Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • "Ayrıca AOS işlemi yapan herkes kesinlikle green card alabilir diye bi kaidede yok maalesef"

    2 yıldır forumdayim. AOS yapipta alamayan olmadı. Hele bir de numarasi yuksekse Ankara da mülakat alamama durumu da olabiliyor. Bu yıl 600 kadar talihlinin mulakat alamadiğını gorunce. O yüzden AOS yapmalarını tavsiye ederim..Eğer Abd ye girmek için önden vizeleri varsa.

  • ⭐⭐⭐

    Evet belki çoğu kullanıcı bu şekilde green cardını aldı ancak kesin bi ibare yok bu küçük bi riskte olsa her zaman var. Case numarası büyük olanlar zaten şanslarını denesin 🙂 @AYSY33

  • ⭐⭐

    @waterman Kazandığınız andan itibaren sorgu ekranından başlayıp dosya dorumunuzu sorgulamanıza , mülakatı gerçekleştirip "tebrikler" kelimesini duyana hatta ve hatta vize basılı pasaportunuzu teslim alana kadar vizenizi alacağınızın garantisi yok. Bunun için talihliler tecrübe edilmiş / edilmemiş her türlü girişimi yaparak kendi şanslarını arttırmalı bu süreçte.

  • ⭐⭐⭐

    Evet cok doğru söylüyorsunuz umarım isteyen herkes en kısa sürede vizesine sahip olur 👍 @achillesoag


  • Merhabalar ben 2023 talihlisiyim case number: 23k şuanda yedek astsubay olarak görev yapıyorum görevim Mayıs ayında biticek şuanda sistemde kamu personeli olarak geçtiğim için ABD türistlik vizeye başvursam alma ihtimalim nedir aldıktan sonda aos yapmayı planlıyorum

  • ⭐⭐⭐

    @muhammety Merhaba,

    Aşağıdaki linkten kayıt olarak excel katılmanızı tavsiye ederim.

    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScI0pAkb4BZcdWkUxklwdRL2WBsUOe_nTU_D767McMd02m0DA/viewform

    Ayrıca süreç ile ilgili sorularınızı lütfen aşağıdaki başlıkta sorun.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları

    İmzanızda gördüğüm kadarı ile DS 260 doldurmuşsunuz ve göçmen niyeti belirtmişsiniz bu durumda turist vizesi talebiniz yüksek ihtimal ile red alır.


  • @muhammety muhtemelen fazla vaktin olmadığı için siteyi pek takip etmiyorsun. Kazananlar bu başlığı değil, dv2023 green kart aşamaları başlıklı iletiyi takip etmeli, sorularını orada sormalı. Turist vizesi ile aos yapmanin risk olduğu söyleniyor. Doğrudan red nedeni olabiliyormuş. Ha şunu söyleyeyim muhtemelen mülakat alacaksınız. Kcc ye bilgi isteyen bir mail atın. Eğer 3. Tip Maili cevap olarak alırsanız o zaman şansınız çok fazla demek ...


  • @waterman merhaba ilk soru ve tüm verdiğiniz cevapları okudum. Cevaplar gayet doğru ve net yalnız bu iletide sanki asıl talihli Aos yapıp greencard alırsa Türkiyedeki diğer aile üyeleri cp yapıp mali yıl içerisinde dv vizesi alamazda F2A-F2B vizesi bu aileler için tek çözüm yolu gibi bir mana çıkıyor. Sizin cevabınız doğru ama birazcık eksik. Asıl talihli aos ile greencard aldıktan sonra Türkiyedeki eş ve çocuklar kazandıkları mali yıl içerisinde cp yaparak konsolosluktan dv vizesi alabilir. Hatta foruma deneyimi aktarıldımı bilmiyorum ama yakın zamanda dv22 talihlerin den bir aile bu yöntemi kullandı. Bu deneyimin detaylarını eğer foruma aktarılmamışsa sayın @gucarslan verecektir.


  • Merhaba arkadaşlar green card başvurusu başladı mı bilginiz var mı ?

  • ⭐⭐⭐

    @İsa-Muhammet-ÖZTÜRK DV2024 Sohbet Odasında detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz


  • merhaba 2 gün geçti hala telegram sayfasına alınmadım. sohbet odasındaki mesajları okurken birine telegram kullanıcı adınızdan bulmadık yazılmıştı öyle biirşey olabilir mi?

