı olacağıma inanmıyor nasılsa tutunamayıp dönmek zorunda kalacaksın diyorlar. Çünkü pandemiden önce AB bölgesinde iş bulup kalmak istediğimde kimse bana yardım etmek istemedi ve dönmek zorunda kaldım. Ama bu sefer farklı olsun ABD'de yer edineyim istiyorum. Duyduğum kadarıyla engellilik konusunda ayrımcılığı önlemekle ilgili yasaları varmış umarım greencard kazanıp vizemi de alıp iş bulabilirim.

    Sizin için dua edeceğim kaçıncı başvurunuz bilmiyorum fakat umarım dv2024 yüzünüze güler, hepimiz bekliyoruz uzun bir bekleyiş olacak yine, şurada mayısa ne kaldı dediğim 5. Sene oluyor bile:)


  • @bulut, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @Onur-Akdogan şimdi umut pompalamak gibi olmasın tabi yine düşük bir ihtimal bu çekiliş ancak bu istatistikte başvuru sayısı formu submit eden herkesi ifade ediyorsa ve forumu okudukça anladığım kadarıyla ince noktaları var formun en önemlisi fotoğraf olan. formu gönderen kişilerin toplamda yarısına yakını baştan eleniyor ve çekilişe dahil edilmiyorsa kazanma şansı %2.5-4 aralığına kadar çıkıyor bu da çok da küçümsenmeyecek bir ihtimal.
    göçmenlik ile ilgilenen herkesin çevresinde vardır 20-25 kişi bu çekilişe katılan bu da aşağı yukarı o küçük gruptan 1 kişiye çıkma ihtimalinin kuvvetli olduğunu gösteriyor.
    aynı zamanda eş olarak başvuran iki kişinin de bu grupta olduğunu düşünürsek bu küçük grupta 10-13 kişiden 1 kişiye çıkması demek.
    bunu neden yazdım ‘sayısal loto oynayın’ hayatınızı kurtarmak için gibi söylemler oluyor ancak bu ihtimaller bırakın umutsuzluğu bence hazırlık ve plan yapmak için bile gayet yeterli oranlar.
    yanlışım varsa hesaplarda tecrübeli arkadaşlar uyarırsa yanlış bilgilendirme ve umut pompalama olmaması adına hemen silebilirim bu yazıyı.

    Ekleme yapmak istedim ki, ünlü kişilere de hemen çıkıyor ne hikmetse Erdem baş mesela ilkte kazanmış 🙂


  • @JesusLord bende paint ile yaptım. aynı @rashiee gibi butun ozellikler resmin uygun oldu. öyle yapmayın yazmışsında @Programmer bana öyle yaptırdı ve sistem kabul etti. başvumu yapabıldım. şimdi sorum şu sen mi haklısın programmer mı ? cevaplarsanız sevinirim.


  • @sytahmt İyiye gidebileceğimizi düşünsem yerleşmeye de çalışmam hocam ama durum vahim. Kendimizce ufak bir birikimimiz var, ev ve araba var. Ama gel gör ki yine de hayat standartımız aşağılarda olmasına rağmen ucu ucuna yaşıyoruz.

    Ama bırak 1- 1,5 seneyi birçoğumuz bence gider gitmez kurarız o çarkı. Ben bu şekilde düşünüyorum. Yeter ki gc ya da başka şekilde fırsatı yakalayalım. Bir de soru sormuş olayım mesela, öğrenci olup wat ile gitsek kalmanın yolu nedir orada? Ya da var mıdır böyle bir ihtimal?


  • Yıllardır başvururum çıkmaz bakalım neler olacak heyecan vs. kalmadı artık bende.

  • ⭐⭐

    Şimdi arkadaşlar bu sene için çılgın projemi açıklıyorum. Eğer bu yıl da GC'den elimiz boş dönersek forumdaki herkes birbirini instagramdan takip ediyor. Biraz youtube kanalı açıyor ve abone oluyor. Doğal olarak tüm forum influencer oluyor. Youtube'da hepimiz görüyoruz influencerlar rahatlıkla turist vizesi alıp istedikleri yere gidebiliyorlar. Artık o saatten sonra kim nereye isterse oraya gitsin statü değişikliği yapsın yerleşsin 😃

  • ⭐⭐

    @kendinifavlayan Hocam Amerika'ya hangi vize ile girersen gir o ihtimal hepsinde var. Turist olarak girsen de var, wat ile girsen de var vs vs. Ama legal mi? tabii ki değil. Legal olması bazı işlemler yapılması gerekiyor.

  • ⭐⭐⭐

    @JesusLord Ankara'da dayısı var demek ki 🙂


  • @Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    @JesusLord Ankara'da dayısı var demek ki 🙂

    Kentucky olmasın o? ☺

  • ⭐⭐

    @Programmer benim de Ankara'da Dayım var tapu kadastroda memur bi işe yarar mı? 😃 😃 😃


  • @JesusLord @sytahmt iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim umarım bu sene hepimiz kazanırız 🌸

    Greencard'ın şansa bağlı uzun bir süreç olduğunun farkındayım. Her şey sonuçlarda göreceğimiz yazıya göre ilerleyecek. Yine de aynı anda çalışma ve oturum izni alabilme şansımızın olması denemeye değer.

    Dil konusunda içim rahat çünkü İngilizce öğretmeniyim ve yurtdışında yaşarken hep İngilizce konuşuyordum. Kendimi iyi ifade edip iş bulabileceğimden eminim. Sadece vize aşamasından önceki doktor muayenesi beni tedirgin ediyor uygun bulunmamaktan korkuyorum. O noktaya kadar gelip de başarısız olursam tekrar toparlanmak çok zor olur.

  • ⭐⭐

    @animehime94 oooo İngilizce öğretmeniyseniz hazırlayın detaylı bi CV ne kadar okul varsa gönderin bakarsınız sponsorluk bulup öyle gidersiniz 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @kendinifavlayan Bu da olabilir bak 🙂

  • ⭐⭐⭐

    @sytahmt Dayıyla konuşmak lazım 🙂 Naza çekebilir, haberin olsun 🙂

  • ⭐⭐

    @Programmer ahahahahah dayım sağolsun yaralı parmak görse yolunu değiştirir 😃

  • ⭐⭐⭐

    @Mehmet-ÖZDOĞAN-0, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

    Merhaba 6 aylık bebeğimiz var Abd doğumlu sadece Abd vatandaşı ben ve eşim başvurda bulunacağız 2024 için cocuğu belirmemiz gerekiyormu başvur esnasında ve gerekiyorsa fotoğraf koyma şartı varmıdır çocuk için bu konuda bilgisi olan varmı acaba

    Videonun hepsini izle izle ama senin sorunun cevabı 11. dk.


  • @sytahmt sponsor bulabilmem için tanıdık biri olması gerekmiyor mu? ABD'de bana sponsor olabilecek kimseyi tanımıyorum ve hangi platformlara CV vermem gerektiğini de öğrenmem lazım 😅


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

219
Çevrimiçi

41.5k
Kullanıcı

4.4k
Konu

429.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum