kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
kasımda trump gidici, texas ı bile kazanamaz , durum vahim onlar için
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2024 Sohbet Odası
-
@diablo_ercan teşekkür ederim ama diplomam yok yıllar önce mezun oldum nerede bulamadım. bakayım bi araştırayım. teşekkürler
-
Kimlik ve pasaportta sadece ülke yazıyorsa doğum yeri kısmına ülkeyi mi yazmak gerekiyor.
-
@eco Kimlik veya pasaport kime ait ise doğum yeri kısmında ne yazıyorsa onu yazacaksın.
-
@Programmer yeni duydum böyle bir şeyi, benim üniversite almadı
-
@diablo_ercan son bir şey daha sormak istiyorum, şimdi eşimde hepatit b var diye riske girmek istemiyoruz o katılmicak çekilişe diyelim bana çıktı gc, eşimi götürebiliyormuşm peki onun içinde yine saglık muayenesi istenecek mi?
-
@Lossantosdy evet tüm aile bireyleri için sağlık testi yapılıyor
-
@cgokhan tebrikler yeni hayatınızda başarılar
-
@Lossantosdy evli çiftten ister ikiniz başvurun ister biriniz başvurun bilgiler içinde eşinizi de kayıt ettiğinizden ötürü green card kazandıktan sonra kazanan asıl talihli eş çocuk mülakat için konsolosluktan çağırıldığında istenen evraklar içindeki yine konsolosluğun belirlediği hastanede evet sağlık muayenesi isteniyor. umarım düzgün anlatabilmişimdir.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Lossantosdy evli çiftten ister ikiniz başvurun ister biriniz başvurun bilgiler içinde eşinizi de kayıt ettiğinizden ötürü green card kazandıktan sonra kazanan asıl talihli eş çocuk mülakat için konsolosluktan çağırıldığında istenen evraklar içindeki yine konsolosluğun belirlediği hastanede evet sağlık muayenesi isteniyor. umarım düzgün anlatabilmişimdir.
anladım teşekkür ederim,
-
İçimde garip bir his var 2024 için. Nedense çıkacak gibi geliyor, burada dursun bu post. Belki döner bakarız

edit:imla
-
@achillesoag, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@A-Samoglu Eksiksiz tüm bilgileri doğru bir şekilde vermeniz gerekli.
Annem babam başvuru yapacak olursa yine benimle ilgili bilgileri girmek zorundalar o zaman yaşım 34 bu arada
-
@A-Samoglu evet çocukları olarak seninle ilgili bilgileri de girmeleri gerekiyor. green card kazanma ihtimallerinde sen yararlanamıyorsun. Sadece 20 yaş altında eklenen çocukları greencardtan yararlanabiliyorlar.
-
arkadaşlar aklıma takılan bir soru var green card kazanınca Amarika'da adres belirtmemiz gerekiyor. Bu adres posta kutusu olabilir mi ? önceden yapan birileri var mı ?Amarika'da tanıdığım birileri yok adres konusu sorun olabilir.
-
@diablo_ercan, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@A-Samoglu evet çocukları olarak seninle ilgili bilgileri de girmeleri gerekiyor. green card kazanma ihtimallerinde sen yararlanamıyorsun. Sadece 20 yaş altında eklenen çocukları greencardtan yararlanabiliyorlar.
F2B vizesi için başvuru yapılırsa sonuç ne olur forumdan okuduğum kadarıyla 21 yaş üzeri bu durum için yararlanılabiliyor diye okumuştum.
-
@Lossantosdy E-devletten alınan mezuniyet belgesi de geçerli. Sorun olmaz yani.
-
Anksiyete krizlerim tutuyo yemin ederim gene has not been selected cıkıcak diye çıksa ayrı çıkmasa ayrın
-
@Programmer Evet ama ben alsam bende de bi kenarda çürüyecek. Doktor, Avukat değilsem duvara asmayacaksam kalsın Üniversitenin arşivinde
En mantıklı olanı lazım oldukça e devletten çıktı almak 
-
Pasaport şartının kalkması kötü oldu. Az olan şansımız daha da azaldı. Bir ihtimal kılavuzu bekledim ama kısmet değilmiş

Bu sene 4 yapraklı yonca bulmuştum. Onun hatırına çıkar inşallah bu sene.
-
@Taiga işimiz papatya fallarına mı kaldı

-
@A-Samoglu greencard dışında diğer vize türleri hakkında pek bilgim yok. ama mutlaka bilen biri çıkar.
Benzer Başlıklar
117
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.1k