DV2024 Sohbet Odası
-
@ahsenaydgdu networking marketing sistemini bir turlu oturtamadim :D urun elden ele dolasiyor mu hic kullanan yok mu mesela :D umarim gelir elde edersin Ahsen abla bakalim
-
@celica para karşılığı ürün gönderiyolar, ürünleri satıp harcadığın parayı amorti ediyosun ve bidaha ürün alma zorunluluğun yok, maksat hem insan kazanmak hem paraymış bakalım görücez onların dediği gibi giderse sistem 6 ay içinde 50 bin görürsün hesapta diyolar 😂
Bide sen kendi altına max 2 tane insan ekliyosun, sonra o insanlar altına 2 kişi ekliyor öyle öyle 2 kişi 2 kişi gidiyo sistem. He ben o ay 10 kişi buldum diyelim, ilk ikisi kendi altıma diğer 2 kişiyi benim sağ tarafıma diğer 2 kişiyi soluma koyuyorum. Son 4 kişide sağ tarafımın altına gidiyo, diyelim sağ tarafımdaki de 2 kişi buldu onları solun altına yerleştiriyorum falan böyle bişey yani 😂
-
@ahsenaydgdu o zaman tepedekiler her zaman kazaniyor ve riski yok :D bol sanslar :waving_hand:
-
@ahsenaydgdu Umarum bu saçmalığa çok para vermediniz.
-
@Kekw 2.500 tl 🫢
-
@celica yani kısmen herkes kazanıyo gibi bi algı oldu çünkü herkes bulduğu üyeyi mecbur aşşağıya yerleştiriyor. 1. Ayın sonunda temmuzun sonunda söylerim ne kazandım bu işten diye, zaten ben mülakata kadar beklemedeydim, çalışmıyorum yani şuan eğlencesine gibi oldu birazda
-
@ahsenaydgdu Bana pek güven vermedi. MegaHolding benzeri bir olay.
-
Normalde 1 tl edicek ürünleri network ayağına 10 tl ye satmak için yapılan şeyler. Bazen aradan ürünü de çıkarıyorlar.
-
@Kekw diş macunu deterjan yeşil çay tarzı kiraz sapı vs bu tarz çaylar aldım, hatta orda birisi bnm arkadaşıma parasını aldım bi kutu vitamin ve far paleti siparişim var verir misin diyodu onu duydum hemen kadından parasını alıp ben sepete ekledim, yani 500 ü o an kurtarmış bile oldum 😂
-
@ahsenaydgdu Kolay gelsin.
-
@Kekw teşekkür ederim, ara ara gelişmeler olursa burdan bahsederim yine, oyalanacak bişey gözüyle bakıyorum 2.5 ay var mülakata zaman geçmiyor..
-
@ahsenaydgdu Yeni maceranız hayırlı olsun Ahsen Hanım. Umarım istediğiniz gibi gider her şey :)
-
Günaydınlar nasılsıniz. Pasaport şartı değişmedi değil mi hala devam şimdilik
-
@ahsenaydgdu ahsencim bu işlerde parayı fenomenler götürüyor açıyorsun bir hesap bak Amerika da gideceksin bol içerik olur sen şimdiden başla hesabı büyütmeye sonrada ne olur beni de yaz diye yalvarıyorlar
Ben bu ara bunlara taktım sayfamı büyütüyorum 30 bin olayım gelsin linkler 😄 millet delirmiş gibi link istiyor kazançları akıl işi değil -
Abla valla eski Network işlerine bakan biri olarak diyorum çoğu Saadet zinciri ne hikmetse birde hep Avrupa’ya Amerika’ya açılıyor genelde distribütörlerde 18 ülke geziyor 😂@ahsenaydgdu
-
@Zelene ahaha ben bunların üyelik sistemini beğendim o yüzden, yoksa takip ettiğim bi kadın sürekli ekibime girmek için form doldur yok linki kaydır falan yapıyodu, bursada fabrika abla müsait bi zamanda bi baskın yap bakalım şunlara
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası
@Zelene ahaha ben bunların üyelik sistemini beğendim o yüzden, yoksa takip ettiğim bi kadın sürekli ekibime girmek için form doldur yok linki kaydır falan yapıyodu, bursada fabrika abla müsait bi zamanda bi baskın yap bakalım şunlara
Hayırlı olsun mu diyeyeyim, geçmiş olsun mu diyeyim bilemedim.
Uluslararası litaretürde PONZI ya da PİRAMİT denilen dolandırıcılık sistemine üye olmuşsunuz. Google'da "ponzi" diye aratırsanız fazlasıyla bilgi bulabilirsiniz.
Bu tür dolandırıclıkta sadece ilk giren küçük bir yüzdelik azınlık kazanır, geri kalan ezici çoğunluk parasını kaybeder ya da o üstteki küçük azınlığa yem yapar diyelim. Ponzi sisteminin devamı mümkün değildir. Bir noktadan sonra tıkanır ve çöker. Olan "ben de kazanacağım" diye girene olur.
Bu ponziye hangi aşamada dahil olduğunuzu bilmiyorum. Geç aşamalarda katıldıysanız paranızı kaybedeceksiniz. Erken aşamalarında katıldıysanız belki biraz kazanırsınız.
Kazansanız bile o para yoktan varolmuyor. "Ben de kazanacağım" diye bu sisteme giren belki çocuğunun boğazından, evinin masrafından kısan birilerinin parası olacak bu. Başkasının çocuğunun boğazından keserek size kazandıracağı bu para içinize sinecekse afiyetle yiyebilirsiniz. Bu sistemde kazandırılan her yeni üye dolandırılarak parasının alınıp piramitin üst seviyelerindekilerce afiyetle yaneceği potansiyel bir kurbandır.
-
@Ghi hay allah ya öyle diyince ben bi kötü oldum madem böyleyse devlet neden bu tarz saçmalıklara ızın veriyor yasaklasınlar madem. bide bunu avon oriflame kozmetik gibi ersağ temizlik ürünleri gibi düsünün lütfen ciftlik bankla karıstırmayın
-
@ahsenaydgdu Sizinki tam onun gibi değil. Benim annem bir arkadaşından Ersağ ürünü alıyor. Merkeze Network marketing mantığını oturtmuşlar insanların networku sayesinde kalitesiz ürünleri iyi fiyata satabiliyorlar. Bu şekilde para kazanıyorlar. Ersağ ürünlerini markete koysanız diğer ürünlerle rekabet edemez. Adamların pazarlama anlayışı bu şekilde. Mantık değersiz, çok da değerli olmayan ya da pazarda rekabet edemeyecek ürünleri sizlerin aracılığıyla satıyorlar. Bilmem anlatabildim mi? Doğrudan ponzi değil.
-
Ciftlikbank muhabbetinden sonra ponziye uye olan var mi yahu?
Baska ulkede yasayamam,yemin ederim dolandiricilarin uremesi icin mukemmel bir ortam bu ulke.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum