🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir & Karsilasilan Sorunlar ve Cozum Onerileri
-
@crazycells Bit tek isim soyisim olarak kontrol edebiliyorum. O da uyuşuyor. Bir tek isim ve case number kısmını bilerek xxxx şeklinde yazdım.
Ben de başta sahte bir email mi acaba diye düşündüm. Fakat benim başvuru sürecindeki maillesmeleri kontrol edince adres aynı.
Yine de hiç bir şekilde kontrol etmesine rağmen nasıl neden e-posta gelmiş anlamadım.
-
@baykal1923, içinde söyledi: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir?
@crazycells Bit tek isim soyisim olarak kontrol edebiliyorum. O da uyuşuyor. Bir tek isim ve case number kısmını bilerek xxxx şeklinde yazdım.
Ben de başta sahte bir email mi acaba diye düşündüm. Fakat benim başvuru sürecindeki maillesmeleri kontrol edince adres aynı.
Yine de hiç bir şekilde kontrol etmesine rağmen nasıl neden e-posta gelmiş anlamadım.
Maalesef DV2020 sureci resmi olarak sona erdigi icin bu kisinin belgeleri KCC'ye gondermesinin bir faydasi olacagini sanmiyorum.
Fakat DS-260 formunu dolduran kisi kendisi degil mi? Formu doldurup sureci takip etmemis mi? Yoksa baskasi mi kendisi adina doldurmus?
-
Bu ileti silindi! -
@Onurctt, içinde söyledi: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir?
çekiliş açıklandıgından beri bu hatayı alıyorum ilk kez başvurdum diskalifiye mi oldum ne oldu her yolu deniyorum öğrenemedim olumlu ya da olumsuz olsa kafam rahatlıcak aydınlatacak biri olursa sevinirim iyi günler
yapilan en sik hata isim ve soyismin ters yazilmasi oluyor.
soyisminiz yerine isminizle giris yapmayi denediniz mi?
-
hayır yanlıs girmiyorum confirmation number hatalı diyor forget yapılmıyor bilgiler yanlıs diyor başarılı bir şekilde başvuru yaptım ekran görüntüsü var sonucu kontrol edemiyorum
-
@Onurctt dvprogram.state.gov web sayfası üzerinden Check Status yaparken, surname kısmına "Onur" yazarak denerseniz kontrol işlemi yapılacaktır. Başvuru sırasında ad-soyad bilgilerini ters yazmışsınız
-
çok teşekkür ederim cevaplarınız için kontrol edebildim çıkmamış :(
-
Merhabalar, DV-2023 sonucuna anca bakabiliyorum. Bakmak isterken farklı tarayıcılarda denememe rağmen, karakterleri defalarca (belki 40 kere denedim) girmeme rağmen Captcha hatalıdır hatası alıyorum. Siz de deneyebilir misiniz rica etsem, hata benden mi kaynaklanıyor acaba?!
-
@ed_onthe_beach, içinde söyledi: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir?
Merhabalar, DV-2023 sonucuna anca bakabiliyorum. Bakmak isterken farklı tarayıcılarda denememe rağmen, karakterleri defalarca (belki 40 kere denedim) girmeme rağmen Captcha hatalıdır hatası alıyorum. Siz de deneyebilir misiniz rica etsem, hata benden mi kaynaklanıyor acaba?!
daha sonra yeniden deneyin isterseniz, ben de birkac kez denedim... captcha surekli hata verdi... siteden kaynaklanan bir problem diye tahmin ediyorum, yakinda duzelir...
-
@ed_onthe_beach, içinde söyledi: 🇺🇸 🗽Yesilkart (Green Card) Cekilis Sonuclari Nasil Kontrol Edilir?
denedim bende de aynı. Sıkıntı var herhalde
-
YESILKART (GREEN CARD) CEKILIS SONUCLARININ KONTROL EDILECEGI ABD HUKUMETINE AIT TEK RESMI WEB SITESI:
Cekilis Sonuclarinin Kontrol Edildigi Sayfanin Direkt Linki:
https://dvprogram.state.gov/ESC/
DV-2026 Cekilis Sonuclari 03 Mayis 2025 Cumartesi Gunu TSI 19:00 itibariyla aciklanacaktir.
Green Card Başvuru Sonuçları Nasıl Kontrol edilir? Green Card Çekilişi Yeşilkart Çekilişi Yeşilkart Lotosu Greencard Lotosu Yeşil Kart
-
https://dvprogram.state.gov/ESC/
YUKARIDAKI ADRESI WEB TARAYICINIZIN ADRES CUBUGUNA YAZINKARSINIZA CIKAN SAYFANIN ALT KISMINDAKI "CONTINUE" BUTONUNA TIKLAYIN
-
reserved
-
reserved
-
Bu konu basliginin ilk iletilerinde cekilis sonuclarini kontrol ederken karsilasilabilecek guclukler ve cozum onerileri yer almaktadir.
Sonuclarin kontrolune dair tum paylasimlarimizi bu baslik altinda yaparsak tum forumdaslarimizla daha hizli ve kolay olarak yardimlasabiliriz.Iyi sanslar! :four_leaf_clover:
-
Cevap: DV2026 Sohbet Odası
Succes! Ekranında yazan bilgileri eksiksiz girmeme rağmen kabul etmiyor. Soyadını hatalı buluyor. Daha önce yaşayan veya bilgisi olan var mıdır? -
Benim numaram 16 haneli eşimin 15 neden böyle bilen varmı kabul etmiyor ?
-
benim ekranımda böyle yazıyor ama bilgiler doğru sebebini bilen varsa söyleyebilirmi -
isim kısmı nasıl yazılıyor? arkadaşlar uyarı veriyor
-
@hello-everyone turkce karakter kullanmayin
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum