Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Florida kalacak yer gc için göstermek gereken adres

İlan ve Duyuru
2 2 366 1

Benzer Başlıklar

• Zora Motors Yeni Yerinde!

İlan ve Duyuru
    35
    46 Oy
    35 İleti
    1k Bakış
    semaviS
    Tesekkurler Arkadaslar guzel dilekleriniz icin. Her ticaretin zorluklari var. Genel olarak suan itibariyle Amerika'da hemen hemen tum ticaret kollari istenilen seviyede degil. Bu sadece ticaret yapanlarla ilgili de degil, maasli calisan arkadaslardan da is kaybi yasayanlar yada istedigi fiyatlara is bulamayanlar oluyor. Maalesef pandemide yedigimiz hurmalar simdi bir sikinti yaratiyor tum Amerika'da. Bakalim secim sureci ve sonrasi nasil bir Amerika olacak. Yeni gelecek arkadaslara dikkatli olmalarini oneririm. Oyle gaza gelip takistle araba islerine falan girerken iki kere dusunsunler.
  • California'da kalacak yer ariyorum

Taşındı İlan ve Duyuru
    1
    0 Oy
    1 İleti
    143 Bakış
    L
    Merhaba, Ayın 29'unda H1B vize mülakatım var. Geldiğimde geçici kalabileceğim bir yer arıyorum. Öncelik sıram Fremont, San Jose, Palo Alto çevresi. Şimdiden çok teşekkürler
  • Sponsor İş Yeri Arıyorum.

İlan ve Duyuru
    2
    2 Oy
    2 İleti
    515 Bakış
    ayvalik10A
    @Oğuz-Şen indeed yada linkedin H1 vizelerine başvur yapman lazım bu forumda kimse olmaz. Zaten bulamazsın. Ümit etme bu forumda bulurum diye
  • Emory Üniversitesi Hastanesi, Atlanta da 1 ay kalacak oda arıyorum

İlan ve Duyuru
    1
    1 Oy
    1 İleti
    186 Bakış
    A
    Emory Üniversitesi Hastanesi, Atlanta da 1 ay kalacak oda arıyorum
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k