DV2023 Sohbet Odası
-
@fener18 böyle bir ihtimal yok merak etmeyin. Onlar Asya kontenjanından katılıyor.
-
Benim case numberım 22..0 benden daha yüksen numaralı case numberlara randevu maili geldi ama bana gelmedi.Ds 260 formunu doldurup evraklarımı göndermiştim ve onaylanmıştı.Neden gelmediğini bilen veya buna benzer problem yaşayan var mı ? YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM
-
@Baki-K cevap alabilmeniz için sürecinizi imzanıza taşımanız lazım bunun hakkında bir çıkarımda bulunabilmek için çünkü DS gönderim tarihleriniz vs de etken oluyor
-
@Baki-K Yanlış başlık altındasınız
-
Herkese selam, DS-260 formunu dolduramıyorum. Her bilgiyi doğru yazıp kaydettikten sonra en son kısımda yani “Sign” kısmında submit edemiyorum. Yani o kutucuğa tıklanmıyor. Sebebinin bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.
-
@theonuraydin Hocam kutucuğu işaretlememiş olabilir misin? Ayrıyeten lütfen sürecini imzaya taşı
-
@NINJAKEMAL hocam 3 tane yazılması gereken yer var zaten onları yazıp submite tıklıyorum fakat tıklanmıyor. İşaretlenmesi gereken başka bir yer mi var?
-
@theonuraydin sol taraftaki başlıkları kontrol edin farklı renkte olan bir başlık var mı hepsi mavi mi. Ardından review kısmında bütün sayfaları tek tek geçin lütfen üst menü kısmından review bölümünü atlayıp direk signa geçerseniz imzalatmıyor
-
@Emre-Kurtulmuş merhaba hocam, hepsini kontrol ettim hepsini tek tek kaydettim. Bu sefer submit kısmına tıklayabiliyorum fakat her şeyi doğru yazmama rağmen submit e tıkladığımda kısa süreliğine sayfa git gel yapıp yine sign kısmına geliyor ve case number da kırmızı ok çıkıyor. Doğru yazıyorum ama çok sinir bozucu.
-
@Emre-Kurtulmuş hocam kusura bakma bu konu hakkında başlık açılmış sıfırlar olmadan girmemiz gerekiyormuş :/. Hakkını helal et.
-
Arkadaşlar merhaba Case number numarasının aktif olup olmadığını nasıl öğreneceğiz nereden bilgi alacağız
-
DV2023 kazananları, süreçleri ile ilgili bütün soruları aşağıdaki başlıkta sorup cevap beklemelidir;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları/6019
-
2023 DV programı için bakmanıza gerek yok şuan için ancak şurdan takip edebilirsiniz.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin.html
@Kadir-0 -
@theonuraydin CN numaranızı 0000 sıfırlar olmadan yazıp submit etmelisiniz.
-
@Kadir-0 hocam eğer 2023 kazananıysanız imzanızı güncelleyin ardından isterseniz telegram grubuna katılmak için adminlerden @gucarslan beye mesaj atın sizin bilgilerinizi '' case number-ds260 gönderme tarihi- kaçıncı seferde kazandığınızı- kaç vize istediğinizi vs. '' excel'e ekleyip telegram grubuna alacaktır orada güncel bilgileri paylaşıyoruz 2023 kazananları olarak.
-
Selamlar Arkadaşlar.Telegram grubuna katılmak için kayıt formunda talepte bulundum.Başka bir şey yapmam gerekiyor mu?Ne zaman gruba dahil olurum?
-
@Atii 1-2 gün içinde gruba eklemiş olurlar eğer eklenmezseniz excell listenizden isminizi bulup kontrol edebilirsiniz neden eklenmediğiniz orada yazar
-
Merhaba arkadaşlar,
Kazananların bilgilerini girdiği excele nerden ulaşabilirim?
-
@Ender-Tanrıkulu, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Merhaba arkadaşlar,
Kazananların bilgilerini girdiği excele nerden ulaşabilirim?
Ender bey bu sayfayı takibi bırakın, artık burayı takip edin. Özellikle buranın 1. sayfasının 1. iletisini iyi okuyun... Excel linki bu iletinin ortasında... https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
-
Merhabalar 2023 kazananlarındanım yeşilkart forumun kazananlar listesinde ismim yazıyor ama telegram grubuna dahil edilmedim yardımcı olabilecek var mı telegram kullanıcı adım tanriverdi1928
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum