DV2024 Sohbet Odası
-
@Burcu-Boz sabah 8, 8:30
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Burcu-Boz efenim 29 kasım 1990, kadıköy , yay :D
yaa aynı burcuz :)
-
@Lossantosdy :D
-
bugünde bitti , az kaldı arkadaşlar
-
P Programmer bu başlıktan bahsetti
-
Herkese merhaba aklıma bir soru geldi elbet daha öncesinde sorulmuştur ama ben bulamadım malesef nasipse ilk başvurumuz olacak hem ben hem eşim ayrı ayrı başvuru yapacağız sorum şu ki 2.5 yaşında oğlum var onun bilgilerini ben mi yoksa eşim mi başvurusunda bildirecek yoksa ikimizde mi bildireceğiz teşekkürler bu süreçte sabırlar dilerim.
-
Arkadaşlar 10 yıldır iş güvenliği uzmanlığı yapıyorum A Sınıf uzmanım acaba Amerika da bu işte çalışan var mı aramızda? Sektör nasıl iş bulma durumu nasıl yardımcı olursa sevinirim.
-
@servet 2nizde başvurunuzda kaç çocuğunuz varsa ekleyeceksiniz.
-
@servet, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
Herkese merhaba aklıma bir soru geldi elbet daha öncesinde sorulmuştur ama ben bulamadım malesef nasipse ilk başvurumuz olacak hem ben hem eşim ayrı ayrı başvuru yapacağız sorum şu ki 2.5 yaşında oğlum var onun bilgilerini ben mi yoksa eşim mi başvurusunda bildirecek yoksa ikimizde mi bildireceğiz teşekkürler bu süreçte sabırlar dilerim.
arkadaş cevap vermiş ama netleştirmek adına belirtelim eşiniz başvururken hem sizi hem oğlunuzu aynı şekilde sizde başvururken hem eşinizi hemde eoğlunuzu yazacaksınız yani herkes tüm aile üyelerini yazmalı.
-
ben çok gerginim:((( yaklaştıkça geriliyorum
-
fotoğraftan elendiğimizi nerden anlarız. DV 2023 HAS NOT BEEN SELECTED vardı sadece, eğer fotodansa başka bir şey mi yazardı
-
@debbieLA77 Calm down. :) Herşey güzel olacak.
-
@Tolga-Aslan Anlayamazsınız. Hiç kimse de anlayamaz. Eleme ile ilgili hiçbir veri paylaşılmıyor.
-
@Programmer ay inşallah lütfen olsun:) sizde durum ne mülakat falan filan
-
@debbieLA77 Mülakat alamadım. Artık DV 2024'e bakacağım.
-
@Programmer şaka gibi yaaa.... bu sene kazanıp kimseye bişey demeden gideceksin anlaşıldı durum :)
-
@debbieLA77 İnşallah kazanırım. Ama evet bu sefer kimseye söylemeyeceğim. :) Sevincimi paylaştığım kişilerin çoğunluğu iyi duygulara ve dileklere sahip değildi. Tekrar maruz kalmak istemiyorum.
-
@Programmer aynen sakın... bana verdiğin öğüdü de unutmadım ama sende uygula lütfen:) ben senden ümitliyim olacak bu iş bu yıl
-
Bu ileti silindi! -
@debbieLA77 Kesinlikle uygulayacağım. Senin de gördüğüm kadarıyla çok güzel bir enerjin var. Kazanacağına inanıyorum. Burada enerjisi iyi olan insanlar var. Dilerim onlar da kazanır. Can-ı gönülden isteyen herkese çıksın istiyorum.
-

cümleten hayırlı olsun
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
12
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum