Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Rüştü-Gürbüz gel gel, yaklaşşş 🙂
    kardeş günaydın

• @SUAT-GUNAY, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

@Rüştü-Gürbüz gel gel, yaklaşşş 🙂
    kardeş günaydın

Günaydın abicim, buralardaydım hep 🙂

• ⭐⭐

@Rüştü-Gürbüz Teşekkür ederim 🙂 Ben de öyle yapmayı planlıyorum en azından kafam rahat etsin nasıl olsa çektiricez 😃

• ⭐⭐

Günaydın süfli hevesli yol arkadaşlarım 😃

• Başvururken astroloji ile bu konuda hangi gün şanslıyım tepe noktasına falan bakıp başvuracağım 🙂 her yolu denemekte yarar var 😛

• ⭐⭐

@Burcu-Boz ahahahahah Merkür retrosundan etkilenmeyelim de 😃

• @sytahmt Çok şükür merkür retrosu bitti 🙂 gönül rahatlığı ile ilerleyebiliriz 🙂

• ⭐⭐

@Burcu-Boz 10 Ekim itibari ile Merkür, Terazi burcuna geçiyormuş 😃 İyi bişey mi kötü bişey mi bilmiyorum siz biliyorsanız ona göre hareket edelim 😃

• @waterman çıkacak bize knkssss😎

• @sytahmt 🙂 Yani şöyle iletişimlerimiz, ortaklıklarımız terazi gibi olacak. Terazi neydi; gezegeni venüs bu nedenle; ikili ilişkiler, ortaklıklar, bol bol dedikodu 😛 hak, hukuk için ön planda olacaktır.

• ⭐⭐

@Burcu-Boz anladım bizlik bişey yok o zaman 😃 Rastgele bi gün başvuruyoruz 😃

• ⭐⭐⭐

@cemyaman green card Hüseyin 😎

• ⭐⭐

@waterman bak bak uçuyosun @waterman New York Amerika'ya uçuyosun United States of Amerika'dasın 😃 😃 😃

• ⭐⭐⭐

@sytahmt ah ahh keske artık bu yıl son taktik maktik yok bam bam 🤞🤣

• ⭐⭐

@waterman gittin ya sana diyorum ki bak başvurmak bile manasız gittin Amerika'dasın 😃

• ⭐⭐⭐

• ⭐⭐⭐

Bugün ikinci defa dayı oldum bu mutlu haberi de bütün forumla paylaşmak istedim 😂 Allah isteyene nasip etsin

• ⭐⭐⭐

Allahım sen bu doğan yeğenimin yüzü suyu hürmetine su çocuğa Amerika’da dayım var demeyi nasip et 😂

• @sytahmt Doğum haritana bakıp yorumlanması gerekiyor. Sadece bunlarla yapamazsın. 🙂 Eğer ki Yurt dışında yaşam varsa haritanızda 9. Evde gezegenlerinizin olması ve yay burcu önemli. 🙂

• ⭐⭐

@waterman Hayırlı olsun tebrik ederim 🙂 Şansı, bahtı açık olsun

Benzer Başlıklar

• 4035
  • 22394
  • 906
  • 22191
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

156

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |