DV2023 Sohbet Odası
-
@darkforce Çok geç kalmışsın
-
@sanaldeniz kendimi excele yazdirmadim . Forum kullanımı çokta bilmiyorum.
-
Çokta geç kalmamış bence en kısa sürede doldurup formu gönderin. @sanaldeniz
-
Lisem taşınmış ve ismi değişmiş, yeni adresin bilgilerini mi yazayım yoksa o zamanki okulun ismini ve adresini mi yazayım?
-
Bu ileti silindi! -
@darkforce Öncelikle lütfen sakin olun, ya heyecandan yada telaştan tedirginlikten yazılanları doğru okuyup adımları takip ederek çok kolay yapacağınız bir işlemi yapamıyorsunuz sadece.
Excelle katılım formu için tıklayınız
Bu linkten öncelikle excelle dahil olma işleminizi gerçekleştiriniz.Açılan linkte adım adım yapmanız gereken yazıyor dahil olmak için.İşleminizi tamamladıktan sonra excelle eklenmeniz ve telegram grubuna dahil olmanız 1-2 günü bulabilmektedir yoğunluğa göre
Ardından sürecinizi imzanıza taşımak için aşağıdaki linkteki adımları takip edin
sürecinizi imzanıza taşıyınBunuda tamamladıktan soracağınız sorulara daha doğru bir şekilde geri dönüş alabilirsiniz.Merak etmeyin geciktiğiniz bir durum yok stres olmayın doğru bir şekilde ilerleyin yeter ki
-
Biden 55 bin olan DV kontenjanını 80 bine yükseltilmesi için tasarı vermişti. Bununla ilgili bir gelişme var mı acaba?
-
Biden DV kontenjan yükseltme hakkını geçici olarak Afgan ve Ukrayna için kullanacak Buradan Türkiye’ye fazla bir pay çıkmayabilir .
-
Merhaba, ds-260 doldururken social media identifier kısmına sosyal medya linkini yapıştırdığımızda harflerin tamamı sığmadı. Ne yapabilirim?
-
@redsat2000, içinde söyledi: DV2023 Sohbet Odası
Biden DV kontenjan yükseltme hakkını geçici olarak Afgan ve Ukrayna için kullanacak Buradan Türkiye’ye fazla bir pay çıkmayabilir .
Ben olsam bende Türk'lere açmazdım. Hiç şaşırmadım.
-
@Gulnaz Kullanıcı adınızı yazabilirsiniz.
-
Formu doldurup göndermiştim. Social media identifier kısmına linki yapıştırdım, bir iki harf sığmadı, ve formu gönderdikten sonra formda üniversite kısmında ülkeyi yanlış yazdığımı fark ettim. Yurt dışından mezun oldum ama ülkeyi Türkiye diye işaretlemişim. Hem social media identifier için hem de mezun olduğum üniversiteyi Türkiye diye yazdığım için formu tekrar açtırmak mı gerekiyor? Kafam karıştı, başvuruyu iptal ederler mi diye korkuyorum.
-
@Gulnaz Sosyal medya adresini verirken url uzun oldugu icin form alanina sigmadiginda main domain'i silip geri kalan url'i yapistirabilirsiniz. Zaten platformu listeden sectiginiz icin web adresi bellidir.
Ornek url: youtube.com/channel/jsjf83hdjsk2fjdu
yerine sadece bunu yazin: /channel/jsjf83hdjsk2fjduSosyal medya hesabi neyse de, universite konusundaki hatali bilgi sorun yaratabilir. Bu konuda size en dogru bilgiyi sayin forum adminleri verecektir diye dusunuyorum.
-
@Gulnaz Lutfen surecinizi imza bolumunde belirtin.
Detayli bilgi icin bkz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532 -
3 kişi aile giderken 3000 dolar civarı göçmen vizesi,sağlık parası,green card parası filan tutacak galiba bir 3000 dolarda uçak tutacak etti 6000 dolar...
Vercez rahatlayacaz...😎 20 bin dolarda bankaya koyacaz ohhh...
İyimiş böyle göçmenlik işi valla...😎😁 -
ABD bu DV çekilişi sonrası "pamuk eller cebe" process'i yürütüyor galiba...😎
Çekiliş bedava kazandıktan sonrası paralı...😎😁😁😁 -
@fener18 Maalesef aileler için inanılmaz bir külfeti var. Bu devirde bu paralar. Zor gerçekten.
-
@Kekw arabayı satacaz galiba...😎 evide sattırmasa bari ABD...😎😁😁😁
-
@Kekw Türkiye'nin şartları belli ABD bize özel %70 indirim yapsa iyi olur enflasyon filan var ayrıca dolar arşa vardı...😎😁
-
@fener18 siz 2023 talihlisi misiniz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
11
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum