Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2024 Sohbet Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
30.8k 1.8k 1.8m 1.7k

• @Emre-Kurtulmuş 2022 için DS-260 submit tarihine göre dosya işleme olarak başladı ancak sonrasında CN sırasına göre dosya işlemeye geçildi. Doğru bir uygulama olsa değişiklik yapmazlardı. Bence de 2023 için CN e göre gideceklerdir.

• @byn_dogan Eldeki birikim kısmı bir yana, ABD ye gidince direk işe başlama şansı olanlar doğal olarak daha şanslı oluyorlar. Tabi, tek gitmek her zaman daha masrafsız 🙂

• @MysticTiesor Çok teşekkür ederim efendim

• Greencard sonuncunu öğrendikten sonra uzun süre foruma giremedim, güzel hayaller kurarak başladığımız bir yolda ilk senem 'Not been selected' oldu..
    Umarım isteyen herkesin hayalleri gerçek olur.. Kendimizi toparlayıp yola devam edelim güzel insanlar 🙂

• Türkiye de bir devlet memuru olarak bu sene şansımızı deneyeceğiz uzun zamandır hayalini kurduğumuz şeyi bu sene kazanırız inşallah olurda kazanırsak ailece gidip giriş yaptıktan sonra eşimi ve çocuğumu geri gönderip 1 sene kendim hasretlik için tırmalayacağım ve gidip istifamı verip ailemi alıp geleceğim Hurda bir arabam var onu satıp 100 bin kredi çekip onlarla birlikte gitmeyi düşünüyorum nasipse Allah büyük Allah'ım gönül den isteyen herkese nasip etsin inşallah

• DV2024 pasaportsuz mu olacak? Çıkma olasılığı azalır mı sizce?

• KALDI 353 GÜN 10 SAAT 😃

• @R-Topcu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

DV2024 pasaportsuz mu olacak? Çıkma olasılığı azalır mı sizce?

şuanlık öyle ama yanlış hatırlamıyorsam eylül veya ekim de kılavuz yayınlanacak orada yazan geçerli şuanlık öyle gibi görünüyor ki kalkarsa ben ciddi bir artış bekliyorum açıkcası bana göre %70-80 belki de daha fazla artacaktır. Kaldırıldığı zaman böyle bir düşüş yaşanmıştı başvuru sırasında şimdi ekonomik durum da kötüye gittikçe daha da başvuru yapan olacaktır tahminen

• @celica şaka bir yana düzgün bir eyalet bulamadım ki hayal kurmaya başlayayım. 😃
    TX Austin'ciydim ben. Gelecekteki mesleğime uygun bir eyalet olduğunu düşünüyordum; bir baktım kiralar uçmuş gitmiş.
    Houston çok daha ucuz ama orada da iş yok.

CA da mesleğime uygun bir yer sayılır ama orası da pahalı.

Benim derdim ABD rüyası denilen şeyi gerçekleştirmek. Gidip apartman dairesinde yaşayacaksam napayım öyle Amerika'yı. 😃

• Kullandığım mail adresi 10 yıldan fazla her gün yüzlerce spam {gmail} mail geliyor kcc den gelecek mesajı nasıl bulabileceğim gelen mail adresini bilen varmı sabit bir mail mi yoksa aliexpress gibi sürekli değişen bir mail adresimi veya konu başlığı kelimeler de ne olarak aratmaliyim buna örnek bir mail varmı

• @coldplay3, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Kullandığım mail adresi 10 yıldan fazla her gün yüzlerce spam {gmail} mail geliyor kcc den gelecek mesajı nasıl bulabileceğim gelen mail adresini bilen varmı sabit bir mail mi yoksa aliexpress gibi sürekli değişen bir mail adresimi veya konu başlığı kelimeler de ne olarak aratmaliyim buna örnek bir mail varmı

hiç nasip olmadı bilmiyorum ama gelecek mail kcc den gelecektir sürekli mail adresi değişmez 🙂

• @coldplay3 email adresleri sabit. Yazışmalar genelde [email protected] üzerinden yapılıyor. Bilgilendirme gibi durumlarda [email protected] adresinden email geliyor.

• Her sabah mail kutunuzda "kcc" "state" "kentucky" gibi kelimeleri aratın. Max 24 saatlik bir gecikme yaşarsınız.
    Ha hiç bu maili almak nasip olmadı ama illaki bir yerinde kcc yazıyordur.

• @datanist çok teşekkürler 🙏

• @semavi GC çıkmadı J1 aldım. Navigator'lerden birine veya benzeri bir aracına halen talibim abi YouTubede konuşmuştuk.
    Yakında inşallah geliyorum.
    Selamlar sevgiler

• Arkadaşlar,
    DV2023 çekilişi kazanan ve 2024 Sohbet odasında soru soran arkadaşlarımızı doğru başlıklar altında yönlendirin lütfen.
    Bu başlık o başlık değil.

2023 SOHBET ODASI
    2023 ÇEKİLİŞ AŞAMALARI
    2023 MÜLAKAT DENEYİMLERİ

• @delpooro, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

Hep gerçekten isteyenlere çıkar inşallah diyoruz ama birçoğu öyle olmuyor maalesef bi takım şartlar getirilip gerçekten isteyenlerin katılması sağlanmalı.

Maalesef. Ben hala 2023 sohbet odasını takip edip özellikle olaylardan tamamen habersiz olanlara çıktığını görüyorum. Çok nadir gerçekten gidecek olanlara çıkmış.. Sanırım "justice of the world" her yerde aynı.

• @R-Topcu, içinde söyledi: DV2024 Sohbet Odası

DV2024 pasaportsuz mu olacak? Çıkma olasılığı azalır mı sizce?

İnşallah böyle bir şey olmaz. Bu haliyle bile çıkmıyor.

• @Timur-Nicar kardeş, ben bu foruma başlamadan case number'ın önemini bilmezdim, çıkmayan Dv lottery değil de geçen senelerde kazanıp gidemeyen arkadaşlara çok moralim bozuldu 🙁 şimdi bana göre 3x.xxx case number ile çıkmaması arasından seçecek olsam not selected'i tercih ederim. Yüksek case number çok daha stresli olsa gerek

• @byn_dogan ben de 35 k tek kişiye yeter mi diye düşünüyordum 😀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

36

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k