DV2020 Instruction Yayınlandı.
-
Herkese Merhaba,
DV2020 Instructions yayınlandı, 3 Ekimde resmi siteden başvuru yapılabilecek.
Bol Şanslar...
-
Eski yıllara kıyasla bir fark içermiyor gibi. Hızlıca göz attım da.
-
@entelman DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi:
Eski yıllara kıyasla bir fark içermiyor gibi. Hızlıca göz attım da.
evet, hicbir fark yok.
Fotograflarda gozluk olmayacak ve eski yillarda kullanilan fotograflar bir daha kullanilamayacak.
Sonuclar da 7 Mayis 2019'da aciklanacak.
-
Dv2020 yi bekliyen bütün arkadaşların ve benim Uuğ Tanrı yardımcımız olsun...Umarım yolumuz bu kez ışık olur.
-
@baris1405 @crazycells @entelman Herkes için hayırlısı olsun :)
-
Bi çıksaa var yaa
-
Sürekli forumu takip ediyoruz eşimle birlikte.Artık bizimde sorular sorma sabır gösterme bekleme zamanımız geliyor anlaşılan.Çok güzel insanlar var burda hepimizin hayalleri gerçekleşir inşallah.Bütün arkadaşlara bol bol şans diliyorum......
Haydi bakalım hepimiz için hayırlısı olsun😊😊😊😊 -
Arkadaslar bir sorum olacak.
Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar.
Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ?
yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ?
Tesekkurler -
@gkhn-clkkn
Eşler ayrı olarak çekilişe kayıt olabilir. Sıkıntı olmaz. -
@smesut tesekkur ederim
-
@gkhn-clkkn DV2020 Instruction Yayınlandı. içinde söyledi:
Arkadaslar bir sorum olacak.
Evli kisiler kendini DV2020 icin kayit ederkin kendinin ve esinin bilgilerini giriyorlar.
Peki diger es ayrica kayit olup esini o da kayit edip sansini 2 ye katliyabilir mi ?
yoksa sadece bir es uzerinden mi kayit oluyor ?
TesekkurlerCekilis sartlarini saglayan herkes basvuru yapip esini ekleyebilir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum