DV2024 Sohbet Odası
-
@Onur-Akdogan kendinizi çok kaptırmayın çıkmazsa çok üzülürsünüz. Çıksın plan yapacak çok vaktiniz olacak.
-
Umut ekmek tabi güzeldir ancak yanlış anlaşılmadan bir şey söylemek istiyorum. Bu denli az şansımız olan bir çekilişe başvurup "yaşayacağımız yerlere bakıyoruz" düşüncesine girmek çok saçma. Özellikle pasaport şartı kalktıktan sonra... umut ediyorum ki çıkar ama ya çıkmazsa hayatınızı buna bağlamak ciddi hayal kırıklığı yaratmaz mı ?
-
@WhiteK 4 adet baskı ve mail için 70tl ödedim. Zaten bu ay yıllık vurgunun yapacaklar. Ne yapalım onlarında işi eskisi gibi değil 😀😀
-
@WhiteK en iyisi evde kendi kendine çekmek, çekilişe başvurmadan önce başka bir vizeye başvurduğum ve fotoğraf çektirmem gerektiği için dv yi düşünerek ham halinide fotoğrafçıdan istemiştim. Editli halini göndermekte ısrar ettiler, biraz ısrar edince ham halini göndeririz dediler ama bu sefer çözünürlüğü düşürmüşler, işletmeyi arayarak orjinali bir daha talep ettim. Ama başka bir vizeye başvurmuş olmasam yine evde kendim çekerdim. 3-4 yıl önceki cep telefonları bile gayet güzel fotoğraf çekiyor çok şükür
-
@tolgasatir basım için vardır muhtemelen ama dijital halini bilmiyorum, bir akrabam başka şehirde fotoğrafçı, bir ara sorayım onu ben. Yazarım buraya da
-
@Muhtaradana eşim pasaport için zaten gerek diye dijitali de istedi. Ben kendim kardeşim ve annem için evde çektim, burada yazılan sitelerde ayarladım başvurdum
-
@WhiteK, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@tolgasatir basım için vardır muhtemelen ama dijital halini bilmiyorum, bir akrabam başka şehirde fotoğrafçı, bir ara sorayım onu ben. Yazarım buraya da
onun da olması lazım. İstanbul bulamadım ama ankara bulabildim çok uçuk bir fark yoktur arada.

-
@JesusLord, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@starlive74, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Öncelikle bol şans herkese. Numara kısmını +90 olarak girdim ve başvurdum. Başvuru hatalı sayılır mı?
Hayır sayılmıyor bu konuda başvuru videosunu izlediyseniz +90 veya 90 kabul ediliyor
ayy ben +90 yapmadım direkt 05xx xx diye yazdım amaan zaten zorunlu degil bu bölüm
-
@eyuphanyl çekiliş şansı yaklaşık %1,5- 2 civarı. Bence az bir şans değil. Sayısal loto gibi 10 milyonda bir değil en azından. Tabi ki kendimizi çok kaptırmıyoruz. Zaten iyi bir işim var ve EYT çıkarsa sene sonu emekli olup çalışmaya devam edip 2 maaş almış olacağım. Ama TR de gelecek görmüyoruz, özellikle oğlumuzun geleceği için GC bekliyoruz.
-
@Erkand, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@forgondor Biyometrik fotoğraf olmaz.
gc nin kendi sitesinden düzenle oluyor .
-
@R-Topcu ! Selam
Greencard çıkma şansı %1,2 ila 2,2 arası.

-
Öncelikle herkese başarılar dilerim, başvuru için fotoğraf çektirdim ama uygun olup olmadığına emin olamadım, omuz yanlarında boşluk yok. Anlayan biri varsa gönderebilir miyim? Uygun değilse yeniden çektireceğim
-
Merhabalar 20:1 hatası elenmeye yol açabilir mi?
-
@Erkand Ancak 600x600 piksel, 300 dpi, jpg ve maksimum 240 kb gibi kurallara uyuyordu. Yine de olmaz mı sizce? Olmaz ise şu an yapabileceğim birşey varmıdır? Moralim sıfırlandı adeta şimdi :(
Fotoğrafçı arkadaş ben herkese böyle yaptım, biliyorum, birşey olmaz gibi bilgi iletmişti bana
-
@Lossantosdy Biyometrik fotoğraflarla oynuyorlar, yüz temizleme vb
-
İlk kez; "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." hatası aldım. 2 kere denememe rağmen aynı hatayı verdi. Fotoğraf ile alakalı diyenler olmuş nasıl çözdünüz acaba; fotoğrafımı fotoğrafçı hazırladı, 140 kb, 600x600 boyutlarında, çözünürlüğü 300 dpi ve bit derinliği 24. Herşey uygun değilmi? Yardımcı olabilirmisiniz.
-
Merhabalar,
Başvuru formuna yanlış bilgi girmek baştan elenme sebebi midir yoksa vize alma sürecinde mi sorun yaratır?
Adres yazdığımız kısmında City yerine İstanbul, County kısmına ilçe yazdım maalesef. Sizce bu elenme sebebi olabilir mi:(
-
@hsnnzknn, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
İlk kez; "The requested URL was rejected. Please consult with your administrator." hatası aldım. 2 kere denememe rağmen aynı hatayı verdi. Fotoğraf ile alakalı diyenler olmuş nasıl çözdünüz acaba; fotoğrafımı fotoğrafçı hazırladı, 140 kb, 600x600 boyutlarında, çözünürlüğü 300 dpi ve bit derinliği 24. Herşey uygun değilmi? Yardımcı olabilirmisiniz.
Bu hata bu sene o kadar çok verdi ki. Çok konuşuldu. Dv2024 başvurusu nasıl yapılır odasında çözümü var. Fotoğrafını kabul etmediği için o hatayı veriyor. @crazycells’in verdiği siteden fotoğrafını düzenliyorsun illa düzenlemeni istiyor sonra sistem kabul ediyor. Edip etmediğini anlamak için formu doldurmadan önce yaptığın fotoğrafı dene onaylarsa diğerlerini doldur diye kırmızı yazılar çıkacak, o zaman başvurunu yapabilirsin
-
Merhabalar ben bu yıl başvurdum fakat doğduğum yer sekmesinde doğduğumuz ili yazmamız gerekiyormuş.Ben Izmir/Goztepe yazdım.Sizce bi sorun çıkar mı?Beni direkt elerler mi?
-
@4VK38BD hayırlı olsun o zaman bazen sistemsel sıkıntı çıkıyor
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum