Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

ABD'deki evliliğin Türkiye'deki tescili

• Merhabalar yakın geçmişte Amerika’da evlendim. Evliliği Türkiye de tescil etmezsem green card sürecimi etkiler mi? Evliliğimin kayıtlı olması gerekiyor mu? Süreci Türkiye’den yürüteceğim ancak Amerika için Türkiyede evliliğimi kayıt ettirip ettirmememin önemi nedir? Evliliği tescil ettirmediğim için pasaport kimlik vb değişiklik yapmayacağım için Dökümanlarımı kızlık soyadımla yürütebilir miyim? nüfus kayıt örneği istenildiği belirtiliyor bu doğum belgesi için mi yoksa nüfus kayıt örneğinde medeni duruma mı bakıyorlar? Eğer öyleyse mülakattan önce evliliğimi kayıt ettirsem sorun yaşar mıyım?

• @strangek, içinde söyledi: ABD'deki evliliğin Türkiye'deki tescili

Merhabalar yakın geçmişte Amerika’da evlendim. Evliliği Türkiye de tescil etmezsem green card sürecimi etkiler mi? Evliliğimin kayıtlı olması gerekiyor mu? Süreci Türkiye’den yürüteceğim ancak Amerika için Türkiyede evliliğimi kayıt ettirip ettirmememin önemi nedir? Evliliği tescil ettirmediğim için pasaport kimlik vb değişiklik yapmayacağım için Dökümanlarımı kızlık soyadımla yürütebilir miyim? nüfus kayıt örneği istenildiği belirtiliyor bu doğum belgesi için mi yoksa nüfus kayıt örneğinde medeni duruma mı bakıyorlar? Eğer öyleyse mülakattan önce evliliğimi kayıt ettirsem sorun yaşar mıyım?

@strangek, evet etkiler çünkü yeşil kart başvurusu için vükuatlı aile nüfus kaydınıza bakılıyor ve orada bekar görünürseniz problem çıkıyor. RFE alıyorsunuz. Başvurudan önce bu durumu mutlaka halledin mülakattan önce değil. O zaman çok gecikmiş olursunuz.

• adminA admin , bu başlığı kilitledi

Benzer Başlıklar

• N400 Başvurusu ve evlilik kanıtları

Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    5
    0 Oy
    5 İleti
    361 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @aysagroglu, içinde söyledi: N400 Başvurusu ve evlilik kanıtları Merhaba tesekkur ederim yanitlariniz icin kira sozlesmesini duzenledik vergilerimizide durumu izah edip sisteme yukledik ayni gun sabah onay aldik aksama dogru oath ceremony icin 14 temmuza gun aldim tesekkur ederiz yardimlariniz icin Sayin @aysagroglu, tebrikler. Sizin adiniza cok sevindim. Vatandaslik en cok yardimci oldugumuz ve cok basarili oldugumuz alanlardan biridir.
  • 0 Oy
    2 İleti
    327 Bakış
    Claudia J. MusluC
    @Denise-González, içinde söyledi: ABD'deki bir üniversiteden aldığım resmi bir iş teklifi hk. Herkese merhaba, ABD'deki bir üniversiteden resmi bir iş teklifi aldım. Kısa zamanım var şirket benden haber bekliyor, en kısa sürede seyahat etmem gerekiyor, Ancak, konsolosluk dönüş yapmıyor. Bu belge ile hangi vize türüne başvurmam gerektiğini bile bilmiyorum. Bu iş teklif belgesi ile hangi vize türüne başvurmalıyım? (Çünkü belge referans mektubu niteliğinde) Direkt Acil vize randevusuna başvurabilir miyim? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Sayın @Denise-González, konsolosluğa acil vize talebinde bulunabilirsiniz. Ancak talebinizi kabul etmek zorunda değiller. İş teklifi ile genelde iş vizelerine başvurabilirsiniz. Bunların onayını size işyeri alır siz almazsınız. Onay direkt konsolosluğa da iletilir. Siz de kopyanız ile konsolosluğa randevu tarihinizde gidip vizenizi alırsınız.
  • AOS (Adjustment of Status) sureci ile evlilik

Kilitli Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!
    7
    1 Oy
    7 İleti
    518 Bakış
    M
    @ICu daha turistik vizemiz icin randevu gunumuzu bekliyoruz malesef surece baslayamadik. Bu sureci avukata da danisacagiz.
  • 0 Oy
    3 İleti
    520 Bakış
    K
    @Claudia-J-Muslu Kusura bakmayin Claudia Hanim, sorum aslinda CR1'e basvuru icindi. Yeni evlendim ve basvuru yapacagim yani AOS surecini baslatacagim. I-485 basvurusunu ABD'de out-of-status olsam da yapabilir miyim?
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

32

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

535.2k