CR1 vizeyi IR1 Cevirmek
-
2 yillik Green Card'imin (CR1) suresi bir sure sonra dolacak. IR1'a (10 yillik Green Card'a) basvuru yapabilmek icin ne yapmam gerekiyor? Nasil bir yol izlemem gerekiyor? Tecrube sahibi birisi varsa yardimci olabilirse sevinirim.
Eger forumda konu acildiysa (ben bulamadim) oranin linkini paylasabilir ve burayi kilitleyebilirsiniz. Tesekkurler.
-
Bilgisi olan yok mu acaba? @crazycells
-
Change of status olmasi lazim.
-
https://www.uscis.gov/i-751
Condition u silmek icin bu form ile ilerliyorsunuz. -
C crazycells bu başlığı Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler bölümünden taşıdı
-
@EmBus, içinde söyledi: CR1 vizeyi IR1 Cevirmek
2 yillik Green Card'imin (CR1) suresi bir sure sonra dolacak. IR1'a (10 yillik Green Card'a) basvuru yapabilmek icin ne yapmam gerekiyor? Nasil bir yol izlemem gerekiyor? Tecrube sahibi birisi varsa yardimci olabilirse sevinirim.
Eger forumda konu acildiysa (ben bulamadim) oranin linkini paylasabilir ve burayi kilitleyebilirsiniz. Tesekkurler.
Siz "kosul kaldiracaksiniz", ilgili bilgileri su baslikta bulabilirsiniz:
Kosullu Green Card'i, tam Green Card'a cevirmeniz gerekecek; yani CR1'i IR1'e guncellemeyeceksiniz, bilginize. CR1 ve IR1 Green Card'i alma yontemi oluyor.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
39
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum