New York
-
Yaşayanlardan belki arkadaşıdır

-
Nyc'den Buffalo'ya taşınılır mı ? Orada yaşam nasıl, tecrübesi olanlar bilgi verebilir mi?
-
@Orhan-Cabarov Youtube ve Twitch'te Gökhan Öner bu civarda Uber yapıyordu. Yanlış hatırlamıyorsam genel olarak genç nüfus olduğunu söylüyordu. Genel durumunu okudum, bence Houston'ı da listene al.
-
Her ne kadar havalar çok ısınmasa da içinizi soğutacak ve ABD hayallerinizi daha da bir arttıracak bir videoyu ekliyorum.
-
NYC'den Cary,NC'ye taşındım ama buralar benlik değilmiş onu anladım. Buralar güzel ama hareket yok, insan yok. Sokaklar bomboş haliyle sıkılıyorum. Ayrıca arabasız markete bile gidilmiyor abartmıyorum.
Boşuna New York City'e dünya'nın başkenti demiyorlar. -
JFK ya inişte uçağın hangi tarafından şehri görebilirim?
ona göre check-in işlemimi yapacağım da -
@tuncayarat
..buyuk hava alanlarinda bir kac tane ran way yani pist,,,,trafik kontrolculari yogunluga gore daha ucaklar uzaktayken yonlendirme yaparlar,kuzeyden gel 2 nolu piste in veya dogudan gel 1 nolu piste in gibi.....newyork buyuk ve daginik sehirdir, yapacagin en iyi sey cam kenarinda koltuk ayarlamakdir. bol sanslar,bazi hava yollari koltuk secmek istersen extra ucret isterler... -
-
@tuncayarat sana kokpitten bir bilet satan kişi çıkarsa şaşırma
şaka bir yana @denizci10 ilk newyork inmişlerdi ondan gelince sana anlatır.
-
@tuncayarat jfk ye inerken şehri pek göremiyorsunuz ama uçağın sol tarafı manhattan tarafına bakıyor.
-
Brooklyn taraflarinda guvenli semtler ve uygun yerler nerelerdir?
Brooklyn mi nj mi ? Kira fiyatlari., guvenilirlik ve yasam kosullari cocuklu aile icin?
Son olarak delivery kazanclari icin nj mi Brooklyn mi avantajli? -
Bende Brooklyn hakkında sorucaktım. New Yorka trenle ulaşım için en mantıklı bölgeler, mahalleler nerelerdir acaba ?
-
@vermaynen nj den manhattan ı izlemenin zevki tartışılmaz. ama yine de siz gidip görün. fiyat performans açısında da nj daha uygun
-
New Jersey bencede.
-
new york - chicago arasında trenle yolculuk yapalım biraz
-
Bir sözlükteki yorumları okudum da herkes bayağı tehlikeli diyor burası için . Ama nasıl olur ya hayalimiz vardı

-
gökdelenler şehri
-
9-11 Eylül arası New York'u ziyaret edeceğiz 3 kişi olarak, ama biraz eli yüzü düzgün otellerin fiyatları çok yüksek Booking ve Hotels sitelerinden baktığımda. Aslında airbnb'de olabilir ama daha önce kullanmadım bir tecrübem yok. Uygun fiyatlı otel veya airbnb önerisi olan varsa gerçekten çok makbule geçer.
Şimdiden teşekkürler.
-
......manhattan bolgesi cok pahali--booking com a bakin,paraniza gore oteller listesi cikarabilirler,ben hep hawaii ye gitmek istiyorum waikikide otellerin geceligi 500 australya dolari.....2012 yilinda 7 ile 51 inci caddenin kesistigi yerde bir otelde bir hafta kalmistim, cok evvelden booking yaptigim icin geceligi 350 australya dolari odemistim gittigim tarihte 550 dolar olmustu,newyork gormeye deger ama cok masrafli..en son 2019 yilinda hawaiiye gittigimde birde extra servis ucreti istiyorlardi, kurallari iyi okuyun birde ek servis ucreti istemesinler.
-
@sir-altan, içinde söyledi: New York
......manhattan bolgesi cok pahali--booking com a bakin,paraniza gore oteller listesi cikarabilirler,ben hep hawaii ye gitmek istiyorum waikikide otellerin geceligi 500 australya dolari.....2012 yilinda 7 ile 51 inci caddenin kesistigi yerde bir otelde bir hafta kalmistim, cok evvelden booking yaptigim icin geceligi 350 australya dolari odemistim gittigim tarihte 550 dolar olmustu,newyork gormeye deger ama cok masrafli..en son 2019 yilinda hawaiiye gittigimde birde extra servis ucreti istiyorlardi, kurallari iyi okuyun birde ek servis ucreti istemesinler.
Teşekkür ederim cevabınız için. Ben ilk 2013 gidecektim o zaman Uyguna güzel oteller vardı ama şu an fiyatlar uçuk acaba ben doğru sitelere mi bakamıyorum acaba diye şüpheye düşüyorum bazen.
Airbnb baktım ama orada da bodrum kat falan kiralıyorlar ki ses oluyormuş ya da NJ’de. Diğer türlü zaten otel parası. Kendimi bir çıkmazda buldum açıkçası
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
34
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum