DV2023 Sohbet Odası
-
@enemy DAHA YAPMADIM OTHER DOCUMENTS SEÇİLİ
-
@asdman445 hayır greencard çekilişe başvururken pasaportsuzmu başvurdunuz
-
@enemy hatırlamıyorum byk ihtimal pasaportla başvurdum. ama pasaportun süresi geçen hafta bitti
-
Arkadaşlar case 30 bin üzeri olan varmı ?
-
@ilkin_bayramzade ben varım
-
@ilkin_bayramzade ben varım
-
@ilkin_bayramzade benimde 34 binlerde
-
@asdman445 ds260 formunu doldururken pasaport şart değil mülakat zamanı güncel tarihli pasaport götürmeniz yeterlidir.
-
Bu ileti silindi! -
Merhaba,
Yakında Form 260 Unlock talebinde bulunan ve açılan var mı acaba ? -
Arkadaşlar, mülakat yeri olarak varşova görünüyor.. Bunu Ankara olarak değiştirirsem bir sıkıntı olur mu... Sıralamayı değiştirir mi?
-
İyi günler herkese ds 260 formunu doldurmak üzere çalışmalar yapıyorum bir soruda takıldım, bitirdiğiniz en yüksek kurumu sormuş ben lise yaptım bilgilerimi doldurdum ama üniveristede okuyorum onun içinde bilgilerimi girdim diploma kısmına none yet yazdım ama bitirme tarihi istiyor bitirmediğim için bugünün tarihini verdim kabul etmiyor nasıl bir yol izlemem gerekli aldığım sertifakalarada 2 yazdım şimdiden teşekkürler
-
Arkadaşlar merhaba, ds260 formunda annemin kızlık soyadini yanlis yazdım.Formu açtırmaya gerek var mı.Vize mülakatında mı düzelttirilmeli?
-
@cumhur-kutlu Sıralamadan kasıt Case Number ise o değişmez. Green Card başvurusu sırasında Varşova mı seçtiniz ? Orada mı yaşıyorsunuz ?
-
@benhayo En üst öğrenim olarak/ilk olarak üniversiteyi bilgilerinizi girin. Sonra Add Another ile de liseyi eklersiniz .
-
@savass açtırmanıza gerek yok mülakat zamanı düzeltebilirsiniz.
-
@Programmer Rusya'da yaşıyorum ve otomatik olarak beni varşova ya yönlendiriyor. Görüşme yerini Ankara olarak yeniden belirlesem bir sıkıntı olur mu? Yada varşova kalması daha mı iyi olur?
-
Bir kaç sayfa önce sorulmuş ama netleştirmek adına tekrar sormak istiyorum.Benim yeşil pasaportum 25 yaşına girdiğim için bu ay iptal oluyor.Başvururken geçerliydi.DS260 formunda pasaport bilgileri sorduğunu bir yerde okumuştum.Pasaportumu yeniletmek için 1 haftadır doldurmadım ama şimdi birisi pasaport sorulmadığını yazmış.Bu kesin mi?Formu açınca geri kapatmam sorun olur diye açmadım bile.Mülakattan önce geçerli pasaport çıkartmam yeterli mi?
Not: 1 Haziran 2022 geçerlilik tarihi. -
@Programmer sıradan kastım... Mülakat tarihinde herhangi bir etkisi var mı yok mu onu anlamak istedim.
-
@cumhur-kutlu 2022 kazananları olarak , bu sene Ankara mülakat vermede baya sıkıntılı oluyor. İmkanı olanlar erken mülakat alabilmek için dosyalarını yurtdışına taşıdı. Bu yıl Varşova baya hızlı çalıştı. Bol bol mülakat verdiler ve biz Türkiye'dekiler hala bekliyoruz. Benim fikrim orda kalmanız daha iyi. Tabi karar yine de sizin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
46
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum