DV2024 Sohbet Odası
-
@Cycraft bir çok video izledim kullanılmaması tavsiye ediliyor. kullanmayın daha iyi
-
@mehmetraz mahallesi kısalt mah yaz 2nci satıra geç sokak sk veya sok yaz.
-
bişey dicem ben ingilizce karaktere göre doldurdum ama son sayfada ön izlemede türkçe karaktrli gösteriyor bana neden
-
@diablo_ercan tamamdır teşekkür ederim. :grinning_face_with_smiling_eyes:
-
@Lossantosdy sayfa çeviri ile mi dolduruyorsunuz belki etkisi vardır. şüpheye düştüyseniz daha fazla ilerlemeyin acele etmeyin.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy sayfa çeviri ile mi dolduruyorsunuz belki etkisi vardır. şüpheye düştüyseniz daha fazla ilerlemeyin acele etmeyin.
otomatik çeviriyor ama ben mesela havuzlubahce yazdım havuzlubahçe diye görünüyor önizleme sayfasında şimdi çıksam sıkıntı olmazmı peki onaylamadan çıksam
-
@Lossantosdy onaylamadan çıkabilirsiniz.
-
pasaportlara %100 zam geliyor. hayırlı olsun efenim

-
Dediğim gibi ilk başvuranlardanım, şimdi 7 ay bekleme zamanı...
-
YA ALLAH BİSMİLLAH :)
-
@Lossantosdy işini garantiye al daha fazla ilerlemeden sayfadan çık ne olur ne olmaz. çeviri yapmayan bir tarayıcıdan işlemlerini yapmanda fayda var.
-
@Özgür-Can Bu arada çok kısa sürdü
-
Başvurumuzu yaptık.
-
@Lossantosdy Otomatik çeviriyi kapat. İllaki çeviri lazımsa manuel olarak kullan.
-
Hayırlı olsun başvuranlara 😂
-
@Programmer, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy Otomatik çeviriyi kapat. İllaki çeviri lazımsa manuel olarak kullan.
bulamadım ayarlardan başka tarayıcıdan deniyorum şimdi, ihtiyacım yokki ona zaten
-
Başvurduk şükür,geçen seneki heyecanın 1/1000 bile yok,yks hazırlanıyorum onun verdiği bilgi güncelliği ile sat girip orada okumaya çalışacağım umarım bir şekilde giderim,isteyenler de gider
-
Bu ileti silindi! -
ya arkadaşlar selamlar, adres kısmında sorun yaşıyor gibiyim örnek verecek olursam xxx mahallesi xxx caddesi xxx sokak no 42 yazıyorum fakat daire numarasını nasıl yazacağım bilgisi olan destek olabilir mi
-
Merhaba ben meslek lisesi ve önlisans mezunuyum başvuruda vocational schoolu seçtim
Altında you must have a minimum high school diploma reflecting the completion of a full course of study ( vocation schools or equivalency degrees are not acceptable ) yazısı çıktı önlisans diplomasını kabul ediyor değilmi yanlış anlamadım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum