Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

YEŞİL PASAPORT

Kilitli Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
5 3 345 3

• Arkadaşlar bir konuda ACİL yanıtınızı rica edeceğim.

YEŞİL pasaportu olupta Amerika vize işlemlerinde ve randevu işlemlerinde sorun yaratıldığını duyan var mı veya sıkıntı yaşayan var mı?
    Şuan NVI'deyiz ve böyle bir duyum aldık, Bordo pasaport çıkartın daha kolay vize alırsınız vb.. dediler.

Birde 3 yıllık pasaport alırsak, ABD'den aldığımız vize süresinde sıkıntıya neden olur mu, yani 10 yıllık yerine 3 yıllık mı veriyorlar?

• ⭐⭐⭐

Forumda böyle bi problemle karsılasıldıgı duyulmadı

• @waterman hocam teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@TUNCAHM Yeşil pasaport için daha önce böyle bir sorun yaşandığını duymadık. Ayrıca bordo pasaport için 3 yıl yerine 10 yıllık pasaport almak her zaman daha iyidir. Bir de yeşil pasaport standart 5 yıllık verilir.

• @Programmer Hocam tesekkurler bilgiler için. Biraz daha rahatladık bu dönüşler sonrasında

• gucarslanG gucarslan , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• F-1 ve F-2 vizesi başvuru ve mülakat süreçleri

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    15
    1 Oy
    15 İleti
    1k Bakış
    ege 2E
    bende merak ediyorum abd lisans f-1 başvurusu yapıcaktık askıya aldı trump şaka gibi ne zaman açılır acaba bilen var mı
  • USCIS basvurusu devam ederken gerceklesen pasaport soyisim degisikligi

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    6
    0 Oy
    6 İleti
    632 Bakış
    crazycellsC
    @veamerikahayati Kanalinizi sadece su bolumde tanitmaniz uygundur sayin @VeAmerikaHayati : https://yesilkartforum.com/forum/topic/1648/forum-müdavimi-olup-gc-amerika-da-yaşam-konulu-youtube-kanalı-olanlar Bunun disinda ozel olarak konulara katki yapacak videolariniz varsa, sadece ilgili video'yu ilgili baslikta paylasmaniz uygundur. Forumumuzdaki genel gorus video'larin "bilgi veya kelime aramaya" acik ortamlar olmadigi icin, bilgi aktarmak icin cok da verimli olmayan bir metot oldugudur; nitekim bir konu hakkinda fikir sahibi olmak istiyorsaniz video'yu -gereksiz bir sekilde- bastan sona kadar izlemeniz gerekecek. Bu nedenle hickimsenin vaktini calmadigimiza emin olmak icin, bu video'larin halihazirda forumda yer almayan eksik konulara gercekten katki yapacak ve konuda yer almayan bilgileri iceren videolar olduguna emin olun lutfen. Aksi takdirde forumda sempati degil antipati kazanirsiniz. Zaten bu post eksilenmis, 3-4 kez ayni mesaji paylastiginiz icin bana ayrica sikayet mesajlari da ulasti. Eger video'nuzda konuda zaten halihazirda yazilan bilgileri paylasiyorsaniz, bu video'yu paylasmak yerine sadece kanalinizin tanitimini ilgili konuda yapmaniz uygundur. Zaten dileyen kisiler sizi oradan bularak takip edebilirler. Lutfen diger forum kullanicilarina saygi gostererek forumu kullandigimiza emin olalim. Tesekkurler.
  • ( J ) Değişim Programı Vizeleri

Sabitlendi Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) j1 vizesi j vizesi ogrenci vizesi
    421
    0 Oy
    421 İleti
    28k Bakış
    Ö
    merhaba yakın zamanda j1 vizesi alıp administrative processing den geçen var mı? sosyal medya taraması ortalama kaç gün sürüyor? Tecrübesi olanlar cevap verebilirse çok memnun olurum
  • 8 Oy
    2k İleti
    135k Bakış
    D
    @probist Bende benzer durumdaydim 2 yil kdar once. O zaman forumda, eger Turkiye'de mulakata girecekseniz waiver sorulmadigindan bahsediliyordu (tabiki kesin bilgi degildi ama boyle bir problemden de bahseden yoktu.) Ben garantici birisi olarak waiver islemlerini baslattim ama tabiki mulakattan once yetismedi. Neyse ki mulakatta bu konu sorulmadi. 2 yilimin bitmesine 6 aydan fazla vardi.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

20

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k