Green card sağlık mülakatında (Unganlar) yara izi ve psikolojik durum
-
Bende bir şey paylaşmak isterim. 26 kasım 2021 de urganlarda k1 vizesi için sağlık muayenem vardı lakin korktuğumuz gibi bir sorunla karşılaşmadım. Bana 20 ye yakın klasik sorular sordu evet yada hayır olarak cevaplamamı istedi daha önce pıskolejik tedavi gördün mü sorusuna evet dedim. Çünkü bunu e Nabız vs bir yerden görür diye düşünmüştüm halbuki bakmıyorlar oraya daha önce intihar etmek istedim mi ? Hayır daha önce birini öldürmeye çalıştın mı ? Hayır. Bu tarz sorulara hayır cevabı verdikten sonra vücudumun belirli bölgelerine baktıktan sonra 2 aşı yaptı. Akabinde öncesinde kan tahlili ve ak ciğer filmi vermiştim ve sonuçlarımı aldım ve mülakatta hiç bir sorun yaşamadım.
Yani hamdolsun bir sorun yaşamadım. Bu durum ile ilgili bilginiz olsun sağlıcakla -
@ozeryilmaztr gecmis olsun, elinize saglik. Vize surecinizde bol sanslar...
-
@emirgenco gecmis olsun, bundan sonraki surecte tekrardan bol sanslar :)
-
sağlık muayenesinde sadece sol kolumda faça mevcut tamamen ergenlikle ilintili. bakıyorlar mı orada? bakıyorlarsa bunu nasıl izah etmem gerekiyor? yardımcı olur musunuz?
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
Bu ileti silindi! -
@cerenk hayır. varsa sadece eski ameliyatlarınıza dair epikriz raporlarını götürmeniz gerek.
-
Bu ileti silindi! -
@cerenk hayır. sizin kişisel verilerinize erişim yetkileri yok.
-
@emirgenco öncelikle selamlar. "vücumun çeşitli yerlerine baktı" demişsiniz. Nereleri inceliyorlar acaba, detay verebilir misiniz?
-
@thestars cevap süper :)))) hahahahah
-
@wisconsin92, içinde söyledi: Green card sağlık mülakatında (Unganlar) yara izi ve psikolojik durum
sağlık muayenesinde sadece sol kolumda faça mevcut tamamen ergenlikle ilintili. bakıyorlar mı orada? bakıyorlarsa bunu nasıl izah etmem gerekiyor? yardımcı olur musunuz?
Evet, izi goreceklerdir, soru sorduklarinda yalan cevap vermeyin.
onemli olan psikolojinizin yerinde olmasi.
-
@gucarslan 1988 ve 1994 te iki ameliyatim var ama 35 sene gecmis aradan elimde hic belge yok, problem olur mu? Bilginiz var mi bu konuda?
-
@jtcarlos hayır hiçbir problem olmaz. sözlü beyan edebilirsiniz..
-
@gucarslan çok tesekkur ederim 😊
-
@barış-koç MERHABA. YAPABİLDİNİZMİ ACABA?
-
@emirgenco KULLANDIĞIM İLAÇLARI VE PSİKİYATRİ YE GİTTİĞİMİ GİZLESEM SORUN OLURMU? ANLAŞILIRMI SONRADAN? GENÇLİKTEN KALMA BİR KAÇ FAÇA İZİ VAR O KADAR.
-
@Rhonster sistemde görmüşlerdi derken, Ankara'da sağlık kontrolü olurken oradaki sistemde mi göründü?
-
@LordBolton Unganlar bunu sorduğuna göre hastanede psikolojik tedavi falan gördüysek ilaç kullandiysak sistemlerinde gözükmez diyebilirmiyiz?
-
@suat-mavi sürecin hiçbir yerinde, hiçbir aşamasında yalan / yanlış beyan vermeyin.
bu vizenizi almış olsanız bile sonrasında iptal edilmesine sebep olur.
daha önce yaşanmış çokça örneği var. -
@gucarslan anlıyorum teşekkür ederim. Öyle düşünüyorum ve umuyorum ki, basit bir antidepresan kullanımını ve doktora gitmeyi ara ara, problem etmezler.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum