Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

İngiltere Göçmenliği - Ankara Anlaşması

Taşındı Birleşik Krallık
106 36 21.2k 26

Benzer Başlıklar

• İngiltere Turist Vizesi ile Dil Okulu Okumak

Birleşik Krallık
    4
    0 Oy
    4 İleti
    386 Bakış
    sıla5566S
    İngilizcemi geliştirmek için istanbulda dil kursu arıyorum. İngiltere de Kaplan Okullarına baktım. Sahipleri türk. Başka bahara kaldı artık. Altyapımı geliştirdikten sonra yinede İngiltere hayalim var.
  • Scale-Up vizesi (İngiltere'de çalışma izni sağlayan yeni vize türü)

Taşındı Birleşik Krallık
    3
    2 Oy
    3 İleti
    581 Bakış
    crazycellsC
    @nilfersev, içinde söyledi: Scale-Up vizesi (İngiltere'de çalışma izni sağlayan yeni vize türü) Ne zaman uygulama başlar bilmiyorum ama bu tür bir vize gitmek isteyenler için güzel bir seçenek olabilir. bilgilendirme icin tesekkurler, basligi ilgili kategoriye tasidim.
  • Brexit ve İngiltere'de Yeni İş Olanakları

Taşındı Birleşik Krallık
    1
    1 Oy
    1 İleti
    412 Bakış
    M
    Arkadaşlar Merhaba, Ekim ayında Brexit gerçekleşecek gibi görünüyor. İngiltere'de çok sayıda AB vatandaşı olduğu için bazı sektörlerde bu insanların ülkelerine geri dönme ihtimalinden dolayı açıklar bulunacakmış. İngiltere hükümetinin sanırım Puanlamayla göçmen alımı olma ihtimali var. Konuyu yerli yabancı basından takip etmenizi öneririm. Kaynak ; https://www.bloomberght.com/serbest-dolasimi-sonlandirma-karari-ingiliz-hizmet-sektorunu-vurabilir-2230972
  • Birleşik Krallık { Britanya (İngiltere) } Vatandaşlığı

Taşındı Birleşik Krallık
    10
    3 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    sudeeylulS
    geçen ay turist vizesi ile gittim. orada yaşayan arkadaşlarım var. Eğitim bahanesiyle gittiler. Vatandaşlık almak kolay değil. en az 5-6 yıl sürüyor. Ama alıncada ekmeği fazla fazla yenir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

12

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k