DV2020 bekleme odası
-
@reader Henüz yere karar vermedik, iş bulursak hemen ve oraya, bulamazsak zaten vizemiz Ocak 30'da sona eriyor istikamet belirsiz herhangi bir yere :)
Evet IT alanında çalışmayı düşünüyorum.
Eğer ben algoritmadaki detay sezilmesin istersem kontenjan uygulardım. O yüzden her tür örnek bulunabilir. Ama ilişkileri olup başvuranlardan çıkanların kendi içlerindeki oran ile ilişkisi olmayıp başvuranların çıkanlarının kendi içlerindeki oran nedir asla bilemeyeceğiz. -
Bu ileti silindi! -
@heleniki nbr canım
-
Bu sene ki başvuru tarihleri ne zamann bilen var mı???
-
@gözde sagol canım pek iyi değilim, üzücü bir haber aldım, kafamı dağıtacak bişeylere ihtiyacım var :( sen nasılsın
-
@heleniki ben iyiyim hayrdir
-
@maranty daha bir açıklama yok genelde ekim ayında oluyor
-
@gözde almanyadaki ablamın eşi beyin kanaması geçirdi,durum kritik :( gidicez vizem bitti :( allahım yaaa bu işlerden nefretttttttttt ediyorummmmmmmm :( nolur arkadaşlar dua edin abim kurtulsun yaaaa
-
-
@heleniki
Geçmiş olsun Acil şifalar.. -
@heleniki Geçmiş olsun, Allah şifa versin.
-
@heleniki ALLAH/ın bize verdiklerinden nefret etmemek gerekir. derdi veren allah dermanı da verir. Rabbimiz ağabeyinize şafi adıyla muamele etsin inşaallah.
-
@heleniki Çok geçmiş olsun canım. Acil şifalar diliyorum. 🙏🏼
-
dv olur da bensiz olur mu selam arkadaşlar yetiştim konuya.
-
@heleniki Çok geçmis olsun , Allah sifalar versin
-
@smesut çok teşekkür inşallah...
-
sayın @heleniki geçmiş olsun. en kısa sürede sağlığına kavuşur inşallah.
-
@heleniki Çok geçmis olsun , Allah sifalar versin
-
@heleniki geçmiş olsun abiniz iyidir inşallah.
-
Arkadaşlar birşey soracağım
Ekim 'de başvuru yaparken eğer çift vatandaş isek hangi ülkeyi yazalım. Mesela biri hem Macaristan hem de Turk vatandaşı ama Türkiye de yaşıyor ve calısiyor Macaristan a sadece tatillerde gidiyor
Demek istediğim Macaristanda katılım düşükse şansı daha yüksek mi oluyor
Diyelim ki macaristanlı olarak katıldı ve gc kazandı o zaman işlemleri orda mı yapacak turkiyede mi
Diyelim ki macaristan da islemlere basladi orda bir isi fln bir kaydi olmadigi icin belgeleri nasil hazirlayacak
Vs...
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum