Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • özür dileyerek bir soru sormak istiyorum. Aracı kurumları kullanarak çekilişe müraacat edip kazanan var mı?


  • @uslanmaz Var. Youtube'de İbo ABD diye bakabilirsiniz.


  • @hosgeldin teşekkürederim.


  • Merhaba,

    Benim 2 sorum var. yanıtlayabilirseniz sevinirim.

    1- 18 yaşımdan önce ssk girişim görünsün diye 2 adet (15 ve 45 günlük çalışma) kaydım görünüyor. Bu firmalar günümüzde artık yok. DS 260'ı doldururken bunları eklemem gerekiyor muydu ?
    2- Oğlumun pasaport tarihi Nisan 2019 da doluyor. Case numaram yüksek. Eğer current olursa görüşme sırasında DS260 a yazdığımız süresi geçmiş pasaport problem yaratır mı ?

    Teşekkürler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @tuan DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Merhaba,

    Benim 2 sorum var. yanıtlayabilirseniz sevinirim.

    1- 18 yaşımdan önce ssk girişim görünsün diye 2 adet (15 ve 45 günlük çalışma) kaydım görünüyor. Bu firmalar günümüzde artık yok. DS 260'ı doldururken bunları eklemem gerekiyor muydu ?
    2- Oğlumun pasaport tarihi Nisan 2019 da doluyor. Case numaram yüksek. Eğer current olursa görüşme sırasında DS260 a yazdığımız süresi geçmiş pasaport problem yaratır mı ?

    Teşekkürler.

    1. Sureler cok kisa oldugundan belirtmenize gerek yok.

    2. Bir problem yaratmaz. Yeni pasaport ile mulakata gitmeniz yeterli.


  • @crazycells çok teşekkür ederim.


  • @uslanmaz Vardır mutlaka. Ama aracı kurumlarla başvuru yapmanın şöyle bir riski var; kimi kurumlar 5 senelik toptan bir fiyat çıkarıyor müşteriye ve 5 sene boyunca aynı bilgi ve fotoğrafla aday adına çekilişe başvuruda bulunuyorlar. Bu da kimi zaman, mesela medeni durum bilgisinin değişmesi (evlenme, boşanma vs) ve adaydan bu yönde yeni bir bilgi alınmaması nedeniyle çekiliş sonrasında seçilse bile adayın diskalifiye olmasına neden oluyor. Bildiğiniz üzere çekiliş formuna her sene yeni çektirdiğiniz güncel fotoğrafınızı ve en güncel bilgilerinizi girmeniz gerekiyor.
    Son olarak, çekiliş formunu doldurmak da, seçildikten sonra ki süreçte DS260 formunu doldurmak da oldukça kolay. Bu platformdaki seçilen pek çok kişi bu süreçleri, forumdaki bilgi paylaşımı sayesinde ''kendileri'' yürüttü.


  • https://yesilkartforum.com/bulten/ adresinden tüm cut off number lara baktım. kasım için ilan edilmiş cut off number sayısı ekimden hep aşağıda olmuştur. dolayısıyla 2019 ekim için cut off number 2000 ilan edildi ise, kasım için cut off number en fazla 3600 gibi duruyor. bu konuda ne düşünüyorsunuz.


  • @dreambig ağlıyorum 😉


  • Gece gece yine içim sıkılıyor hala Kasım açıklanmadı el sürekli "Refresh" butonunda. Adamlar Google Analytics'e baktıklarında ne görüyorlar çok merak ediyorum (meslek hastalığı)

    Neyse soru sorayım bari. Asıl talihli benim. Tüm ekonomik varlıkların bana ait olması mı gerekiyor (Hesaptaki para, ruhsat, tapu vs) yoksa eşimin üzerine olanlar da değerlendiriliyor mu?


  • Eşlerde sorun olmaz.asil talihli yada değil, eşlerin mal varlıkları beraber değerlendiriliyor...


  • @crazycells DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    @mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:

    Allahaşkına şu konu nedir bir anlayan, sosyolojik/psikolojik olarak çözen bilgi versin.

    Facebook'ta muhtelif "ABD'de yaşayan Türkler" grupları var. Birisi (Ben değilim de gözlemim bu) soru soruyor "Ben şu yöntemle geleceğim iş güç nasıl yaparım" gibi soruları oluyor bilgi alma amaçlı. Resmen yerden yere vuruyorlar "Gelme buraya aç kalırsın, aç kalıp dönen çok oldu, evinin kirasını ödeyemezsin, sürünürsün" vs.. Bunları yazanlar 30 yıldır 20 yıldır oralarda yaşayan insanlar..

    Neden bu bezdirme stratejisi, neden istemiyorlar başkasını? Sürünme ihtimali her yerde yok mu? Anlayan varsa beri gelsin

    Bu bahsettiginiz klasik turk kulturu yalniz 🙂 Turkiye'de de bir kisinin basarili olmasi icin hic kimse emek sarfetmez, tam aksi yonde caba gosterir. Buna ragmen basariya ulasirsa; ya basaridan nemalanmak icin yalakalik yaparlar ya da bahsettiginiz bezdirme ve dedikodu stratejisiyle o kisiyi de asagiya cekmeye calisirlar.

    Bu doğru yaziya bir iki ekleme daha yapmak istedim...

    Maalesef burada hala Türkler birbirlerini şucu bucu diye ayırmaya devam ediyor... Bazen bunu bizzat sevgi kelebeği gibi görünen tipler yapıyor her grup yada sosyal platformdan ...
    Buraya gelmeden önce de , şimdi de kimseye 'neci' olduğunu sormadan iletişim kurmaya çalışıyorum... Azimliyiz başaracağız... 🙂 🙂 Ama necisin diye soran çok oluyor maalesef... İthamlar, arkadan konuşmalar falan... İlk bir kaçı klasik Turk hastalığı demek lazım... Devamında ise bu gibi sorunlu tipleri uzaklaştırmak en iyisi...

    Dedikodu ise milli sporumuz 🙂 birde 4 dolara Türk marketten alınmış tuzlu tadım çekirdek oldu mu.... Mmmmmm misss 🙂


  • @batuhan-selvi forum uyelerini email ile rahatsiz ettiginizden dolayi gruptan cikarildiniz.

    Zaten grubumuzun amaci insanlarin birbirine yardimci olmasi, eger gercekten amaciniz buysa neden boyle bir gruptayken insanlara ulasip 'insanlara yardim etme amacli' baska bir gruba davet edesiniz ki? Lutfen forumumuzun ismini kullanarak insanlara ulasmayin; sizi tanimiyoruz, amacinizi da bilmiyoruz. Forumun pozitif atmosferinin hickimse tarafindan cikar amacli kullanilmadigina emin olmamiz lazim.

    https://yesilkartforum.com/kunye/


  • Can colpanin Youtube da videosunda ilk Türklerin yanında çalıştım tam paramı alamadım demişti yanlış hatırlamıyorsam acaba oradaki Türkler (bazıları) yeni gelenleri kullanıyor mu?


  • @entelman aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.


  • @kürşat Can Bey in dışında, ismini hatırlayamadığım birinin daha videosunda buna benzer şeyler duymuştum, genellenemez tabiki ama temkinli olmakta fayda var diye aklımın bir köşesine yazmıştım sonuçta yardımcı olan da çok var..


  • Bu ileti silindi!

  • October bülteni açıklanmış 4400


  • açıklanan rakam beklenenden iyi mi kötü mü ,rakamlara pek vakıf değilim.


  • 4400 hayırlı olsun. Açıklanan sayı artarak devam ediyor. Ben olumlu bakıyorum.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

121
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum