İngilizcemi geliştirmek için istanbulda dil kursu arıyorum. İngiltere de Kaplan Okullarına baktım. Sahipleri türk. Başka bahara kaldı artık. Altyapımı geliştirdikten sonra yinede İngiltere hayalim var.
-
Merhaba,
İngiltere'de 3 aylık bir dil okuluna kayıt olacağım. Birkaç sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim. Kayıt olma sebebim mesleğimin yoğun derecede İngilizce gerektirmesi. 20 Yaşındayım. Turist vizesine mi başvurmalıyım, yoksa Short-Term Study Visa'ya mı? Sponsorum Ailem olacak. Ne kadar bir bütçe göstermemi önerirsiniz? İnternette bu soruların cevabını bulabilirsin diyecekler olacaktır eminim ki. Fakat büyük bir derecede bilgi kirliliği var. Yardımlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
-
-
@nilfersev, içinde söyledi: Scale-Up vizesi (İngiltere'de çalışma izni sağlayan yeni vize türü)
Ne zaman uygulama başlar bilmiyorum ama bu tür bir vize gitmek isteyenler için güzel bir seçenek olabilir.
bilgilendirme icin tesekkurler, basligi ilgili kategoriye tasidim.
-
@bidünya Şu sitede bilgiler var. Fikir edinmek için bakılabilir.
Scale-up vizesi BBC
İngiltere Scale Up Vizesi -
Bu soru trollemek icin sorulmus sanirim. Biri polis silah tasimiyor diye bile sikayet etmis. Abd ye tasinarak Ingilterede sahip olmadiginiz neye sahip olacaksiniz?
-
Arkadaşlar Merhaba,
Ekim ayında Brexit gerçekleşecek gibi görünüyor. İngiltere'de çok sayıda AB vatandaşı olduğu için bazı sektörlerde bu insanların ülkelerine geri dönme ihtimalinden dolayı açıklar bulunacakmış. İngiltere hükümetinin sanırım Puanlamayla göçmen alımı olma ihtimali var. Konuyu yerli yabancı basından takip etmenizi öneririm.
Kaynak ;
Bloomberght / Ağu 21, 2019 / HABERLER
Serbest dolaşımı sonlandırma kararı İngiliz hizmet sektörünü vurabilir
Serbest dolaşımı sonlandırma kararı İngiliz hizmet sektörünü vurabilir
İngiltere Göçmenliği - Ankara Anlaşması
-
Birkaç gün önce İngiltere de çalışan birinin Türkiye deki kardeşi ile tesadüfen konuştum, Ankara anlaşması ile gittiğini söyledi kardeşinin. Bende Ankara anlaşması varken gitmesi iyi olmuş diyince, "ankara anlaşması bitmiş olabilir ama bir şekilde yine aynı şartlarla gidenler var, bir kanun açığından faydalanıyorlarmış" dedi ama detayları kendisinde de yokmuş, fakat kardeşinin çalıştığı yerde birkaç hafta önce ankara anlaşmasının açığını bulup
giden ve çalışmaya başlayan iş arkadaşları varmış...Kendisi ile olan samimiyetim çok olmadığından arşatırıp bilgi verirmisin diyemedim açıkcası...
-
@orhancengizk bence doğru bir bilgi değldir bende sohbet ettiğiniz kişi ile aynı durumdayım malesef konuşmadığım avukat kalmadı ingiltereden ama şuan için öyle bir vize çeşiti veya açık yok bilinen en azından
onun dışında sclae up açıklandı lakin tam olarak benim mesleğime uygun kısmı açıklanmadı 
-
-
@bidünya Çok araştırmadım ama en uygunu scale up vizesi gibi duruyor.
-
@Programmer ben de çok bakamadım zaten anladığım kadarıyla detaylar da çok net değil henüz
-
@bidünya Şu sitede bilgiler var. Fikir edinmek için bakılabilir.
Scale-up vizesi BBC
İngiltere Scale Up Vizesi
Benzer Başlıklar
159
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k