Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

CR1 vizeyi IR1 Cevirmek

Benzer Başlıklar

• Suresi Gecen DV Vizeler Gecerli

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    1 Oy
    2 İleti
    157 Bakış
    crazycellsC
    @YollardakiAdam, içinde söyledi: Suresi Gecen DV Vizeler Gecerli Selamlar, Nereye acacagimi bilemedim konuyu. Forum'da arattim denk de gelmedi. Arkadaslari bilgilendirmek icin heyecanla hemen yazmak istedim. Bir aksilik olmazsa haftaya ABD'ye bir gir cik yapacagim. Giris icin arastirma yaparken... https://www.iatatravelcentre.com/world.php Sitesinde... [image: Screenshot-2021-09-20-150728.png] Maddede gecen yil eylul ayinda basilan ve gecerliligini yitiren vizelerin giriste kabul edildigimi yaziyor yoksa ben mi hayal goruyorum. Sanirim 2020 ile 2021'i karistirdiniz Bu aslinda 1 yil once DV2020'de mahkeme zoruyla son anda basilabilen vizelerin bosa cikmasi icin Trump tarafindan alinan kararnamelere karsi alinan bir karardi. Yeni yonetim bu kisilere -Trump'in yarattigi magduriyetten dolayi- ABD'ye giris sansi tanidi. edit: iletiyi gocmenlik bolumune tasidim. Saniyorum ki o donem vize alip da ABD'ye giris yapmayan kimse kalmamistir.
  • DV-2022 Green card sürecinde öğrenci vizesine başvurmak.

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    6
    0 Oy
    6 İleti
    231 Bakış
    crazycellsC
    @MustafaCinar, içinde söyledi: DV-2022 Green card sürecinde öğrenci vizesine başvurmak. @crazycells Üniversite veya community colleges. Okuldan kabul alip vize almayi deneyebilirsiniz. Bu basvuruyu DS-260 formunu doldurmadan once yapmanizi tavsiye ederim, eger DS-260 formunu doldurup gonderdiyseniz gocmenlik basvurusu yapmis oluyorsunuz cunku... DS-160 formunda buna dair sorular da var... Su basligi incelemeyi de unutmayin: https://yesilkartforum.com/forum/topic/97/f-m-öğrenci-vizeleri Bol sanslar.
  • ABD'ye hangi vizeleri kullanarak gelebilirim?

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    smesutS
    @mstferkal Evli çiftlerin herbiri ayrı ayrı başvurduğundan ve herhangi birine çıktığında diğeri otomatik olarak faydalandığından Evli çiftlerin 2 kat daha şanslı olduğu yazılıyor. Tabi yukarıda yazdığım gibi asıl talihli lise mezunu olması gerek. Bu özellikler dahilinde başka yasal olarak nasıl gidilir şeklinde düşünürsek , F1 yada M1 Vizesi ile dil okuluna gidilebilir belki haftada 20 saat çalışma izni alınarak kampüs içinde ( Tabi dil okulunun kampüsü varsa) çalışılabilir. ancak kazanılan para geçinmenize yetmeyebilir. Eşiniz de size destek veriyorsa yurtdışında yaşamak için diğer ülke alternatifleriniz değerlendirebilirsiniz. Almanya Bluecard , İngiltere Ankara anlaşması , Kanada - Avustralya Puanlamalı göçmenlik ,,,, gibi Forumda ilgili konular var bu ülke göçmenlikleri ile ilgili.
  • IR1 gocmen vizesi sureci hakkinda (ABD vatandasi ile evlilik)

Taşındı Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    15
    1 Oy
    15 İleti
    4k Bakış
    crazycellsC
    @maranty IR1 gocmen vizesi sureci hakkinda (ABD vatandasi ile evlilik) içinde söyledi: Peki american vatandaşıyla Türkiye de yapılan evlilik nerden bildiriliyor american hükümetine Amerikan vatandasi olan kisi, ABD konsolosluguna giderek bu evlilikten devleti haber edebilir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

39

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k