Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

YEŞİL PASAPORT

Kilitli Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
5 3 345 3

• Arkadaşlar bir konuda ACİL yanıtınızı rica edeceğim.

YEŞİL pasaportu olupta Amerika vize işlemlerinde ve randevu işlemlerinde sorun yaratıldığını duyan var mı veya sıkıntı yaşayan var mı?
    Şuan NVI'deyiz ve böyle bir duyum aldık, Bordo pasaport çıkartın daha kolay vize alırsınız vb.. dediler.

Birde 3 yıllık pasaport alırsak, ABD'den aldığımız vize süresinde sıkıntıya neden olur mu, yani 10 yıllık yerine 3 yıllık mı veriyorlar?

• ⭐⭐⭐

Forumda böyle bi problemle karsılasıldıgı duyulmadı

• @waterman hocam teşekkürler.

• ⭐⭐⭐

@TUNCAHM Yeşil pasaport için daha önce böyle bir sorun yaşandığını duymadık. Ayrıca bordo pasaport için 3 yıl yerine 10 yıllık pasaport almak her zaman daha iyidir. Bir de yeşil pasaport standart 5 yıllık verilir.

• @Programmer Hocam tesekkurler bilgiler için. Biraz daha rahatladık bu dönüşler sonrasında

• gucarslanG gucarslan , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• Camp America J1 Kimsenin konuşmadığı

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    3
    3 Oy
    3 İleti
    205 Bakış
    ardausawA
    Hocam merhaba, bu program için türkiyeden başvuru şartlarında üniversite öğrencisi olmak zorunlu mu ? sanırsam program 2 başlıkta ilerliyor biri stuff olarak diğerisi ise consuler olarak, bu 2 kategori de başvuru şartları neye göre değerlendiriliyor ?
  • J1 için sağlık sigortası

Taşındı Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    8
    0 Oy
    8 İleti
    328 Bakış
    D
    Merhaba arkadaşlar, ben türkiyede asistanlık eğitimimin son senesinde bir tıp doktoruyum. Bu haziran ve temmuz ayında California Üniversitesinde observership ayarladım. B1/B2 vizem olmasına rağmen özellikle J1 vizesi başvurusu yapmamı talep ettiler. İstedikleri belgeleri topladım fakat bir noktada takıldım. "Evidence of health insurance coverage" maddesini anlayamadım. Burada yaptıracağımız seyehat sigortası bunu karşılar mı yoksa başka bir şey mi gerekli emin olamadığım için buraya danışmak istedim.
  • Öğrenci vizesi alan kişi evli ise eşler ne yapabilir? (M2 vs F2 vs J2)

Öğrenim Vizeleri (F/M ve J)
    91
    0 Oy
    91 İleti
    18k Bakış
    A
    @Burak-Oral Merhaba F1 vizenizi nasıl aldınız
  • (F/M) Öğrenci Vizeleri

Sabitlendi Öğrenim Vizeleri (F/M ve J) f vizesi m vizesi f1 vizesi m1 vizesi ogrenci vizesi
    1k
    1 Oy
    1k İleti
    138k Bakış
    mayk_123M
    @T-10-Heavy-Tank Merhaba. Ret aldığınız için üzgünüm. İnternette aşağıdaki web sayfasını keşfettim. Eski ABD elçiliği çalışanı ve vize görüşmesi konusunda danışmanlık veriyor. Belki size yardımcı olabilir diye yazdım. İyi günler https://visainterviewcoach.com/
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

17

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k