  • ⭐⭐⭐

    @ogzylmz Merhaba, ilk önce süreci imzanıza taşıyın sonrasında sorularınıza net cevaplar alabilirsiniz.

    DV 2023 sorularını aşağıdaki başlıkta sormanız daha iyi olur.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları?page=1

    Kayıtlardan baktığımda kullanıcı adınız yanlış gözüküyor. Lütfen Telegram kullanıcı adınızı bana özelden yazın.


  • @cyilmaz 25 ağustos güncellemesiyle hangi belgeleri mail olarak atacağız. ben tam olarak anlayamadım. bende 2023 kazananıyım


  • @Mert-Özbek mail falan atma yok. Mülakat maili bekleyin

  • ⭐⭐⭐

    @Mert-Özbek Öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyınız, ve süreçle alakalı sorularınızı DV2023 Aşamaları başlığında sorunuz.

    Evrak maili göndermenize gerek yok sadece dosya durumunuzu sorgulamak isterseniz mail atabilirsiniz https://yesilkartforum.com/forum/topic/4443/kentucky-consular-center-kcc/29

  • ⭐⭐⭐

    @Mert-Özbek Merhaba, ilk önce süreci imzanıza taşıyın sonrasında sorularınıza net cevaplar alabilirsiniz.

    Ayrıca Buradan lütfen excel e kayıt olun. Süreci daha iyi takip etmeniz için faydalı olacaktır.

    DV 2023 için sorularınızı aşağıdaki başlıkta sorunuz.

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları?page=1

  • ⭐⭐

    bu sene şansımız diğer yıllara göre daha mı az acaba kimi görsem amerikaya gidicem diyor. geçen sene katılım ve kazanan listesini nerden görebiliriz acaba bu sene x2 yapsak aşağı yukarı tablo çıkar herhalde... konuyla ilgili bilgisi olan da söyleyebilir:)

  • ⭐⭐⭐

    @debbieLA77 Sorunuzu lütfen DV2024 Sohbet Odasında sorunuz

  • ⭐⭐

    ay pardon ya ben oraya attım sandım... yeniyim de karışıyor ortalık 😞


  • yok.https://tsg.phototool.state.gov/photo
    konsolosluk sitesindeki kırpma işlemini yapın.
    bu sorunu çözmek bir günümü aldı. inat ettim. Yaşadığım sıkıntıyı nasıl çözdüğümü paylaşayım..
    Fotoğrafçıda bildiğiniz kırpılmamış vesikalık çektirdim.
    Piksel ve boyutları konsolosluğun istediğinden çok fazla boyutlarda
    28484288 genişlikyükseklik.çözünürlük 300 dpı gibi. Resmi çekildikten sonra sıkıntı olmasın diye fotoğrafçının pc açtım konsolosluk sitesine girdim resmi kabul etti çok şaşırdım.Hiçbir işlem yapmadan eve geldim.
    yalnız resmi bana dijital olarak wapsaptan attı.Kırpma işlemini konsolosluğun sitesinde girdim kendi pc açtım.Resmi wapsaptan pc indirdim. Fotoğrafçının pc de yaptığım işlemi evde yaptım fakat benim pc de aynı resim bildiğimiz hataları verdi:)) Kusura bakmayın bir dünya küfür nerde hata var nerde hata var...Adamın kullandığı pc Mac apple marka Macos işletim sistemi olduğu aklıma geldi. Ben windows kullanıyorum.
    Sonra fotoğrafçıyı aradım resmi we transfer üzerinden mail yoluyla göndermesini istedim. Neyse gönderdi resmi bana sinirden inat ettim. Buradaki yazıları okuyorum program bilmem ne bir sürü şey denedim.
    mail resmi indirdim. Konsolosluğun sitesine girdim resmi yükledim ve resmi ancak bu şekilde kabul etti. Kırpma işlemini konsolosluk sitesi üzerinden yaptım ve oradan indirdim. yani resminizi ikinci üçüncü kırpma programlarının içine sokmayın. Çünkü arka planda resim adresi değişiyor en azından benim tecrübe ettiğim bu en 100 tane resim ve program telefon bilmem ne denedim. bu işin en basit sorunsuz yolu bu.
    Herkese başarılar umarım dilekleriniz olur..


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum