ds260 formu nasil doldurulur?
-
@ozkk, içinde söyledi: ds260 formu nasil doldurulur?
@crazycells
Umarim dogru baslik altina yaziorumdur biz ds 260 formlarini doldurduk fakat bugun acio ds formuna baktigimizda benim ds firmumda confirmation number yok. Ais tede her aile uyesinin confirmation numarasi ayridir diyor bizde orasi zorunlu degil diye bos biraktik islemi oyle tamamladik ds formuna sadexe baktik acaba birsey olur mu cunku onun ciktsini goturmemiz gerekior sanirim mulakata ve asil talihli esim.Mulakatla ilgili sorularinizi su konuda sormalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri -
Bu ileti silindi! -
Arkadaşlar selam. Sanal adres hakkında bilgisi olan var mıdır?
-
Arkadaşlar formda girdiğim bilgilerin mülakat tarihine kadar değişmesi durumunda bir sorun olur mu? Örneğin ben şuanda hukuk öğrencisiyim. Haziranda mezun olucam ve mülakat tarihine kadar da muhtemelen stajım başlayacak. Bu durumda ne yapmam gerekir bilgilendirirseniz sevinirim
-
DV2022 sureci ve DS-260 formuyla ilgili sorulari su baslikta sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4298/dv2022-2022-green-card-lotosu-aşamaları
-
merhabalar sorum olacak ds 260 formunda 16 yaşından itibaren yaşanacak yerler yazacağız da öğrenci dönemi yurtta kaldığım dönemlerde ikameti orası göstermemiştim ve e devlette orası çıkmıyor yine de yazmalı mıyım? bir de e devlette bir adresimde sadece 1 gün ikamet ettiğim yazıyor ama o aslında öyle değildi onu nasıl yazacağım?
-
merhaba iyi günler dilerim bize green kart çıktı ama ds-260 formunu doldurdur maya çalıştım ama çokta başarılı olamadım ds-260 formu doldurma konusunda bilgisi olan var mı bu konuda yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
-
Merhaba arkadaşlar ben ds formunuda eğtim kismini nasil doldurcağim anlamadim yardimci olabilirmisiniz?
-
@murat0101, içinde söyledi: ds260 formu nasil doldurulur?
merhaba iyi günler dilerim bize green kart çıktı ama ds-260 formunu doldurdur maya çalıştım ama çokta başarılı olamadım ds-260 formu doldurma konusunda bilgisi olan var mı bu konuda yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim
-
Merhaba ds 260 formuyla ilgili birkaç sorum olucak. Bununla ilgili Telegram grubu var deniyor nasıl katılabilirim? Kim yardımcı olabilir acaba
-
@sallymustang Telegram linkini buldum. Ancak neden bu kadar fazla bilgi isteniyor anlamadım. Bilgileri mi buraya yazmam gereçekten güvenli mi? 🤷🏻♀️ Bilgisi olan var mı acaba ? 🕊
-
Merhabalar ds 260 formunu doldurdum fakat kızım cifte vatandaş ve eski bir pasaporta sahipmi sorusunda evet diyip tarihi geçmiş eski pasaport numarasini yazdım fakat 6510842 yazacagima 5610842 yazmışım forumu actirmalimiyim yoksa bu sekilde kalsinmi teşekkürler
-
DV2023 sureci ve DS-260 formuyla ilgili sorulari su baslikta sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/5335/dv2023-2023-green-card-lotosu-aşamaları
-
Merhaba ben 25 yıldır müzikle uğraşıyorum. Konserlerde barlarda saatlik performans yapan biri olarak İş bölümünde nasıl adres gösterebilirim. Ayrıca bu sebepten uzun yıllardır sigorta girişi de gözükmüyor. Resmî çalışıyor gözükmüyorum. Yaptığım işten dolayıda bir adres veremiyorum. Bunun çözümü ne olabilir. Cevaplarsanız sevinirim
-
Eğitim durumum ile ilgili olarak myo mezunuyum devam eden bir lisans düzeyinde üniversite kaydım var fakat öğrenciliğim pasif gözüküyor( 7 yıldır gitmiyorum ama uzun zaman harç yatırdım bu sene hariç) eğitim kısmını nasıl doldurmam gerekiyor. Bilgi verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden :)
-
merhaba bizde başvuranlar kervanına katıldık ds260 formu biraz inceledim epey bir sayfa ve soru cevaplanması gerekiyor sanırım
bizim bu soruları önceden hazırlamamız için bu formun pdf çıktısını nerden bulabiliriz ekran resmi olmayan hatta türkçe olursa çok güzel olurdu bilgi sahibi olan birileri varmı acaba? -
@ARDA-1 burada vize basımı hariç her konuda bilgi sahibiyiz. Aşağıdaki linkten ds 260 boş halini açıklamasını indirirsin.
https://drive.google.com/file/d/1GSiI4BkD_TMKDD9mKXor_pkIdqFt-yrG/view?usp=sharing
-
@ARDA-1 Forumda türkçe açıklamalarıyla birlikte DS260 formu mevcut linki iletiyorum DS260 Paketi
-
BİLGİLER İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HELEKİ DS260 FORMUNU ARKADAŞLAR DOLDURULMUŞ GÖNDERMİŞ İNANIN ÇOK FAYDALI ÇIKTI ALIP DERS NİTELİĞİNDE ÇALIŞACAĞIM :) ÇIKMASINI BEKLEMEK İLK ADIMI ATTIK HAYIRLISI UMARIM HERKES HAYALLERİNE KAVUŞUR...
YENİ BİR BAŞLANGIÇ HEPİMİZİN HAKKI............................ YAŞ KAÇ OLURSA OLSUN BİZLER YAPARIZ KANIMIZDA VAR .....
-
@ARDA-1 forumda yazarken buyuk harfleri bu sekilde kullanmaktan kacinmalisiniz!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum