DV2024 Sohbet Odası
-
travel.state.gov daki örnek fotoğraflarda olduğu gibi yüz açık ve kaşların bitimi görünmeli. Başvuru için bu örnek fotoğraf formatını kullanabilirsiniz, ancak kazandıktan sonra Ankara'daki mülakata giderken çektireceğiniz fotoğrafta kulaklar görünsün. Bir kaç kez konsolosluğun kulakların görünmediği fotoğrafları kabul etmediği ve yenisi çektirmelerini istediği vakalar gördük.

-
@kendinifavlayan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Zlatan_1903, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar yeşilkart forum youtube kanalı sağolsun kafamı karıştırtı. Şimdi başörtü için kıstas kulak görünmeli mi yoksa resmi sitedeki gibi olsa sıkıntı olurmu, eşim için fotoğraf ayarlayacağız forumda varmı türbanlı resim ile başvuran kafam karıştı iyice.
Kulak değil yüzü net bir şekilde görülmeli diye biliyorum ben. Bir avukatın videosunda izlemiştim.
arkadaşlar aslında olay şurda bizde havalimanında eğitim alırken söylemişlerdi vucütta estetikler değiştiremeyecekleri yerler elmacık kemikleri ile kulak hizalaması ve göz çevresindeki kemikle oynanmıyor, o yüzden kulaklarla elmacık kemiklerinin görünmesi gerekiyor adamların kontrolü açısından benim anladığım. Havalimanlarında da biometrik fotoğraf kullanılmasının nedeni bu
-
@Zlatan_1903 merhabalar. fotoğraf örneklerinden referans alabilirsiniz.
1- https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/visa-information-resources/photos/photo-examples.html sitenin aşağısında ki örnekler
2-https://tsg.phototool.state.gov/photo sitenin sağ tarafında ki örnekler -
Arkadaşlar pasaport şartı kaldırıldı fakat pasaport hala istiyor diyenler olmuş, bu bir yalan mı? Pasaport bilgileri girecek miyiz
-
Merhaba arkadaşlar, fotoğraf gönderirken yanlış bir fotoğraf kullanmışım. Yanlış fotoğraflar otomatik elendiğine göre 1 kere daha doğru bir fotoğraf kullanıp başvuru yapabilir miyim?
-
@Okcan İkinci başvuruyu yapma hocam. Fotoğraf yüzünden belki de elenmezsin kimse %100 bir şey diyemeyebilir buna. Ama ikinci başvuruyu yaparsan eleneceğin kesin.
-
@diablo_ercan Ben zaten bu resmi referans alıyorum da forumun videosunda ankara konsolosluğu kulak açık istiyor dedi kafam karıştı. Neyse resmi siteyi referans alarak fotoğrafı yükleyeyim.
-
@kendinifavlayan Fotoğraf boyutu uyuyor ama yanlışlıkla düşük dpi olan fotoğrafı koymuşum. Bu da otomatik şekilde elenmeme neden oluyor sanırım. Pasaport kuralı olmadığı için doğru fotoğrafı kullanarak tekrar yapabilir miyim diye merak ediyorum.
-
@Okcan 2. başvuru yaparsanız eleneceğiniz kesin, ama fotoğrafınız nedeniyle elenmeyebilirsiniz onun için bırakın kalsın tekrar başvuru yapmayın
-
-
@Rüştü-Gürbüz para yok dostum paraaa :D yoksa bende bi shengen yapmayı isterdim,, sana iyi gezmeler..
bu arada @Programmer şu 2arkadaş yüzünden pasaport şartı kalktı ya bende ciddi şekilde araştırdım bende şikayet edecem neden kalktı diye hep birlikte yapsak olmazmı?? şikayet edileck yer kentucky miş..
-
@Okcan peki girmiş olduğun bilgiler de ne yapacaksın. otomatik diskalifiye.
-
@Okcan sakın öyle bir şey yapmayın
-
@JesusLord offf yağmur yağarken amerika'nın şehirlerinden birinde dolaşmak mı 😍 elbet bir gün gideceğiz.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@JesusLord offf yağmur yağarken amerika'nın şehirlerinden birinde dolaşmak mı 😍 elbet bir gün gideceğiz.
en sevdiğim hava hafif bulutlu yada kasvetli , arada birde hafif çilenti olacak misss :) ben kış çocuğuyum yazı sevmem,, hele adanadan sonra hiç istemiyorum :D Danimarkanın havasını çok begenmiştim tertemizdi ve istediğim gibi böyle hafif soguk ama üşütmüyor insanı :)
Almanyayı begenmedim adamı donduruyordu havası :D -
Amin. Şarabımı açıyorum izliyorum..🇺🇸
-
@Lossantosdy Bende havası kapalı, yağmurlu karlı soğuk zamanları seviyorum. olur da şans yüzüme gülerse kendimce kafamda belirlediğim soğuk olabileceğini düşündüğüm eyaletleri planlıyorum. sıcak kahvede güzel şöminede güzel :D
-
@JesusLord afiyet honey sugar olsun :D
-
@JesusLord afiyet honey sugar olsun :D
Amen amen :D
-
@diablo_ercan Açıkçası Türkiye de aynı isim ve soyadında olup başvuru yapan yüzlerce insan var. Aynı isimden dolayı sistemin elemesi pek mümkün değil. Onun dışında pasaport numarasına göre de eşleme yapamayacağına göre çünkü bu sene yok. Geriye sadece adres bilgileri kalıyor. Halihazırda 2 farklı yerde yaşadığım için adresimi değiştirmemde de pek bir problem olacağını sanmıyorum. Bunun yanı sıra farklı bir internet ve bilgisayar kullanabilirim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
56
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum