Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Florida kalacak yer gc için göstermek gereken adres

İlan ve Duyuru
2 2 366 1

Benzer Başlıklar

• Texas Austinde kalacak yer( oda /ev arkadaşı) arıyorum

İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    230 Bakış
    ERGİN YALÇINE
    Texas-Austin’ de kalacak yer Merhaba Arkadaşlar, Texas University at Austin’de çalışmalarım için Şubat 2023 itibariyle kalacak yer arıyorum.İlgilenen veya yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum. Kalacak yer ile ilgili özel bir isteğim olmamakla beraber üniveristeye ulaşılabilir, güvenli olması önceliğimdir. Çok teşekkürler
  • newyork'ta veya nj'nin nyc'ye yakın bir yerinde oda bakıyorum

Taşındı İlan ve Duyuru
    8
    0 Oy
    8 İleti
    861 Bakış
    crazycellsC
    birkac hafta veya birkac aylik kalislar icin sanirim en uygun opsiyon airbnb olacaktir. Fakat oda/ev bakarken sitedeki yorumlari da kesinlikle ciddiye alin ve mumkun oldugu kadar "superhost"lardan kiralamaya calisin arkadaslar. https://www.airbnb.com/
  • Chicago IL de yer alan şirketimizde çalışmak üzere takım arkadaşı arıyoruz

İlan ve Duyuru
    1
    2 Oy
    1 İleti
    467 Bakış
    M
    Depo elemanı, forklift ehliyeti olan veya tecrübesi olan tır ve konteynır boşaltma ve yüklemede deneyimli. Paketleme yapabilecek. Gelen ürünlerin adet ve özellik kontrolleri yapabilecek Sürücü ehliyeti olmalı. Part time çalışma gün ve saatleri mesai saatleri içindedir. Amerika'da legal olarak çalışma izin olan (Green Card veya vatandaşlık) Şirketimiz kimseye sponsor olmamaktadır. İyi derecede İngilizce bilecek nakliyeciler ile hem telefonda hem de e posta üzerinden iletişime geçebilecek. Office programlarını kullanabilen (Word, Excel) İlgilenen adayların [email protected] adresine özgeçmişlerini göndermesini rica ederiz.
  • Ehliyet icin Seattle’de adres ariyorum.

İlan ve Duyuru seattle ehliyet wisconsin
    1
    0 Oy
    1 İleti
    720 Bakış
    Ahmet EfiloğluA
    Merhaba yesilkartforum.com Ben ve 2 arkadasim Wisconsin’da work and travel yapiyoruz. Vize suremiz bitmeden 5 yillik Us ehliyeti almak istiyoruz, bunun icinde Seattle’de adres gostermemiz gerekli. Adres konusunda yardimci olabilecek, sonrasinda ehliyeti bize gondermekte yardimci olacak ev sahibi ariyoruz. 25 Agustos’ta Seattle geliyoruz, oneri ve cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k